Artboard 2
Videochat de la Heylux 2017-08-19T12:54:33+00:00

Programul de lucru la Heylux

Dimineata
06:00 – 13:50
Dupa-Amiaza
14:00 – 21:50
Noaptea
22:00 – 05:50

Turele sunt formate din 7 ore de lucru + 50 de minute de relaxare. Acest timp de relaxare il poti avea oricand vrei tu (de exemplu, din ora in ora).

La Heylux, esti libera sa-ti alegi turele, zilele saptamanii si camerele in care vrei sa lucrezi.

Cum ma pot angaja la Heylux?

Dacă vrei să câștigi și tu multi bani, te poți angaja foarte ușor la noi.

O poti suna pe Claudia la 0744.33.77.11 și stabilești cu ea o vizită la noi la studio. Ea iti va spune exact cum poti ajunge la sediul Heylux și

îti va explica felul în care va decurge colaborarea noastră.

În cadrul vizitei, dacă vrei, poti să mai vii cu o prietenă, dar nu cu un bărbat, pentru că la Heylux lucreaza doar fete.

Daca însă iti dorești să fii condusă de prietenul tău, de exemplu, el te poate aștepta afară atât timp cât ești la interviu.

Interviul constă într-un test simplu la limba engleză sau franceză și o discutie liberă cu domnișoară manager de studio.

Poti să începi să colaborezi cu noi chiar dacă: nu știi cât timp vei dori să lucrezi, te gândești că ai putea renunta după 2-3 zile “de probă”, nu ești interesată să semnezi cu noi niciunul din contractele cu Bonus de Angajare, nu ai deloc experientă în videochat sau nu știi la perfectie limba engleză sau franceză.

Ești bine-venită și tu în echipa noastră!  🙂

Cum e o zi de videochat?

Totul e foarte simplu. Vii la studio la timp si iti alegi camera in care vrei sa lucrezi. Acolo ai un calculator si o camera video conectata la el. Intri pe internet si te loghezi pe site-urile de videochat unde vei gasi o multime de persoane cu bani care sunt membri ai acestor site-uri.

Prima data, statusul tau este de Free Chat. Acolo discuti cu membrii lucruri obisnuite, despre ce mai faci sau hainele pe care iti place sa le porti. Astfel, admiratorii tai iti trimit complimente, iar daca le placi mai mult unora dintre ei, te vor ruga sa intri in Private Chat. Acesta este cel mai profitabil status din videochat, pentru ca in Private Chat vei castiga mult mai multi bani.

Asadar, cu cat mai multe minute in Private Chat, cu atat mai multi bani pentru tine! Pentru a convinge insa membrii sa iti solicite un Private Chat care sa dureze cat mai mult, trebuie sa inveti sa te faci placuta. Asta inseamna sa porti o conversatie cat mai variata, sa stii bine engleza sau franceza, sa fii draguta cu ei, sa le faci complimente, sa le adresezi intrebari despre viata lor, sa-i asculti cu atentie si sa fii cat mai sexy pentru ei.

Oricum, pe masura ce experienta ta in videochat creste si asculti sfaturile colegelor trainer, numarul minutelor din Private Chat se vor acumula, iar odata cu ele, vor creste si incasarile tale zilnice, astfel incat tu sa fii foarte multumita ca lucrezi la Heylux.

Interviul consta intr-un test la limba engleza sau franceza si o discutie libera cu domnisoara manager de studio.

Esti libera sa-ti alegi accesoriile pentru videochat

Toate fetele angajate la Heylux au libertatea de a-si alege modul in care fac videochat. Mai exact, modelele noastre hotarasc cum se imbraca, cum isi aranjeaza parul, cum se machiaza, ce fel de muzica asculta in camera lor. La fel, fetele au libertatea de a se distra cum doresc ele in Private Chat.

Bineinteles, colegele noastre de la departamentul training in videochat le ofera tuturor modelelor sfaturi legate despre cum sa isi puna mai bine in valoare personalitatea, caracterul sau trasaturile fizice.

Dar decizia finala apartine intotdeauna modelelor si asa trebuie sa fie.

Pe de alta parte, pe site-urile adult ai voie sa faci ce vrei doar cand esti in Private Chat. Atunci poti sa renunti la toate hainele sau sa folosesti jucarii erotice. Aici, castigurile sunt de obicei mai mari, adica intre 400 si 2.000 de lei zilnic.

Ai două variante de videochat: adult sau non-adult

In videochat, exista doua tipuri de site-uri: cu profil adult și cu profil non-adult. Pe toate site-urile de non-adult nu ai voie sa te dezbraci complet. Chiar daca un admirator te roaga sa renunti la haine, tu vei fi avertizata sau chiar amendata de administratorii acelor site-uri daca faci asta. Asadar, trebuie sa te comporti ca si cum ai fi mereu in Free Chat.

La videochatul non-adult, castigurile sunt in medie de 100- 150 de lei pe zi. Pentru a castiga acesti bani, trebuie sa stii bine o limba straina si sa fii foarte sociabila, sa ai cunostinte de cultura generala, sa stabilesti o legatura de incredere si de prietenie intre tine si admiratori.

Pe de alta parte, pe site-urile adult ai voie sa faci ce vrei doar cand esti in Private Chat. Atunci poti sa renunti la toate hainele sau sa folosesti jucarii erotice. Aici, castigurile sunt de obicei mai mari, adica intre 400 si 2.000 de lei zilnic.

Renunti cand vrei la videochat

La Heylux, ești liberă să faci videochat doar atâta timp cât vrei tu. Tu stabilești de câte ori pe săptămână vii la lucru și in ce tura lucrezi: de dimineata, de dupa-amiaza sau de noapte.

În plus, poți să renunți la videochat în orice moment, printr-un simplu telefon sau email. Doar ne anunți de intenția ta și noi îți închidem conturile pe toate site-urile pe care tu le-ai folosit. Astfel, activitatea ta în videochat se poate sfârși în maximum o zi.

6 Comentarii

 1. IuliannA July 30, 2016 at 12:33 pm - Reply

  La Heylux se fac o mulțime de bani, din câte zic fetele din cămin. EU sunt studentă și mi-ar prinde tare bine niște bani în plus. E greu să mă angajez în Iași la un altfel de job, de aceea cred că Heylux ar fi alegerea cea mai bună pentru mine. La început mă gândesc să fac videochat non-adult și pe urmă mai văd eu, când mai prind curaj 😀

 2. Gilda November 7, 2016 at 7:05 pm - Reply

  Chiar la asta mă gândeam și eu: dacă pot să vin de probă. Ar fi bine dacă aș ști că mă pot răzgândi și să plec dacă nu-mi convine ceva. Îmi place să văd că aveți chestia asta pentru că e bine să faci ce vrei dacă vezi că nu te simți bine la job. Ms!

 3. Monique November 9, 2016 at 5:15 pm - Reply

  Am făcut videochat de acasă până acum, dar e cam greu. Că mai stau cu cineva și mă mai aud și vecinii dacă vorbesc mai tare. De asta mă gândesc să mă angajez la studio la voi. Dacă mai faceți angajări la Heylux aș fi și eu interesată de condiții.

 4. Ionella December 22, 2016 at 7:52 pm - Reply

  Am citit si eu din curiozitate ce ziceti aici la cum e o zi ca model de videochat. Eu credeam ca-i mai complicat un pic dar parca zic ca-i mai simplu acum. Daca spuneti ca e si cineva care sa ma ajute daca n-am experienta atunci chiar devine interesanta treaba cu angajarea la Hyelux.

 5. Nena February 6, 2017 at 7:28 pm - Reply

  Faza tare la videochatul din studio la Heylux e ca arata tare de tot cum is facute camerele. Ca bonusuri saptamanale, serviciile alea gratuite si bonusurile de angajare, chiar daca mai mici, sint si la Lucky Studio. Parerea ema e ca cine vrea lux vine aici in Iasi, ca e deasupra altor studiouri.

 6. Geo May 9, 2017 at 7:56 pm - Reply

  Buna mar interesa si pe mine,numai ca nu stiu engleza nici fraceza?

Publica un comentariu