Artboard 2

Contact

Contact 2017-11-20T18:04:55+00:00

Interesată de un job unde ești respectată și câștigi foarte mulți bani?

Sun-o pe Claudia la nr-ul 0744.33.77.11 pentru a stabili un interviu. Ca un semn de respect pentru tine, îți oferim 600 lei pentru că te angajezi la noi.

Din această sumă, îți oferim 200 lei după a 5-a tură de lucru şi încă 400 lei la finalul primei luni petrecută la noi.

De asemenea, primești câte 200 lei cadou de fiecare dată când e ziua ta de naștere.

În plus, te premiem cu 2.000 lei de fiecare dată când îți convingi o prietenă să se angajeze la noi ca model de videochat.

Primești acești bani imediat după ce prietena ta împlinește în studio 3 luni de zile.

Interviul constă într-un test simplu la limba Engleză sau la limba Franceză şi va avea loc la sediul nostru, în Iaşi, la 3 minute de mers cu mașina față de Universitatea „Alexandru Ioan Cuza”.

Te aşteptăm şi pe tine cu drag! 🙂

Noi Ceilalți
Transport gratuit zilnic DA NU
Make-up gratuit zilnic DA NU
Primești toti banii zilnic DA NU
Comision 50%-80% DA NU
Bonusuri de angajare DA NU
Trainere specializate în străinătate DA NU

Deși studioul nostru e cel mai luxos studio de videochat din Iași, poți să începi să colaborezi cu noi chiar dacă nu știi la perfectie limba engleză sau franceză sau chiar dacă nu ai experientă în videochat.

Ca să te convingi de acest lucru, cel mai simplu este să o suni pe Claudia, colega noastră care se ocupă de angajări. Numărul ei de telefon este 0744.33.77.11. Ea te va invita la noi ca să vezi cu ochii tăi cât e de frumos studioul, ce atmosferă caldă avem și cât de mulți bani poți câștiga la noi. Atunci când vii la noi, singurul lucru obligatoriu este să ai la tine buletinul, astfel încât să ne convingem că ai 18 ani, așa cum cere legea.

Claudia îţi răspunde cu plăcere la orice întrebare și îţi explică cum va fi jobul tău de model de videochat. Iar dacă vrei să te angajezi la noi, așa cum suntem sigure că vei face, deja doamna Alina, care se ocupă de acte, te va ajuta să-ţi faci formele legale.

Te primim și pe tine cu braţele deschise!

40 Comentarii

 1. Cori October 23, 2017 at 8:00 pm - Reply

  Am mai lucrat in videochat in Iasi. DIn pacate, acum cativa ani eram cam naiva si m-am dus la un studio mic si neserios si m-am lasat dupa doua saptamani. Acum m-as angaja din nou. Conteaza ca am mai lycrat undeva daca a trecut mai mult de un an? Eu stiam ca site-urile n-au nicio problema sa ma mut.

  • admin October 26, 2017 at 8:02 pm - Reply

   Sigur, Cori, e ok sa lucrezi unde vrei tu. Noi te asteptam cu drag oricand.

 2. Alina B October 13, 2017 at 11:34 am - Reply

  Am fost la interviu si am ramas uimita de ceea ce am vazut, e wow ! Maine este prima mea zi online in acest paradis, de abia astept 🙂

  • admin October 13, 2017 at 7:37 pm - Reply

   Abia așteptăm și noi să vii, Alina! Te așteptăm cu drag!

 3. Bogdana A. October 9, 2017 at 7:05 pm - Reply

  Daca nu sunt din Iasi si vin la studio la voi pot sa vizitez? Cu mutatul in oras e mai complicat dar am inteles ca aveti cazare gratuita 2 luni pana as incepe sa castig si nupa aia pot sa am chirie mica tot la voi. Deci sunt interesata sa vad cam cum e si sa stau de vorba cu fetele de la voi sa intreb una alta.

 4. Milica October 2, 2017 at 1:05 pm - Reply

  Daca nu sunt din Iasi si vin la studio la voi pot sa vizitez? Cu mutatul in oras e mai complicat dar am inteles ca aveti cazare gratuita 2 luni pana as incepe sa castig si nupa aia pot sa am chirie mica tot la voi. Deci sunt interesata sa vad cam cum e si sa stau de vorba cu fetele de la voi sa intreb una alta.

 5. Siimonaa August 1, 2017 at 10:22 am - Reply

  Buna, mai sunt locuri libere? Imi imaginez ca multe fete si-ar dori sa lucreze si banuiesc ca aveti interviuri zilnic.

 6. Deiutza November 22, 2016 at 2:46 pm - Reply

  In primul rand multumesc doamnei Claudia ca mi-a explicat la tel ce si cum cu angajatul in videochat. Eu nu rpea stiu detaliile astea si am inteles acum. Deci e ok si cu taxiul pana la studio ca-l platiti voi da? Ca asa e si pe site.

 7. Rodi November 7, 2016 at 5:47 pm - Reply

  Am sunat ieri la studio și a sunat ocupat, pe urmă n-am mai avut eu când să sun. Azi am vb. cu doamna Claudia și a zis că pot să vin la Heylux, să avem o discuție chiar poimâine. Deci rămâne așa cum am stabilit, presupun 🙂

 8. Anișoara November 1, 2016 at 1:44 pm - Reply

  Am întârziat cu alte treburi când trebuia să vin la interviul de angajare la Heylux și nu mai avea rost să vă încurc. Sper că e ok să reprogramăm pentru săptămâna viitoare, când pot începe jobul în videochat.

 9. Monik October 25, 2016 at 4:57 pm - Reply

  Am sunat acum două săptămâni la studio și am stabilit un interviu, dar n-am putut să ajung. Sper că e ok dacă reprogramez, pentru că am avut niște probleme personale, a trebuit să plec din Iași. Promit ca de data asta să vin la timp. Mulțumesc!

 10. Rona October 19, 2016 at 1:02 pm - Reply

  Mulțumesc pentru primire și pentru taxiul plătit! Cum am vb. și cu doamna Claudia, mi-am luat timp de gândire câteva zile, că la mine e problema cu mutatul în Iași din Bacău. CÂnd știu ceva sigur vă mai dau un telefon. Numai bine!

 11. Nadina October 18, 2016 at 1:44 pm - Reply

  Cred că am greșit eu numărul de telefon, că tot îmi suna cupat. Am sunat mai înainte din nou și mi-a răspuns doamna Claudia, am făcut deja programare pentru interviul de angajare la Heylux. Deci nu mai băgați în seamă mesajul meu lăsat aici, în căsuța asta pe care scrie Suport Online. Mulțumesc!

 12. Violina October 17, 2016 at 11:25 am - Reply

  Nu prea știu pe unde e Heylux în Iași, că am înțeles că nu scrieția sta pe site din motive de confidențialitate. Dar la interviu bănuiesc că îmi spuneți voi, la telefon cum să ajung 🙂

 13. Doni October 13, 2016 at 6:48 pm - Reply

  Da, exact asta e mica mea problemă: nu știu dacă vreau să lucrez în videochat mult timp. Adică nu știu dacă mi se potrivește sau nu jobul ăsta. Partea asta cu poți renunța oricând parcă mă face mai relaxată.

 14. Mioara October 5, 2016 at 10:53 am - Reply

  Mi-a spus o fată că la Heylux se plătește și taxiul până la studio când e vorba de de venit la interviu. Văd că scrie și aici, la Contact treaba asta. Deci bănuiesc că e pe bune.

 15. Mino October 3, 2016 at 4:01 pm - Reply

  Eu vreau să lucrez de acasă, că sunt din Suceava. Am sunat-o pe Corina și ea mi-a explicat ce calculator să-mi cumpăr. Doar că nu l-am mai găsit în ofertă la Emag. Sper să fie bun și unul asemănător, pe care l-am găsit la Altex, că-i la fel de puternic, cred.

 16. Anya September 28, 2016 at 2:01 pm - Reply

  Cred că voi suna joi. Din câte am înțeles, pentru videochat din studio o să vorbesc cu o doamnă Claudia. Dacă e adevărat că plătiți și taxiul până la studio ar fi super!

 17. Dina September 27, 2016 at 6:59 pm - Reply

  E tare asta cu 20 de milioane dacă aduci o prietenă/ În felul ăsta, dacă am o prietenă și vrem să ne angajăm în videochat, mai bine mă angajez eu prima și pe urmă o recomand pe ea, și așa câștigăm 20 de milioane, nu?

 18. Manu September 26, 2016 at 7:31 pm - Reply

  Am sunat și am vb cu o doamnă pe nume Claudia la telefon. Mi-a spus că e ok să vin și mâine, pentru că azi n-am cum să ajung. Mulțumesc pentru înțelegere. Dacă nu știe unde să ajungă taximetristul, vă sun din nou, sper să nu vă deranjez. Mulțumesc pentru înțelegere!

 19. Cherry Pie September 21, 2016 at 1:37 pm - Reply

  Toate studiourile de videochat din Iași promit bani mulți. Seriozitatea contează însă cel mai mult. Doar dacă e studioul serios îți iei banii de la program. Despre Lucky se spune că e foarte ok studioul. Dacă și Heylux e așa, atunci e bine pt. fete.

 20. Claudia September 20, 2016 at 7:01 pm - Reply

  Bună, Georgia! Sunt Claudia, managerul de la Lucky Studio.Noi nu spunem pe site unde este studioul pentru că protejăm confidențialitatea fetelor care lucrează la noi. Te rog să mă suni la tel: 0744.33.77.11 și stabilim un interviu, iar cu ocazia asta îți explic și cum ajungi la noi. Îți remaintesc că noi îți plătim și taxiul. Cât despre prieten, dacă vii cu el, te rugăm să-i spui să te aștepte în afara studioului, pentru că la noi intră doar femei, tot din motive de confidențialitate și siguranță. Mulțumesc și eu!

 21. Georgia September 20, 2016 at 6:42 pm - Reply

  Unde sunteți mai exact? Din datele de la Contact nu îmi dau seama unde aveți sediul la Heylux? Și pot să vin cu prietenul la interviu? Mulțumesc!

 22. Loredana September 19, 2016 at 12:37 pm - Reply

  Aici, pe site, zice că studioul îți plătește taxiul până la studio, când vii la interviu? E adevărat? Asta e foarte cool, fiindcă nu eu nu prea am bani sa umblu cu taxiul prin Iași când nu am un job. Și partea cu transportul gratuit e foarte bună, că nu mai trebuie să dai bani zi de zi ca să ajungi la serviciu. În tabelașul ăla de la Contact zice că Heylux are și niște servicii gratuite pentru modelele de videochat pe care nu mi le mai oferă alte studiouri din Iași. Dacă așa e, atunci sună bine:D

 23. Magnatek September 18, 2016 at 11:29 am - Reply

  Bună ziua.ATI auzit de Camgasm?Este un nou site cu trafic din USA unde modelele dumneavoastră pot sa munceasca.Uitați un link de înscriere. http://camgasm.com/affiliates/in/?track=default&tour=5bpG&campaign=8G2Q8

 24. Maggy September 13, 2016 at 4:03 pm - Reply

  Scrie pe site că e de ajuns să fii simpatică. Sunt puține femei care arată ca cele care apar în revistele de modă. Eu am sânii cam mici, dar am dat telefon la Heylux și o doamnă de acolo mi-a zis că nu contează asta. Plus că nu se dă niciun test practic. E bine să știi doar cât mai bine engleză și să știi să te faci plăcută. Cam atât.

 25. Julia September 8, 2016 at 9:08 am - Reply

  E bine k nu îți cere nimeni să fii de 1.70, că n-aș avea nici o șansă. Io îs mai mikă de statură, deci e cool că pot lucra fără probleme. În videochat se fac mulți bani, da tre să știi cum. De aia e bine că aici ai treinări buni. E important să-ți zică fetele cu experiență ce să faci, cum să te miști în fața webcamului și așa mai departe. Așa se fac bani- cu chestii din astea mărunte, pe care nu le bagi în seamă de prima dată. Chiar dacă nu se cere la Heylux să fii și slabă, părerea mea e că măcar din bun simț ar trebui să mai fii atentă la ce mănânci. Eu, dacă-s și mikă, aș mai fi și rotundă, ar fi cam aiurea. Anyway, cool stuff la Heylux!

 26. May Flower September 8, 2016 at 9:08 am - Reply

  E bine k nu îți cere nimeni să fii de 1.70, că n-aș avea nici o șansă. Io îs mai mikă de statură, deci e cool că pot lucra fără probleme. În videochat se fac mulți bani, da tre să știi cum. De aia e bine că aici ai treinări buni. E important să-ți zică fetele cu experiență ce să faci, cum să te miști în fața webcamului și așa mai departe. Așa se fac bani- cu chestii din astea mărunte, pe care nu le bagi în seamă de prima dată. Chiar dacă nu se cere la Heylux să fii și slabă, părerea mea e că măcar din bun simț ar trebui să mai fii atentă la ce mănânci. Eu, dacă-s și mikă, aș mai fi și rotundă, ar fi cam aiurea. Anyway, cool stuff la Heylux!

 27. Stelutza September 7, 2016 at 5:02 pm - Reply

  Știu engleza destul de bine, din liceu, și fetele de la suportul de tehnic, de la Heylux, mi-au zis ce cameră web și ce lumini să-mi iau. Vreau sa lucrez in videochat de acasă, pentru că sunt din Alba-Iulia și n-am cum să vin în Iași. E o investiție pentru mine, dar știu că merită. Cu ajutorul fetelor, sper să am și eu câștiguri cât să uit de orice alt loc de muncă sau de stresul cu banii.

 28. Nora September 5, 2016 at 1:58 pm - Reply

  Cred că e la același nivel ca un studio de videochat din America sau de oriunde. Heylux e de departe numărul 1 în Iași și cred că și în România.

 29. Nico September 1, 2016 at 1:40 pm - Reply

  Îmi place foarte mult că la Heylux lucrează doar femei. Adică n-aș avea chef să văd bărbați printr-un studio de videochat atunci când sunt la program. Asta însemană și să lucrezi în mai mare siguranță.

 30. Iulica August 30, 2016 at 12:53 pm - Reply

  Pe mine m-a impresionat studioul ăsta de videochat de când am dat primul click pe site. Ce să zic, e mai mult decât mă așteptam.

 31. Anika August 29, 2016 at 5:41 pm - Reply

  Uimitor, nu credeam că sunt atâția bărbați care să plătească numai ca să discute online cu niște fete la mii de kilometri distanță!

 32. Iania August 26, 2016 at 12:47 pm - Reply

  Am sunat mai înainte la studio și am înțeles unde trebuie să ajung, că stau aproape și nu e nevoie de taxi gratis. O să întârzii 10 minute, dar ajung sigur la interviu. Mulțumesc!

 33. Mina August 26, 2016 at 8:34 am - Reply

  Banii vorbesc, așa zice o vorbă. Când mă uit la filmul ăsta, îmi dau seama că oricine se angajează în videochat în Iași trebuie să lucreze doar într-un loc ca Heylux. E clar că aici se fac o mulțime de bani numai după cum arată locul.

 34. Donnatella August 25, 2016 at 12:48 pm - Reply

  Cel mai tare e Heylux! Serios, e cel mai bun studio de videochat din Iași și nu o spun numai eu. Partea cu taxiul gratuit dus-intors mi se pare ff utila!!

 35. Unika August 9, 2016 at 1:56 pm - Reply

  Sal. Lori! Heylux îți dă oricum transport gratuit de acasă la studio și de la studio acasă. Când termini programul de videochat, poți să o rogi pe oricare dintre șoferițe să te lase la facultate, în loc să te dukă înapoi acasă. Pentru ele e același efort și sunt foarte amabile, kă le știu personal. Deci nu-ți bate capul cu mersul pe jos, decât dacă vrei să faci fitness!

 36. Lori August 9, 2016 at 1:55 pm - Reply

  Din câte auzisem eu, Heylux e undeva prin Păcurari, în capătul dinspre Fundație cum ar veni. Văd că și pe harta asta de pe site arată cam tot pe-acolo. Înseamnă că e destul de aproape de facultate și de centru. Pentru mine e importantă treaba asta, că vreau să mă țin de facultate, în Iași, cu banii câștigați din videochat. Mă gândeam că trebuie să iau taxiul în fiecare zzi, dar văd că e aproape de Copou și pe jos, dacă o iau pe de-a dreptul.

 37. Gina August 7, 2016 at 4:53 pm - Reply

  Da, e adevărat Iuliana. Eu m-am angajat ca model de videochat la Heylux fără să știu mai nimic despre domeniul ăsta. Nici eu nu sunt cine știe ce frumusețe, că-s realistă. De înălțime sunt cam medie, zic eu, dar cu 4-5 kilograme în plus. Și lucrurile astea n-au fost o problemă la angajare, la Heylux. Doamna Claudia mi-a explicat că fetele de la training se vor ocupa de mine ca să mă învețe tot și n-a fost așa de greu. Mai întâi, m-au învățat despre site-urile de videochat, cum mă loghez pe el, cum să vorbesc cu membrii de pe site-uri, ce reglaje să fac la monitor, chestii foarte simple. Și pe urmă tot am făcut progrese, zi după zi, ca la orice job. Doar că aici, după vreo 6 săptămâni de lucru, ajunsesem deja la vreo 50 de milioane pe lună, banii mei 🙂

 38. Iuliana August 7, 2016 at 2:37 pm - Reply

  E foarte bine că nu cereți condiții speciale de înălțime și greutate. Nu toate fetele arată ca niște manechine de la Fashion TV. Oricine are nevoie de un job ca lumea, fără atâtea condiții aiurea. Eu am 1.57 și cu toate astea cred că pot lucra la fel de bine în videochat ca orice fată din Iași de 1.75. Părerea mea e că trebuie să știi să zâmbești frumos unui bărbat ca să ai succes în videochat și să știi ce să vorbești cu el. Am stat odată de vorbă cu o fată de la mine din cartier care e trainer la Lucky Studio și mi-a zis că e același lucru și la Heylux: nu contează așa de mult să fii frumoasă, ci să te îngrijești cu atenție, ca femeie și să știi cum să te porți în fața webcam-ului. Din câte mi-a zis fata aia, la Heylux e machiajul gratuit, așa că te ajută studioul de videochat să arăți bine la program. Cam asta face diferența, asta e părerea mea.

Publica un comentariu