Artboard 2 Sună acum 0744.33.77.11
Videochat non-adult 2018-01-04T20:09:16+00:00

Ai toate avantajele de la Heylux

La fel ca și la videochatul obișnuit, și în videochatul non-adult te bucuri de toate avantajele oferite de Heylux.

Asta înseamnă că primești toţi banii la zi, te bucuri ca si toate celelalte colege de sistemul de bonusuri saptamanale, ai zilnic transport gratuit de acasă la studio și invers, ai parte de un program super-flexibil și, desigur, poţi renunţa când vrei la acest job.

De asemenea, te ajutăm si cu make-up gratuit zilnic, la inceputul fiecarei ture. 🙂

În plus, colegele noastre de la training te învaţă cum să fii seducătoare, ce fel de discuţii să porţi cu membrii de pe site-urile de videochat.

În felul acesta, vei ști cum să te descurci si mai bine și să trezești interesul celor care vor să stea de vorbă cu tine.

Nivelul tău de cunoaștere a limbii engleze este esențial în videochatul non-adult.

Explicația e simplă: dacă nu te dezbraci, trebuie să fii atrăgătoare printr-o vorbire ușoară, astfel încât să te faci repede înțeleasă. Dar cu asta te obișnuiești imediat, așa că poți să stai liniștită.

Poţi să începi colaborarea cu noi chiar dacă:

 • ai experiență zero in videochat,
 • acesta ar fi primul job pt tine,
 • nu știi cât timp vei dori să lucrezi.

Dacă ești simpatică, serioasă și isteaţă, vei avea succes și în videochatul non-adult.

În loc să te dezbraci, poți să fii sexy prin atitudinea în fața webcam-ului.

Noi te sprijinim pas cu pas și suntem sigure că vei reuși să câștigi multi bani în cel mai scurt timp!

12 Comentarii

 1. Iuli - Reply

  Sunt si eu inclinata sa incep cu videochat non-adult. Cred ca mi se potriveste cel mai bine in perioada asta la inceput, ca sa vad daca e ok sau nu jobul adica daca ma simt eu ok. Ma rog, cred ca e clar ce vreau sa zic si parerea mea e ca e bine ca pot lucra si asa.

  • Claudia Heylux - Reply

   Hey, Iuli! Poți încerca videochat non adult, să vezi dacă te simți ok. Tu alegi! 👄

 2. Manuelle - Reply

  Adica daca ma angajez la Heylux la videochat non-adult nu trebuie sa ma dezbrac? Primesc bani doar pentru ca stau de vorba cu niste oameni pe net? Pai stau de vorba si pe Watsup si acolo nu primesc niciun ban, e gratis pentru ei. :)) zda, suna interesant, ma mai gandesc.

  • Claudia Heylux - Reply

   Hey, Manuelle! Cu alte cuvinte, trebuie doar să ”vrăjești” baieți pe net. 😆 Sună-mă la numărul 0744.33.77.11 și povestim mai multe.

 3. PaulA - Reply

  Treaba asta cu videochatul non-adult am auzit.o de la o prietena dar nu prea stiam ce sa zic. Vad ca e pe bune si la voi as putea sa ma angajez in iasi pentru un asemenea job. Suna interesant. Daca ma hotarasc, va sun. Multumesc!

 4. Coco - Reply

  Eu parca as mai astepta cu angajarea ca model de videochat pe nud, ca ma gandesc de doua ori daca sa dau hainele jos sau nu in fatza unui barbat. Poate mai incolo o sa.mi fie mai usor dar acum as prefera videochatul non adult ca sa ma angajez la Heylux.

 5. Kori - Reply

  M-am tot gandit daca sa ma angajez in videochat si eu. Sunt cam rusinoasa din fire si poate ca mi-ar fi nu stiu cum ca sa ma dezbrac. Dar la videochat non-adult cred ca ar fi ok pentru mine, ca stiu engleza destul de bine si sunt destul de sociabila din fire 🙂

 6. Mely - Reply

  Pentru videochat non-adult trebuie probă practică? Mi-a zis o fată care e model de videochat în Iași că nici la non-adult nu se cere nimic, deci e ok așa?

 7. Norina - Reply

  Mă interesează și pe mine videochatul ăsta non-adult. Am auzit că pot câștiga bani dar fără să mă dezbrac. Părerea mea e că o încercare nu strică, nu-i așa? Mai ales dacă ies și ceva bănuți pentru mine 🙂

 8. Nicoleta - Reply

  Dar bonusul îl primești după o lună de muncă…

  • Miruna - Reply

   Fac și eu videochat de acasă. Sunt din Roman, mai aproape de Iași. Sincer, mi se pare cel mai ok studio din câte știu eu. Și am lucrat și cu 2 din București. Pe bune, la 90% comision ce mai vrei? Părerea mea e că e cea mai avantajoasă colaborare.

 9. Roxy - Reply

  Sunt din Reșița tocmai, deci aș vrea să lukrez în videochat de acasă, k nu pot să vin la Iași. Am vb deja cu fetele de la voi la telefon. Ele zik că pot începe imediat colaborarea cu voi. E pe bune procentul ăla de 90%, k n-am mai văzut pe net să ofere nimeni atât de mult nici în București? Dacă e pe bune, atunci kiar vreau să colaborăm cât mai repede că așa e foarte avantajos și pentru mine 😀

Publică un comentariu