Artboard 2
Beneficii 2017-10-09T12:07:20+00:00

O fată isteată, ca tine, care stăpânește o limba străină la nivel mediu sau avansat, poate câștiga ușor între 400 lei și 2.000 de lei pe zi la Heylux.

Această sumă de bani rezultă din comisionul zilnic  de 50% pe care îl primești de pe toate site-urile cu care noi colaboram.

Important este doar să zâmbești, să-ţi pui în valoare farmecul și să comunici ușor cu admiratorii tăi de pe internet.

În plus, primești în fiecare duminică un bonus între 60 lei și 9.000 de lei. Acest bonus este calculat în funcţie de suma de bani câștigată de tine în săptămâna care tocmai s-a încheiat.

Iţi platim cash sau pe card toti banii castigaţi de tine intr-o zi de munca la Heylux, la sfarsitul fiecarei ture de lucru.

Poti sa incepi sa colaborezi cu noi chiar dacă: nu stii cât timp vei dori sa lucrezi, te gandesti ca ai putea renunta dupa 2-3 zile “de proba”, nu vrei sa semnezi cu noi niciunul din contractele cu bonus de angajare.

La Heylux, ai un program de lucru foarte flexibil

Programul tau se imparte in 3 ture (Dimineata, Dupa-Amiaza si Noaptea):

Tura de dimineata: 06:00 – 13:50;

Tura de dupa-amiaza: 14:00 – 21:50;

Tura de noapte: 22:00 – 05:50.

Ai libertatea sa lucrezi in oricare din aceste ture. Tu hotarasti care iti place mai mult.

La Heylux, ai un job full time, asa ca vei lucra minimum 5 zile pe saptamana.

Asta inseamna ca vei avea venituri mult mai mari decat daca ai lucra part-time.

Tu hotarasti care sunt cele 5 zile pe saptamana: poti lucra, de exemplu, de marti pana sambata inclusiv sau de miercuri pana duminica inclusiv.

Daca nu vrei sa primesti bani pe baza comisionului primit zilnic de 50%, comision care poate ajunge cu usurinta la 80% prin bonusurile saptamanale, poti alege salariul fix de 6.000 de lei pe luna.

Pentru a colabora astfel, trebuie sa indeplinesti urmatoarele cerinte:

1: Cunostinte peste medie de limba engleza sau de limba franceza, aspect fizic placut, seriozitate, ambitie si optimism

2: Iti alegi o singura tura (dimineata, dupa-amiaza sau noaptea) in care vei lucra 5 zile pe saptamana, timp de 4 saptamani pe luna

3: Asculti sfaturile trainerilor legate de tinuta, make-up, subiecte de conversatie, atitudinea in fata camerei video, atmosfera pe care o vei crea in camera ta de chat

4: Varsta intre 18 si 38 de ani

Poti sa renunti oricand la jobul tau de model de videochat la Heylux. Daca lucrezi la noi fara un contract, ai libertatea de demisiona pe loc, fara niciun preaviz sau obligatie din partea ta.

*Totusi, daca ai incasat deja un bonus pentru unul dintre contractele de o luna, 3 luni, 6 luni, 1 an, 2 ani sau 3 ani, ai obligatia sa dai inapoi intreaga valoare a acelui bonus.

La Heylux, lucrezi intotdeauna singura in camera pe care tu o alegi. In plus, ai conditii de maxima discretie si confidentialitate.

Toate camerele de la Heylux au aer conditionat, tapet, oglinzi uriase, obiecte decorative si mobilier de lux: canapele din piele naturala de la Ikea, Mobexpert, Kare International, Bo Concept.

Fiecare camera din studio are suprafata minima de 15 mp astfel incat ai suficient spatiu pentru a dansa, pentru a juca diverse roluri, pentru a te filma din diverse unghiuri avantajoase.

Protecţia identitaţii modelelor de videochat este o preocupare importanta pentru Heylux.

– Toate site-urile de videochat pe care lucram au opţiunea de a selecta tarile in care profilul tau nu va fi vizibil. Astfel, toate fetele sunt intotdeauna invizibile pe Romania. De asemenea, am blocat si accesul altor tari in care sunt prezenti multi romani: Italia, Spania, Grecia si Republica Moldova.

– Daca ai prieteni care sunt plecaţi, de exemplu, in Austria, vom bloca accesul pe aceste site-uri tuturor utilizatorilor de internet de pe teritoriul Austriei.

Acest studio de videochat respecta cele 7 prevederi legale obligatorii:

 • Activitatea se desfasoara intr-o cladire de birouri, inregistratata ca Sediu Social.
 • Fiecare fata lucreaza in camera aleasa de ea, singura in camera, in conditii de confidentialitate, intimitate, discretie si curatenie perfecta.
 • Fiecare fata poate sa aleaga intre Contract Individual de Munca (Carte de Munca), sau Contract de Colaborare, pe baza unui simplu SRL.
 • Ambele tipuri de contracte au la baza Noul Cod Civil si Principiul Liberului Consimtamant al Partilor.
 • Fetele isi pot alege singure locul de desfasurare al activitatii de videochat: din studio sau de acasa.
 • Toate site-urile de videochat cu care colaboram asigura confidentialitatea si securitatea informatiilor de pe site-uri.
 • Studioul nostru are angajate 2 doamne Expert-Contabil si o doamna Avocat care ofera asistenta si consultanta fetelor care doresc sa afle mai multe despre legalitatea activitatii de videochat.

La Heylux, intreg personalul este format doar din doamne si domnisoare.

Astfel, pe langa cele 12 de modele de videochat care iti vor fi colege, la Heylux vei fi ajutată doar de domnișoare și doamne de la departamentul administrativ.

Astfel, la Heylux, faci videochat in conditii de siguranta 100%!

La Heylux, beneficiezi de transport gratuit de acasa la munca si invers. Acest serviciu iti sta la dispozitie non-stop.

Fetele care au nevoie de cazare pot sta gratis in vila noastra timp de 2 luni.

Vila este situata in centrul orasului Iasi, la distanta de 6 minute de mers pe jos fata de Palas Mall sau fata de Mitropolie.

*Daca doresti sa ramai cazata la noi si dupa perioada de doua luni, care iti este oferita gratuit, costul chiriei este de 100 de Euro pe luna.

De asemenea, Heylux ofera cazare gratuita timp de 2 luni fetelor care doresc sa lucreze in perioada de training la studio, urmand apoi sa lucreze de acasa.

Suntem bucuroase ca esti model la noi si de aceea iti oferim surprize placute chiar de la inceputul colaborarii noastre. Din primul moment, poti sa lucrezi pe cele mai bune site-uri din lume.

In primele tale 8 saptamani la Heylux pe toate site-urile (40 ture lucrate de model in primele doua luni calendaristice), primesti 80% comision zilnic!

Acest procent se va acorda pe parcursul a 40 de ture, daca acestea se efectueaza in decursul a doua luni calendaristice.

Dupa trecerea celor 2 luni sau dupa efectuarea celor 40 de ture, vei trece la comisionul normal, de 50%.

Important

La Heylux, ai libertatea sa alegi intre acest sistem prin care iti uram „Bine ai venit!”, sistemul de bonusare saptamanal sau cel cu 6.000 lei garantat.

In plus, te premiem cu 2.000 lei daca iti convingi o prietena sa se angajeze la noi ca model de videochat. Conditiile sunt simple: prietena ta sa lucreze minim 3 luni sau 60 de ture.

Din momentul în care te angajezi ca model de videochat la Heylux, în afară de a câștiga mulţi bani, poţi să înveți la noi și multe lucruri utile. Dacă vrei, poţi participa la Clubul de Carte în care, săptămânal, alături de alte modele, de traineri și de doamnele din management, discutăm despre cărţile citite de fiecare dintre noi. Cele mai populare teme sunt: cum să ai mai mult succes, cum să-ţi faci viața mai frumoasă sau secretele seducției. Te invităm și pe tine cu drag!

Grupul Lucky, din care face parte și Heylux, are cele mai mari încasări din România pe Flirt4Free și XLove! Pentru că ne oferă condiții speciale pentru modelele noastre, studioul arată fantastic, iar toate trainerele noastre fac cursuri de specializare cu aceste site-uri. Astfel, și tu poți câștiga aici mai mult ca oriunde.

Pentru a vedea cât succes vei avea ca model de videochat, te invităm să completezi simpaticul nostru chestionar:

 1. Dacă ai o relaţie la distanţă și iubitul tău vrea să te vadă pe webcam-ul de la laptop, cum te îmbraci pentru el?


 2. Stai de vorbă la telefon cu un bărbat care-ţi place. Ce-i spui ca să-l atragi?


 3. Cât de mult petreci în faţa oglinzii sâmbătă seara, înainte să ieși la distracţie?


 4. Ce preferi: 150 de lei câștigaţi în 4 ore de muncă sau 500 lei câștigaţi în 8 ore?


Trebuie sa raspunzi la toate intrebarile

46 Comentarii

 1. Carmen August 8, 2016 at 1:44 pm - Reply

  Cu 2.000 de euro pe lună aș avea o viață de vis. Și să fim serioase, fetelor, numai ca model de videochat poți să câștigi banii ăștia în Iași. Părerea mea e că asta e o ocazie unică pentru orice fată care vrea să trăiască bine.

 2. Creola August 8, 2016 at 7:05 pm - Reply

  Banii sunt buni atunci când ești și respectată. Un job în videochat e tot ce îmi trebuie pentru ca să-mi fie bine și să nu depind de nimeni. Independența contează cel mai mult pentru mine. Sunt și eu de acord că e singurul job în Iași la care poți câștiga niște bani buni, mai ales fără experiență.

 3. Maia August 9, 2016 at 6:27 am - Reply

  Wow, sunt o mulțime de bani. Dacă m-aș angaja și eu în videochat în Iași aș avea toți banii ăștia? Mi se pare foarte tare. Chiar o să mă gândesc serios la un job la Heylux.

 4. Daria August 10, 2016 at 6:21 am - Reply

  Sunt așa de mulți bani că parcă mi-e greu să mă gândesc cum i-aș putea cheltui. Dar probabil că-ți vin idei repede când te vezi cu ei în mână 😀 Ce să zic, sunt pur și simplu impreionată că un studio de videochat din Iași poate oferi atâția bani unor fete fără experiență.

 5. Corina August 10, 2016 at 5:17 pm - Reply

  Discreția e foarte importantă pentru mine. N-aș vrea să afle să afle părinții sau rudele despre jobul meu. Părerea mea e că un studio de videochat e foarte bun dacă reușește să-mi asigure confidențialitatea.

 6. Carina August 17, 2016 at 12:15 pm - Reply

  Părerea mea e că Heylux e cel mai bun studio de videochat din Iași. Am mai lucrat ca model și știu ce vorbesc. Nu se compară ca ș câștiguri sau amenajări. Nu mai zic de servicii. Cine vrea să facă videochat ca lumea se angajează acolo unde e mai bine.

 7. Cerasela August 18, 2016 at 11:20 am - Reply

  Mulți spun că au cel mai bun studio de videochat din Iași. Dacă e pe bune că la Heylux puteți oferi toate serviciile astea gratuite, mai ales ăsta cu transportul gratuit, atunci e ok.

 8. Marinuca August 23, 2016 at 6:40 am - Reply

  Transport gratuit non-stop la un studio de videochat din Iași!!! Asta am mai auzit doar la Lucky Studio, dar cum Heylux e condus de aceeași echipă de la Lucky, înseamnă că e pe bune. Chestia asta cu transportul e tare de tot, pentru că mai ales noaptea, când vrei să vii sau să pleci de la program, e aiurea să umbli după un taxi………… Mai bine te iau fetele cu microbuzul și au grijă de tine. Așa te simți și tu în siguranță și nici nu cheltuiești nimic pe drumuri………

 9. Lori Mystery August 23, 2016 at 2:04 pm - Reply

  Știu cât de important e trainingul în jobul ăsta și văd că fetele de la Heylux au făcut pregătire în Praga și Luxemburg. Eu am mai facut chat acum 2 ani si… din câte știu eu despre videochat, acolo sunt sediile celor de la Flirt4Free și Jasmin, care sunt printre cele mai mari site-uri de videochat din lume. Asta înseamnă că modelele primesc aici, în Iași, cel mai bun training posibil. Probabil de asta s-a dus vorba că la Heylux se câștigă foarte bine, mai bine ca la orice alt studio din Iași.

 10. Meda August 24, 2016 at 12:17 pm - Reply

  La make-up artist personal si la sedinte foto am visat de când sunt mică :)) Uite că am descoperit că visele se pot transforma și în realitate. Acuma… pe buneee, e super tare să primești toate chestiile astea gratis la un studio de videochat din Iași. Am auzit de Heylux că dă la modele condiții extra de lucru, dar astea sunt chiar faine faine. Ce să zic…bravo vouă!

 11. Monique August 24, 2016 at 5:30 pm - Reply

  Machiaj profi… poze… totul gratuit….E reală treaba? Akuma pe bune, chiar e tare ce oferă Heylux.. nu mă așteptam ca modelele de videochat din Iași să fie tratate cu atata respect. Uite că am mai aflat ceva interesant despre asta!

 12. Genoveva August 31, 2016 at 6:07 am - Reply

  Da și iarăși da! 🙂 Mi-ar plăcea și mie să mă angajez la un studio de videochat din Iași care să-mi ofere un asemenea confort. Știe cineva cam cât se câștigă din videochat la Heylux?

 13. Paula 19 August 31, 2016 at 6:14 am - Reply

  Da, Ginuța, cam 1.000-1.500 de euro pentru fetele care abia se angajează ca modele în videochat la Heylux. Pe urmă, depinde de fiecare fată cât de repede face profrese. După câteva luni, media de câștiguri e pe la 2.000 de euro pe lună.

 14. Norina August 31, 2016 at 6:19 am - Reply

  Chiar?! Nu-mi închipuiam că sunt atâția bani. Eu credeam că faci 5-600 de euro acolo. La mii de euro nu mă așteptam, pe bune. Super tare, acum parcă îs convinsă deja că merită să mă angajez la Heylux!

 15. Geanina September 1, 2016 at 1:36 pm - Reply

  Mie îmi da încredere faptul ca pot să renunț când vreau după ce m-am angajat în videochat. Cred că modul ăsta de a respecta femeile ar trebui să fie preluat de toate studiourile de videochat din Iași, după modelul Heylux.

 16. Irinusha September 7, 2016 at 4:49 pm - Reply

  Eu sunt din Pașcani și pe aici nu s-a auzit de așa ceva. Studiourile mari de videochat din Iași, ca Lucky Studio și Heylux sunt cam singurele care te primesc la un loc de muncă bine plătit, mai ales dacă n-ai experiență și facultate. Dar chiar și dacă ai facultate, greu să te bage cineva în seamă și să-ți dea mai mult de 1.300-1.500 RON pe lună. Mi se pare super tare că la Heylux pot să câștig 300 sau 500 de lei în fiecare săptămână doar din bonusuri, pe lângă banii pe care îi fac normal, zi de zi din videochat. La banii ăștia, parcă m-aș muta și eu în Iași 😀

 17. Cipriana H. September 8, 2016 at 8:12 am - Reply

  Transportul gratuit ar fi pentru mine unul dintre motivele pentru care aș veni la Heylux, dacă mă apuc și eu de videochat. Stau prin Dancu și ajung greu în centrul orașului, mai ales seara, târziu, când nu mai merg autobuzele sau tramvaiele. M-am interesat deja cum e să te angajezi la Heylux, și partea cu transportul e asigurată de studio, cu microbuze Mercedes, conduse tot de niște femei, pentru siguranța ta. Asta îmi place foarte mult și părerea mea e că orice fată se poate duce mai relaxată la serviciu așa.

 18. Cici September 8, 2016 at 12:13 pm - Reply

  Când mi-a zis o prietenă că la Heylux se dau toți banii la zi, nu prea mi-a venit a crede. Adică, nu mai știu de niciun job în Iași în care să pot fi plătită pe loc. Acum am înțeles că sistemul ăsta există deja, de ani de zile, la Lucky Studio, iar Heylux e studioul lui Lucky. Părerea mea e că treaba asta e foarte tare și multe fete pe care le cunosc eu sunt interesate de idee. Asta înseamnă că ai banii pe loc, fără să aștepți câte 2 săptămâni, ca la alte studiouri de videochat, sau o lună, ca la joburile obișnuite din Iași. Vreau și eu așa ceva!

 19. Gabitza September 12, 2016 at 7:18 am - Reply

  E bine că poți să-ți alegi programul. Dacă am libertatea să lucrez noaptea sau ziua, cum îmi convine mie, ăsta e un avantaj. Că e aiurea să-ți zică cineva că n-ai voie să schimbi tura și să-ți impună 8 ore de lucru fixe. Din câte am mai vorbit cu fete care au făcut videochat în Iași, cel mai profitabil e să lucrezi noaptea, că atunci e trafic mai mare pe site-urile de videochat. Oricum, la Heylux cică se câștigă bine de tot, mai ales că sunt bonusurile astea săptămânale și o mulțime de concursuri interne, tot cu bani. Așa că, părerea mea e că merită încercat jobul ăsta în Iași.

 20. Sunshine Babe September 12, 2016 at 11:16 am - Reply

  E foarte cool ca atunci când ți se promit niște bani, să-i primești până la ultimul leu. Sistemul ăsta de plată cu toți banii la zi, pe care-l au Heylux și Lucky Studio e cel mai bun din videochatul din Iași. Fiindcă doar așa ai siguranță că primești ce e al tău. Eu m-am săturat de joburi în Iași unde munceti o lună de probă și apoi te trimit acasă fără niciun leu pentru că ți se zice că nu ești potrivită.

 21. Hera September 12, 2016 at 12:19 pm - Reply

  Treaba cu programul full time e avantajoasa pentru tine, ca model de videochat la Heylux, pentru că așa poți să câștigi mai mulți bani. Când lucrezi full time, membrii de pe site-urile de videochat știu când te găsesc online și așa faci mai multe private-uri. Deci câștigi mult mai mulți bani decât atunci când apari din când în când online.

 22. Darling X September 13, 2016 at 12:45 pm - Reply

  Pentru mine contează foarte mult să nu afle mama sau tata că fac videochat, că se crizează. Ei sunt mai de modă veche și n-are rost să am discuții cu ei despre chestia asta că oricum nu înțeleg. Știu de la o vecină de bloc că și la Lucky Studio și la Heylux se pune mare accent pe partea asta cu discreția. Adică n-au fost niciodată cazuri în care să fie probleme cu confidențialitatea legată de jobul de model. Plus că site-urile de videochat pot fi blocate pe România, astfel încât nici măcar un cunoscut sau vreo rudă să din Iași nu te poată vedea online. Evident că și banii sunt foarte buni, iar la Heylux se câștigă chiar mai bine chiar și decât la Lucky, dar pentru mine partea asta de discreție contează enorm.

 23. Ani_loves_cash September 14, 2016 at 8:49 am - Reply

  Vreau bani, bani, bani 🙂 La mine e simplu. Cool și partea cu tansportul gratuit și cu celelalte avantaje. Dar părerea mea e că dacă ești fată deșteaptă și te ții de treabă, câștigi atâția bani din videochatul în Iași încât îți permiți la orice oră un taxi de la Heylux până acasă.

 24. Jo September 16, 2016 at 8:44 am - Reply

  Văd că poți să iei 2.000 de lei doar pentru faptul că vorbești cu o prietenă și ea vine să se angajeze în videochat la Heylux. Asta mi se pare foarte tare, pentru că sunt bani câștigați ușor.

 25. Liuba September 19, 2016 at 1:09 pm - Reply

  Foarte bună treaba asta cu discreția și blocarea site-urilor în Italia și Spania. În felul ăsta ești sigură că nu te vede vreun văr sau vreun cumnat care lucrează acolo că tu te-ai angajat ca model de videochat în Iași. Totul e să fii deșteaptă și să nu spui tu aiurea pe la prietene false că ești model, ca să zică aiurea, mai departe.

 26. Viorica September 19, 2016 at 2:01 pm - Reply

  Mmmmm, între 400 și 2.000 de lei bani cash, dintr-un job în Iași. Sună bine, ce să zic. Și este primită chiar orice fată sau trebuie să arăți într-un anumit fel?

 27. Dorina September 20, 2016 at 6:23 pm - Reply

  Banii contează mult, dar la fel de importante sunt discreția și sentimentul ăla că te simți în siguranță. E foarte ok să ai cardul plin, dar să știi că are cine să te ducă acasă și că secretul acestui job rămâne doar al tău. Cel puțin asta e părerea mea.

 28. Irina September 27, 2016 at 7:02 pm - Reply

  Știu multe fete care se gândesc să facă videochat dar n-au curaj că nu știu dacă o să le placă. Și jobul de model e mai diferit, toate prietenele mele știu asta. Partea asta cu renunți când vrei îmi place. E ceva care îmi poate da încredere că aș avea libertatea să fac ce vreau eu dacă nu mai vreau să fiu model.

 29. Doamna H. October 3, 2016 at 4:40 pm - Reply

  Fetele astea sunt ținute în puf. Nu știu dacă e așa de bine pentru ele treaba asta la vârsta lor. Poate c-ar trebui să muncească mai mult pentru bani, să nu li se dea totul atât de ușor, că așa se strică generațiile.

 30. Dominica October 5, 2016 at 11:50 am - Reply

  Deci pot să renunț când vreau? Asta-i tare. Fiindcă acum nu știu dacă mi-ar plăcea sau nu să lucrez în videochat. Dacă mă răzgândesc, aș vrea să fiu sigură că pot să plec acasă fără să cer voie nimănui.

 31. Fameseeker October 6, 2016 at 1:48 pm - Reply

  Eu aș alege varianta aia cu 6.000 de lei garantat. Mi se par o mulțime de bani și știu sigur că-i am. Deci pot să fac o rată liniștită, că pe mine asta mă interesează. Dacă văd pe urmă că pot să câștig mai mult, pot să mă schimb la un cntract pe 6 luni-1an sau cât am chef. Părerea mea e că asta e cea mai avantajoasă formă de videochat în Iași.

 32. Constantina October 13, 2016 at 7:55 pm - Reply

  Programul flexibil e foarte important. Părerea mea e că asta contează la fel de mult ca și comisionul. Că degeaba îmi dă studioul de videochat bani dacă n-am timp să-mi văd și de viața mea.

 33. Getutza M. October 17, 2016 at 1:20 pm - Reply

  Parcă ar fi mai interesantă varianta asta cu 60 de milioane. Dacă am garantați banii ăștia parcă am mai multă încredere că o să mă descurc în Iași. EU sunt din Suceava și e destul de scump Iașul. Măcar pentru început m-aș angaja în videochat pe salariu fix și pe urmă mai văd eu.

 34. Florentza October 18, 2016 at 8:53 am - Reply

  Sper și eu că e adevărat ce spuneți, că e 100% legal, că am mai văzut știri pe la televizori cu alte studiouri de videochat din România unde erau probleme. E important să pot lucra fără să ai probleme cu actele.

 35. Daniella October 24, 2016 at 8:21 am - Reply

  Din testul ăsta văd că aș câștiga o mulțime de bani :)) Ce mă enervează e că sunt cam timidă în realitate și am mai mult curaj când e o joacă de genul ăsta. Dacă mi-aș depăși chestia asta, ar fi f. ok pt. mine.

 36. Ronia October 24, 2016 at 1:31 pm - Reply

  Dacă aș face măcar 400 de lei pe zi, asta ar însemna 5 zile- 20 milioane, adică aș lua bine peste 1.000 de euro într-o lună. Hmmmm, ce genți, ce pantofi mi-aș cumpăra de banii ătia :))

 37. Yvette X October 24, 2016 at 2:08 pm - Reply

  Seriozitatea e cea mai importantă în videochat, de asta îmi place Heylux. Știu că acolo sunt fetele de la Lucky care au grijă de tot și le cunosc că-s serioase de mult timp.

 38. Mina October 25, 2016 at 11:04 am - Reply

  Habar n-aveam că Heylux e al lui Lucky Studio. Eram sigură că-s două studiouri de videochat din Iași separate.

 39. Naidia October 27, 2016 at 7:47 am - Reply

  Partea cu studioul de videochat în care lucrează doar femei sună bine. Ar fi aiurea să te dezbraci într-o cameră și să știi că alături sunt niște bărbați care se tot plimbă pe acolo. Așa ai mai multă siguranță, părerea mea.

 40. Doa November 1, 2016 at 1:21 pm - Reply

  Am nevoie de cazare ca să mă angajez în videochat în Iași. Cel puți pentru început, mi-ar prinde foarte bine să am unde sta până încep să cștig mai bine la program, la Heylux.

 41. Norma Jean November 21, 2016 at 12:51 pm - Reply

  Despre partea asta cu cazarea gratuita as vrea sa stiu mai multe. Nu sint din Iasi si mi.e cam greu sa vin si sa.mi platesc o chirie pina incep sa fac bani ca model de videochat. Saptamina viitoare o sa va dau un telefon sa.mi explicati mai multe.

 42. Sanda November 22, 2016 at 1:59 pm - Reply

  Ma uit si eu peste beneficiile voastre si parca as fi interesata de angajarea in videochat. As vrea sa stiu insa cu ce forme de munca voi lucra, fiindca vreau sa fiu in regula cu toate. Cred ca doamnele care raspund la Contact pot sa ma lamureasca, nu?

 43. Ginutza November 28, 2016 at 7:53 pm - Reply

  Despre cazare aș fi interesată pentru că sunt din Tg. Frumos și e greu să fac naveta la Iași în fiecare zi, să pierd câte o oră și ceva la venit și înapoi acasă iar atât. Deci dacă e ok cu cazarea în Iași aș putea să mă angajez și eu în videochat la Heylux. O să vă sun însă zilele astea să văd mai multe detalii. Ms!

 44. Nuri December 21, 2016 at 5:49 pm - Reply

  Inteleg ca semnez si un contract ca sa fie angajare ca la o firma normala. Mi-a spus cineva ca la Heylux in acte scrie cu totul altceva ca e meseria mea, gen secretara sau operator calculator, nu model de videochat in Iasi.

 45. Michi January 17, 2017 at 7:27 pm - Reply

  E normal sa lucrezi singura in camera ca oricine vrea intimitate. Doar daca e vreun party pe Jasmin sau alt site de videochat se mai intalnesc fetele daca au chef sa faca show.

 46. Meow August 29, 2017 at 5:16 pm - Reply

  Ha, ha…am completat si eu testul asta sau ce e el. Destul de cool , chiar m-am distrat, chiar daca nu ma bate gandul cel putin acum sa ma angajez in videochat in iasi.

Publica un comentariu