Artboard 2
Videochat non-adult 2017-07-11T17:52:16+00:00

La Heylux poţi să lucrezi și ca model de videochat non-adult. Dacă ești mai rușinoasă sau pur și simplu te simţi mai confortabil fără aspectul adult al videochatului, poţi să câștigi bani și așa. Asta înseamnă că jobul tău este să socializezi online, să discuţi cu membrii de pe site-urile de videochat fără să te dezbraci. Poţi să dansezi, să cânţi, însă fără a renunţa la haine.

În felul acesta obţii exact ce vrei: câștigi bani vorbind cu admiratori din toată lumea. Desigur, veniturile tale depind de cât de bine vorbești engleza sau franceza. La fel, contează să ai discuţii cât mai interesante cu membrii de pe site-uri, astfel încât ei să stea cât mai mult timp la povești cu tine. Așadar, în loc să pierzi timpul pe Facebook, mai bine câștigi bani din videochat.

Bineînţeles, la Heylux îţi oferim posibilitatea să te muţi oricând de la videochatul non-adult la cel adult. Ai libertatea să alegi ce vrei tu dacă vezi că poţi câștiga bani mai mulţi. Important este ca tu să te simţi cât mai bine la noi și să ai cardul plin lucrând în cel mai plăcut mod cu putinţă. La Heylux, ești liberă să faci bani și să ai un job cât mai relaxant pentru tine.

Câștigi din seducție

Atunci când lucrezi în videochatul non-adult, e bine să fii mult mai atentă la felul în care arăţi. Adică să te îngrijești ca femeie, astfel încât să te faci cât mai plăcută. Noi te ajutăm cu make-up gratuit, cu ședinţe de înfrumuseţare și cu fotografii gratuite, cu care să-ţi faci un portofoliu de imagini atrăgător.

În plus, colegele noastre de la training te învaţă cum să fii seducătoare, ce fel de discuţii să porţi cu membrii de pe site-urile de videochat. În felul acesta, vei ști cum să te descurci mai bine și să trezești interesul celor care vor să stea de vorbă cu tine.

E bine să ții minte tot timpul că nivelul tău de cunoaștere a limbii engleze sau franceze este esențial în videochatul non-adult. Explicația e simplă: dacă nu te dezbraci, trebuie să fii atrăgătoare printr-o vorbire ușoară, astfel încât să te faci repede înțeleasă. Dar cu asta te obișnuiești imediat, așa că poți să stai liniștită.

Ai toate avantajele de la Heylux

La fel ca și la videochatul obișnuit, și în videochatul non-adult te bucuri de toate avantaje oferite de Heylux. Asta înseamnă că ai transport gratuit de acasă la studio și invers, primești toţi banii la zi, ai parte de un program super-flexibil și poţi renunţa când vrei la acest job dacă așa vrei tu.

În plus, poţi să începi colaborarea cu noi chiar dacă nu știi cât timp vei dori să lucrezi, și nu-ţi impunem standarde de frumuseţe. Dacă ești simpatică, serioasă și isteaţă, vei avea succes și în videochatul non-adult. Fără să fie nevoie de un corp 90-60-90.

Dacă îți place să vorbești mult și știi să ai conversații interesante, videochatul non-adult e perfect pentru tine. În loc să te dezbraci, poți să fii sexy prin atitudinea în fața weabcam-ului. Noi te sprijinim pas cu pas și suntem sigure că vei reuși să câștigi bani buni în cel mai scurt timp.

11 Comentarii

 1. Iuli August 30, 2017 at 4:57 pm - Reply

  Sunt si eu inclinata sa incep cu videochat non-adult. Cred ca mi se potriveste cel mai bine in perioada asta la inceput, ca sa vad daca e ok sau nu jobul adica daca ma simt eu ok. Ma rog, cred ca e clar ce vreau sa zic si parerea mea e ca e bine ca pot lucra si asa.

 2. Manuelle January 11, 2017 at 7:11 pm - Reply

  Adica daca ma angajez la Heylux la videochat non-adult nu trebuie sa ma dezbrac? Primesc bani doar pentru ca stau de vorba cu niste oameni pe net? Pai stau de vorba si pe Watsup si acolo nu primesc niciun ban, e gratis pentru ei. :)) zda, suna interesant, ma mai gandesc.

 3. PaulA January 5, 2017 at 7:37 pm - Reply

  Treaba asta cu videochatul non-adult am auzit.o de la o prietena dar nu prea stiam ce sa zic. Vad ca e pe bune si la voi as putea sa ma angajez in iasi pentru un asemenea job. Suna interesant. Daca ma hotarasc, va sun. Multumesc!

 4. Joe_23 December 22, 2016 at 7:34 pm - Reply

  Eu parca as mai astepta cu angajarea ca model de videochat pe nud, ca ma gandesc de doua ori daca sa dau hainele jos sau nu in fatza unui barbat. Poate mai incolo o sa.mi fie mai usor dar acum as prefera videochatul non adult ca sa ma angajez la Heylux.

 5. Coco December 22, 2016 at 7:33 pm - Reply

  Eu parca as mai astepta cu angajarea ca model de videochat pe nud, ca ma gandesc de doua ori daca sa dau hainele jos sau nu in fatza unui barbat. Poate mai incolo o sa.mi fie mai usor dar acum as prefera videochatul non adult ca sa ma angajez la Heylux.

 6. Kori November 21, 2016 at 2:45 pm - Reply

  M-am tot gandit daca sa ma angajez in videochat si eu. Sunt cam rusinoasa din fire si poate ca mi-ar fi nu stiu cum ca sa ma dezbrac. Dar la videochat non-adult cred ca ar fi ok pentru mine, ca stiu engleza destul de bine si sunt destul de sociabila din fire 🙂

 7. Mely November 8, 2016 at 5:46 pm - Reply

  Pentru videochat non-adult trebuie probă practică? Mi-a zis o fată care e model de videochat în Iași că nici la non-adult nu se cere nimic, deci e ok așa?

 8. Norina October 31, 2016 at 1:49 pm - Reply

  Mă interesează și pe mine videochatul ăsta non-adult. Am auzit că pot câștiga bani dar fără să mă dezbrac. Părerea mea e că o încercare nu strică, nu-i așa? Mai ales dacă ies și ceva bănuți pentru mine 🙂

 9. Nicoleta August 19, 2016 at 10:23 pm - Reply

  Dar bonusul îl primești după o lună de muncă…

  • Miruna August 31, 2016 at 7:17 pm - Reply

   Fac și eu videochat de acasă. Sunt din Roman, mai aproape de Iași. Sincer, mi se pare cel mai ok studio din câte știu eu. Și am lucrat și cu 2 din București. Pe bune, la 90% comision ce mai vrei? Părerea mea e că e cea mai avantajoasă colaborare.

 10. Roxy August 12, 2016 at 3:32 pm - Reply

  Sunt din Reșița tocmai, deci aș vrea să lukrez în videochat de acasă, k nu pot să vin la Iași. Am vb deja cu fetele de la voi la telefon. Ele zik că pot începe imediat colaborarea cu voi. E pe bune procentul ăla de 90%, k n-am mai văzut pe net să ofere nimeni atât de mult nici în București? Dacă e pe bune, atunci kiar vreau să colaborăm cât mai repede că așa e foarte avantajos și pentru mine 😀

Publica un comentariu