Artboard 2
Bonusuri de angajare 2017-07-12T17:30:37+00:00

La contractele cu Heylux, primesti bonusuri de angajare

La Heylux, în afara câștigurilor tale zilnice și a bonusurilor săptămânale, ai șansa unor bonusuri în plus. Dacă alegi un contract de angajare cu studioul, primești o mulțime de bani cash. Pe lângă toate aceste câștiguri, ai parte și de servicii gratuite pe toată durata colaborării tale cu Heylux: make up gratuit, fotografii gratuite și transport gratuit.

Bonusuri de angajare

0 lei
La contractul pe o luna
0 lei
La contractul pe 3 luni
0 lei
La contractul pe 6 luni
0 lei
La contractul pe 1 an
0 lei
La contractul pe 2 ani
0 lei
La contractul pe 3 ani

 Te poți angaja și tu la Heylux dacă ești simpatică, serioasă și știi să zâmbești frumos

Condiții necesare pentru a alege
un contract cu bonus de angajare:

Limbi străine necesare: engleză sau franceză la nivel mediu.
Program de lucru la studio (8 ore/zi): 5 zile pe săptămână
Vârsta: între 18 și 28 ani.

54 Comentarii

 1. Cecilia August 7, 2016 at 9:28 am - Reply

  Mă tentează bonusurile cu bani cash, dar văd că sunt și multe chestii interesante și la pachet. Transportul, make-up și ședințele de hair and beauty gratuite nu le-am mai văzut pe la niciun studio de videochat din Iași. Mi se pare cool să fiu mereu aranjată când ajung la muncă și să fiu dusă acasă cu mașina studioului. Îmi place cum sună pachetul ăla de angajare pe 6 luni. 2.400 de lei cash sună foarte bine, mai ales că am nevoie de bani chiar acum, pentru niște chestii urgente.

 2. Maia August 9, 2016 at 11:09 am - Reply

  Wow, sunt o mulțime de bani. Dacă m-aș angaja și eu în videochat în Iași aș avea toți banii ăștia? Mi se pare foarte tare. Chiar o să mă gândesc serios la un job la Heylux.

 3. Paula L. August 9, 2016 at 11:40 am - Reply

  Dacă am așa, mai multe kilograme, să zicem, oare mă primesc și pe mine? Sau e un studio din ăla numai pentru fete subțirele? Aș vrea să știu dacă am o șansă. Bine, sunt chiar grasă, dar nici model din ăla cu talie nu-s. Parcă aș încerca și eu să fac videochat, că îmi place cum arată la Heylux în poze, iar banii sunt wow. Partea asta cu silueta mă interesează

 4. Ginutza August 10, 2016 at 10:12 am - Reply

  Salut, Paula! Nu cred că trebuie să-ți faci griji. Este o fată de la mine din bloc care e model la Heylux și e mai plinuță ca mine. N-a avut nicio problemă la angajare, că e simpatică de felul ei și cu mult bun simț. Așa că a putut să lucreze imediat, nu contează neapărat cât de slabă ești. Dacă știi să te descurci cât de cât în engleză, ești ca și angajată.

 5. Ancutza August 10, 2016 at 6:47 pm - Reply

  Eu abia aștept să vin să mă angajez, fiindcă am mare nevoie de bani. Nu sunt din Iași și pentru mine partea cu cazarea și transportul gratuit date de studio sunt cele mai importante, mai ales acuma, când o să fiu la început. Nici nu cunosc așa bine Iașul. Am vorbit deja cu doamna Claudia la telefon și mi-a explicat și dânsa tot așa, cum ajung și cum mă pot angaja la Heylux. Am avut puține emoții când am sunat, dar acum sunt mai hotărâtă ca oricând să fac și eu niște bani pentru mine și să am un loc de muncă stabil. Pupici fetelor!

 6. Paula L. August 12, 2016 at 12:46 pm - Reply

  Mulțumesc Ginuța! Chiar am să încerc. Am înțeles că pot să aleg un contract din ăsta cu bonusuri de angajare. Eu parcă l-aș alege pe ăla pe 3 luni. Să văd cum e, dacă mă descurc. Din câte înțeleg, pot să renunț când vreau la videochat, așa că o să văd dacă-mi place aici, la Heylux și după 3 luni mai văd. Pentru început, 1.400 de lei cash nu mi-ar strica deloc 😀

 7. Alina_Me August 18, 2016 at 1:57 pm - Reply

  Mă bucur că la Heylux nu se cer condiții special despre cum să arăți ca fizic. Eu sunt mai micuță și ar fi aiurea să nu mă pot angaja în videochat în Iași din cauza asta. Oricine ar trebui să poată să lucreze în domeniul chiar dacă nu arată ca un fotomodel.

 8. florea elena August 19, 2016 at 6:04 pm - Reply

  Buna seara! Sunt si eu interesata! Imi puteti da mai multe detalii despre cazare, va rog? Eventual cateva fotografii in privat?

 9. Jenna LOL August 24, 2016 at 12:28 pm - Reply

  Părerea mea e că ăsta e cel mai tare studio de videochat ever. Pe bune, mai știe cineva de vreun alt loc cu amenajările astea? Cel puțin în Iași, habar n-am să fi auzit. Nu știu cât le-a trebuit să facă studioul ăsta, dar arată bestial. Am văzut că este al lui Lucky Studio și așa se explică tot… că Lucky e demult pe piață și e de departe nr. 1 în videochatul din Iași. Văd că la Heylux au mers și mai departe și au făcut studioul și mai frumos. Ce să zic, sunt impresionată!

 10. Marieta August 26, 2016 at 12:49 pm - Reply

  Bonusul ăla pe 3 ani sună bine tare, dar acum nu știu dacă o să vreau să stau 3 ani să lucrez în videochat în Iași. Deși n-ar fi exclus. eu aș alege contractul pe 1 an, că și o mie de euro e bună 🙂

 11. Silvia August 26, 2016 at 9:06 pm - Reply

  Eu am 34 de ani. Mă gândeam că nu mai am ce căuta la un studio de videochat 🙂 Dar văd că limita de vârstă la Heylux e undeva la 40, deci aș putea lucra și eu. Săptămâna care vine vă dau un telefon, fiindcă mai întâi aș dori să vizitez studioul dacă se poate. Mulțumesc!

 12. ilovecash August 29, 2016 at 8:35 am - Reply

  E frumos amenajat, dar mai frumoase mi se par contractele alea de angajare care apar pe site. Cu banii ăia aș putea să scot din amanet laptopul și lănțișorul de aur :)) Cum nu mai am chef de muncit prin Italia, cred că o să mă angajez și eu în videochat în Iași la Heylux. Din ce zic fetele, cred că merită.

 13. Adona August 29, 2016 at 6:29 pm - Reply

  Orice fată de 19-20 de ani își dorește să trăiască în lux. Nu degeaba e coadă la Skin și Fratelli sâmbătă seara. De asta are succes Heylux- pentru că le dă un job din care se fac bani și un studio cu condiții extra.

 14. Roxi Eu August 29, 2016 at 7:40 pm - Reply

  Recunosc că mai aveam îndoieli în legătură cu videochatul, în general, pentru că auzeam tot felul de chestii contradictorii. Că sunt studiouri mari, care sunt ok, dar și studiouri din astea de apartament, pe care ar trebui să le eviți, că nu sunt tocmai legale sau corecte cu banii. Am auzit că Lucky Studio a deschis un studio în Iași și mai frumos, Heylux, așa am ajuns și eu pe site-ul ăsta. M-am convins că și Heylux e ok pentru că am găsit detaliul ăla pe care cred că fetele nu-l bagă așa de mult în seamă: adică asigurarea aia că poți renunța când vrei. Asta mi se pare foarte tare, pentru că ai garanția că poți renunța la videochat dacă nu-ți convine ceva.

 15. Monaliza August 30, 2016 at 1:04 pm - Reply

  Asta e partea cea mai cool la Heylux. Că e cel mai bun studio de videochat din Iași și totuși nu-ți cere să arăți ca fetele alea de pe revistele de modă

 16. Mariella August 30, 2016 at 1:34 pm - Reply

  Îmi place de văd, cred că e prima oară când văd ceva legat de un studio de videochat și mă impresionează. De bani nu mai spun. Tare de tot, n-am ce zice. Cred că e ceva special pentru Iași.

 17. Geta Iași September 5, 2016 at 1:37 pm - Reply

  Cred că se câștigă mulți bani din videochat în Iași, altfel n-aș auzi colegele de cămin vorbind tot timpul numai despre asta. Părerea mea e că cine n-are complexe și lucrează la un studio mare din Iași, poate să facă o mulțime de bani.

 18. Niko September 6, 2016 at 1:10 pm - Reply

  Când mă gândesc la angajarea în videochat în Iași, primul lucru care-mi vine în minte e cum arată locul ăla și la cine o să lucrez. Adică n-am chef să ajung în vreun loc aiurea. De Lucky știe oricine, de asta parcă îmi dă siguranță în plus să mă angajez în videochat la Heylux. Oricum, aici parcă mi se pare chiar mai frumos decât ce am văzut în pozele de la Lucky. Dar asta e părerea mea, fiecare alege ce vrea.

 19. Pusha September 7, 2016 at 5:04 pm - Reply

  Sunt model de videochat la Heylux de 2 luni și pot spune că e așa cum m-am așteptat. Mai ales că am mai făcut 2 ani de videochat la Lucky Studio, de care a auzit oricine din Iași. Când mi-au zis doamnele de la management că Lucky deschide încă un studio, și mai luxos, mi-am zis că merită să văd cum e. Și chiar arată tare de tot. Acum câștig vreo 3-4.000 de euro pe lună, mai ales că am experiență, dar cel mai mult mă mulțumește că acum fac banii ăștia în cel mai tare studio posibil din România. Adică nu se compară cu niciun alt studio de videochat din Iași sau din oricare altă parte a țării. Și asta poate vedea orice fată și din poze, adică nu-i nevoie să mă creadă pe mine pe cuvânt.

 20. Bunny L. September 12, 2016 at 7:36 am - Reply

  Banii contează cel mai mult, dar și locul în care muncești contează. Dacă studioul ăsta reușește să ți le ofere pe amândouă, atunci e foarte bine. În Iași n-am mai auzit de așa oferte.

 21. Ioanna M. September 14, 2016 at 9:14 am - Reply

  Lucrează o cunoștință de-a mea la Heylux. Ea n-are probleme să-mi spună că face videochat și așa știu și eu că studioul aparține de Lucky Studio, pe care-l cunoaște toată lumea în Iași. Și la Lucky sunt contractele de angajare foarte mari, așa că nu-i de mirare că și aici dau bani mulți. Dacă arăți ok, n-ai probleme să te dezbraci în fața unui webcam și știi cât de cât engleza, ai ce cheltui pe la Palas 😀 Eu n-o să fac videochat, dar părerea mea e că e o variantă interesantă pentru fetele care vor să aibă o viață relaxată.

 22. Luana September 15, 2016 at 8:10 am - Reply

  Sunt interesante beneficiile astea. Mai bine să ai în plus ceva care nu îți trebuie neapărat. Cred că sunt cele mai bune servicii despre care am auzit la un studio de videochat din Iași. Știam că Lucky Studio mai oferă ceva asemănător 🙂

 23. Medeea September 15, 2016 at 11:00 am - Reply

  La început, nu mă entuziasma așa de tare ideea asta cu contractele. Adică mă gândeam că la videochat vii, lucrezi o vreme și revii numai când ți se termină banii. Plus că nu prea aveam încredere să semnez acte cu un studio că na, e videochat :)) Pe urmă am sunat-o pe doamna care e manager la Heylux, să întreb totuși, din curiozitate, care e treaba. Așa am aflat că un contract tocmai că dă garanția că-mi iau banii și am drepturile de muncă asigurate, că e jobul legal și așa mai departe. Nu mai zic că iau și bonusuri, așa că da, deja e altceva 🙂

 24. Monici September 19, 2016 at 12:35 pm - Reply

  Din câte știu eu, Heylux aparține de Lucky Studio, sunt și în aceeași clădire chiar. Se câștigă cam la fel, fiindcă bonusurile sunt destul de asemănătoare, dar cred kă la Heylux contractele de angajare au valoare chiar un pic mai mare. La Lucky e mai jucăuș, dar e frumos și acolo. Diferența e că la Heylux, ca să ai parte de condițiile astea, e cu program full-time. Asta e însă avantajos, pentru că dacă ești model full-time câștigi garantat mai mult decât dacă vii 2-3 zile pe săptămână la studio ka să te loghezi. Eu am plecat în București, cu prietenul meu, și fac videochat aici, dar pentru Iași Heylux e cool, părerea ema.

 25. Minodora September 20, 2016 at 7:12 pm - Reply

  Eu aș vrea bonusul ăsta pe un an. Banii mi-ar prinde foarte bine, dar încă n-am cum să lucrez full-time pentru că vreau să am timp mai mult de fetița mea. Dar mă mai gândesc. Dacă știu că pot câștiga bine și-mi pot angaja bonă, atunci ar fi ok.

 26. Nelly September 21, 2016 at 5:07 pm - Reply

  Eu nu știu dacă aș sta 2 sau 3 ani. Că poate mă gândesc să mă mut din Iași sau mai cine știe ce. Dar pe 6 luni sună bine cu bonusul ăla. Părerea mea e că cel mai bine lucrezi pe timp mediu cu contract și pe urmă vezi dacă-ți place și continui jobul în videochat. Cel puțin eu așa ș face.

 27. Mani September 27, 2016 at 12:26 pm - Reply

  Eu credeam la început că bonusurile astea sunt separate de ce mai câștigi tu la studio. Acu m-am prins că se dau pe lângă banii zilnic. Asta mi se pare chiar cool.

 28. Money Honey September 28, 2016 at 5:39 pm - Reply

  Am auzit de bonusurile astea dar nu credeam că-s pe bune. Am și sunat la studio și-am întrebat, dar se pare că-s chiar pe bune. La sumele astea, parcă un job de model de videochat mi-ar surâde și mie, ce să zic. Până la urmă banii vobesc.

 29. Tanti Maria October 3, 2016 at 3:27 pm - Reply

  Pentru un job în videochat sunt prea multe bonusuri. Ar trebui ca fetele astea să câștige bani așa cumf ace toată lumea. Abia la un salariu normal știi ce înseamnă să muncești. Treaba voastră ce faceți, dar părerea mea e că sunt prea mulți bani pentru niște fete așa tinere, care sunt la primul loc de muncă.

 30. Moonshine October 5, 2016 at 9:13 am - Reply

  E foarte atrăgător un bonus din ăsta de angajare. Nu știu alte studiouri de videochat în Iași care să dea așa ceva și m-am uitat cam la toate pe site-uri. Mă mai gândesc și văd dacă dacă vreau un job full time la voi. Atunci văd și pe ce perioadă să fie contractul, că la asta mă mai gândesc acum. Toate bune!

 31. Monikutza October 5, 2016 at 1:27 pm - Reply

  Bonusurile astea de angajare în videochat ajută când ești la început și ai laptopul sau telefonul băgate prin amanet, că ai rămas fără bani. Eu am trecut prin asta și știu cum e.

 32. Mihaella October 7, 2016 at 7:47 am - Reply

  Mă pot angaja și eu? Știu engleza la un nivel ok, dar nu chiar foarte bine. DIn câte am înțeles, ar trebui doar ă mă înțeleg cu membrii pe site-urile de videochat. Părerea mea e că m-aș descurca și mai bine după ce aș vorbi mai mult la program. CĂ dacă nu exersez, n-am cum să fac progrese.

 33. Monici October 11, 2016 at 11:12 am - Reply

  Pe mine mă interesează discreția, că restul pot obține și singură. Din experiență știu că un model de videochat poate să facă bani mulți dacă se ține de treabă. Important e însă să fii lăsată în pace să-ți faci treaba în liniște. Dacă toată lumea din studio își ține gura atunci e bine pentru toate fetele.

 34. Modelle October 11, 2016 at 11:13 am - Reply

  Pe mine mă interesează discreția, că restul pot obține și singură. Din experiență știu că un model de videochat poate să facă bani mulți dacă se ține de treabă. Important e însă să fii lăsată în pace să-ți faci treaba în liniște. Dacă toată lumea din studio își ține gura atunci e bine pentru toate fetele.

 35. Dorrina October 11, 2016 at 11:23 am - Reply

  Cui nu i-ar plăcea să câștige 13.000 de lei doar așa, că vine la muncă? În Iași n-am mai auzit de așa ceva, dar probabil că astea sunt bonusurile de la studiourile de videochat. Eu n-am cum să mă angajez chiar acum, că vreau să merg la toate cursurile, dar de anul viitor cred că încerc și eu jobul ăsta. Nu pe 3 ani, dar sigur măcar pe 6 luni, să văd cum este.

 36. Janice October 27, 2016 at 11:32 am - Reply

  Aici scrie că mai aveți 4 locuri disponibile. Până când trebuie să mă hotărăsc ca să mă pot angaja în videochat la Heylux? Ar trebui să vă sun înainte să-mi fac un fel de rezervare?

 37. Melissa November 7, 2016 at 1:12 pm - Reply

  Totul e să mă hotărăsc eu să mă angajez în videochat. Că pe urmă or veni banii. Văd că aveți o mulțime de bonusuri și asta mă cam tentează să devin model 😀

 38. Magda November 7, 2016 at 8:23 pm - Reply

  1.400 de lei pentru 3 luni de videochat, doar ca bonus de angajare, nu e chiar rău 😀 Multe fete care lucrează ca barmanițe au banii ăști într-o lună, tot salariul. Dacă le-ai zice că primesc cadou banii ăștia…. Egreu să te descurci în Iași, de asta videochatul rămâne singura alegere, cel puțin pentru mine.

 39. Dona November 8, 2016 at 2:03 pm - Reply

  Mi-ar trebui mult banii ăștia care sunt ca bonus de angajare pentru 2 ani de contract. 9.100 lei sunt o mulțime de bani pentru mine. Mă mai gândesc însă dacă vreau să mă angajez pe 2 ani sau doar pentru un singur an. Sper să mă decid cât mai repede, ca să știu ce fac.

 40. Dna Popescu I. November 9, 2016 at 2:51 pm - Reply

  Prea mulți bani puși la picioare fetelor ăstora. Ar trebui să se obișnuiască și cu munca nu să aibă totul de-a gata în viață, părerea mea.

 41. Queen of the night November 22, 2016 at 2:56 pm - Reply

  9100 de lei pe doi ani de videochat!??????????Haaaa!!! Wow, chiar suna bine. Din cate inteleg banii astia se dau in plus fata de banii castigati zilnic la program, nu? Prea tare….

 42. Mrs. Seduction November 28, 2016 at 6:52 pm - Reply

  EU am 42 deja dragelor, deci s-a cam dus timpul meu 🙂 Chiar mi-a fi fi prins și mie câteva mii de euro așa, de-o cheltuială și-o vacanță dar ce să-i faci, anii trec 🙂 Bucurați-vă de viață fetelor, cât sunteți tinere!

 43. Lonna December 7, 2016 at 2:01 pm - Reply

  Misto studioul. Am mai vazut ceva studiouri de videochat la viata mea dar asta chiar e cool. Se vede ca va pasa de modele ceea ce e de respectat, parerea mea.

 44. Mili December 21, 2016 at 5:32 pm - Reply

  Doar 3 luni de videochat si sa castig 14 miliaone doar din bonusuld e angajare?! Ha, asta chiar suna bine de tot. Banii astia i-as castiga intr-o luna intreaga muncind cate 10 ore ca chelnerita in Tudor.

 45. Pelinel December 22, 2016 at 6:26 pm - Reply

  Ahhh, cat am cautat eu job ca asta in iasi! Sa nu fac aproape nimic si sa iau o gramda de bani aiurea…. Ma gandeam sa ma duc prin Anglia sa muncesc chelnerita dar ce rost are daca fac banii astia si aici?

 46. Rodica January 5, 2017 at 7:22 pm - Reply

  Vreau doar ăia 2.400 de lei pe 6 luni dacă se poate. Câte chestii mi-aș rezolva și eu… Mai întâi trebuie să îmi rezolv cu demisia la jobul actual din Iași și să vin până la Heylux, să vedem cum colaborăm. So, see you soon!

 47. Eunumaieu January 11, 2017 at 6:48 pm - Reply

  Daca vad eu bine, aici sunt aproape 1.000 de euro bonus la conrtactul de angajare pe 1 an. Deci doar ca bonus 1.000 de euro?????? Mama is o gramada de bani. EU n-am avut o mie de euro ai mei niciodata, si-am avut si un job in Iasi anul trecut :))

 48. Minola January 12, 2017 at 7:42 am - Reply

  Mie mi-e greu sa ma hotarasc cu perioada contractului. Ca nu stiu daca stau 6 luni sau o sa vreau sa lucrez pe termen lung. Ca sunt avantaje in ambele variante ca angajare in videochat in Iasi cam astea sunt cele mai bune solutii.

 49. Dellia January 17, 2017 at 6:10 pm - Reply

  Problema mea e ca nu stiu mai deloc engleza, nu mai zic de franceza. Incerc sa invat de una singura, ca sunt niste cursuri pe Youtube si ma mai ajuta o prietena. Cand o sa ma simt mai stapana pe mine cu engleza vin si eu la interviu 😀

 50. Crina January 17, 2017 at 7:39 pm - Reply

  4.300 de lei bonus pentru un an de videochat imi place mult dar nu ma hotarasc daca sa lucrez atat sau sa incerc mai intai pe 6 luni. O sa mai vad si pe urma va dau un telefon cand stiu exact ce o sa aleg.

 51. Nadia January 27, 2017 at 7:27 pm - Reply

  Pentru bonusurile astea, multe fete din Pascani, de unde sunt eu, ar veni si pe jos la Iasi. Pe aici nu prea e nimic ca lumea de lucru. Videochatul ar fi un job bun de tot. Mai greu e cu mutatul la Iasi.

 52. Linda N. August 29, 2017 at 5:18 pm - Reply

  Cred ca bonusul ala de angajare pe 1 an e cel mai ok pentru mine. Primesc si destui bani si nici nu e pe 3 ani, sa zic ca na, trece prea mult timp si poate ma gandesc intre timp sa ma apuc de alt job. Asa pot sa stau un an sipe urma s ama mai gandesc. Daca e ok raman. Parerea mea.

 53. Linda N. August 29, 2017 at 5:19 pm - Reply

  Cred ca bonusul ala de angajare pe 1 an e cel mai ok pentru mine. Primesc si destui bani si nici nu e pe 3 ani, sa zic ca na, trece prea mult timp si poate ma gandesc intre timp sa ma apuc de alt job. Asa pot sa stau un an sipe urma s ama mai gandesc. Daca e ok raman. Parerea mea.

 54. Dianna October 2, 2017 at 11:54 am - Reply

  Mi se dau ochii peste cap cand se invart bonusurile alea de angajare. Din cate am inteles sunt chiar pe bune, numai ca tre sa ma angajez full time ca la un job normal, nu? Deocamdata am fetita mica si nu prea am cum sa fac asta. E cumva aiurea ca, am nevoie de banic a sa o cresc si nu pot s-o las singura cat e prea mica, ca sa vin sa muncesc. Ma gandesc la tura de noapte, dar inca nu-s sigura ca as avea atata energie sa ma ocup si de copil…

Publica un comentariu