Lucky Group Artboard 2 Sună acum 0744.33.77.11

Hey! Ai zero experiență în videochat?

Știi engleză la nivel începător?

Ai 18 ani împliniți?

Ești bine-venită și tu în echipa noastră pentru că avem cele mai bune domnișoare trainer din oraș.

Pentru că te respectăm, îţi oferim și ţie toate aceste beneficii de mai jos:

O fată simpatică și ambițioasă, așa cum ești tu, poate să câștige la noi între 400 lei şi 6.500 de lei pe zi. Banii aceștia înseamnă comisionul zilnic de 50% pe care îl primeşti de pe toate site-urile cu care noi colaborăm.

Suntem mândre că noi deținem cele mai mari încasări din România pe Flirt4Free și XLove!

Grupul Lucky, din care face parte și Heylux, are cele mai mari încasări din România pe Flirt4Free și XLove! Recordul absolut al unui model de la Heylux este de 55.766 USD (cincizeci și cinci de mii șapte sute șaizeci și șase de dolari) câștigați în doar 2 săptămâni.

Pentru că avem amenajări extraordinare, pentru că toate trainerele noastre se specializează la aceste site-uri și pentru că avem relații speciale de business cu ele. De aceea, și tu poți câștiga aici mai mult ca oriunde.

În afară de banii câștigați zilnic, primești în fiecare duminică un bonus în funcţie de suma de bani obținută de tine în săptămâna care tocmai s-a încheiat.

La 1.000 lei, câștigi 100 lei bonus (primești comision 55 %)
La 1.500 lei, câștigi 150 lei bonus (primești comision 55 %)
La 1.750 lei, câștigi 200 lei bonus (primești comison 55,7 %)
La 10.000 lei, câștigi 5.000 lei bonus (primești comision 75 %)
La 15.000 lei, câștigi 9.000 lei bonus (primești comision 80 %)

Și tu poți câştiga aceste bonusuri! E de ajuns doar să fii simpatică, să știi engleză şi să fii ambiţioasă!

Ca un semn de respect pentru tine, îți oferim 4.000 lei pentru că te angajezi la noi.

Din această sumă, îți oferim 200 lei după a 5-a tură de lucru şi încă 400 lei la finalul primei luni petrecute la noi.

Iar dacă dorești să lucrezi 50 ore/săptămână, după 3 luni de zile, primești un bonus suplimentar de 3.400 lei.

De asemenea, te premiem cu 4.000 lei de fiecare dată când îți convingi o prietenă să se angajeze la noi ca model de videochat.

Primești acești bani imediat după ce prietena ta împlinește în studio 3 luni de zile.

Ai cel mai flexibil program de lucru în videochat. Poți alege oricare din aceste 3 ture:

 • Tura de dimineață: 06:00 – 13:50;
 • Tura de dupa-amiază: 14:00 – 21:50;
 • Tura de noapte: 22:00 – 05:50.

Pentru a câștiga cât mai mulți bani, îți recomandăm să lucrezi 5 zile sau 6 zile pe săptămână.

După ce te angajezi ca model de videochat, ai libertatea de a renunţa oricând, fără niciun preaviz și fără niciun fel de obligaţie din partea ta.

Câștigurile tale în videochat depind foarte mult de felul în care ești aranjată ca femeie. Pentru ca tu să câștigi cât mai mulți bani, cât mai repede și cât mai ușor, noi îți oferim zilnic ședințe de machiaj gratuite la începutul fiecărei ture, precum și la începutul tuturor ședințelor foto. Specialistele noastre make-up artiste au o mare experientă în domeniu și te vor ajuta cu sfaturi și secrete pentru ca tu să arăti cât mai bine. Ele folosesc produse de cea mai bună calitate și au obținut cele mai importante diplome de machiaj din zona Moldovei.

Știm cât de mult înseamnă să vii relaxată la job. De aceea, este plăcerea noastră să-ți oferim zilnic transportul gratuit non-stop de acasă la studio și invers. Indiferent de tura în care lucrezi, vei fi dusă de șoferițele noastre într-un confort deplin, cu masini Mercedes. Pentru a-ți asigura discreția, aceste mașini nu au niciun însemn al studioului. Mai mult, șoferițele te vor aștepta într-un loc din apropierea casei tale, ales de tine, astfel încât să nu atragi atenția nimănui.

La noi, intreg personalul este format doar din doamne si domnisoare.

Astfel, pe langa cele 12 de modele de videochat care iti vor fi colege, la noi vei fi ajutată doar de domnișoare și doamne de la departamentul administrativ.

Lucrezi în videochat în condiții de siguranță 100%!

Câștigi mai multi bani cu ajutorul celor mai bune trainere de videochat din Iași. Colegele noastre sunt specializate la sediul marilor site-uri de videochat din Europa (Budapesta, Praga, Luxemburg) și te ajută pas cu pas să cunoști cât mai bine acest domeniu.

În plus, îți oferim cursuri gratuite de engleză, fie la sediul nostru, fie la British Council indiferent de care este nivelul tău de limba engleză.

Suntem mândre să spunem că suntem primul studio de videochat din Iași și din țară unde ești încurajată să citești.

La Clubul de Dezvoltare Personală organizăm întâlniri săptămânale în
care, alături de alte colege, de traineri și de doamnele din management, discutăm despre cum să ai mai mult succes ca model de videochat folosind arta seducției.

Pentru că în videochat câștigurile tale depind de cât de fermecătoare ești pentru membrii de pe site-uri, noi te ajutăm să arăti cât mai bine. De aceea, avem o intreagă echipă de fotografe profesioniste care îți oferă un set de poze pe care tu să le poți folosi pe profilul tău. Toate aceste ședințe foto sunt gratuite și înnoite de oricâte ori dorești, pentru ca tu să ai cât mai mult succes cât mai repede și cât mai ușor.

Te așteptăm și pe tine cu drag!

Click aici pt poze >>

Dacă ești din afara Iașului și vrei să vii să lucrezi la noi, îți asigurăm cazare gratuită 2 luni.

În cazul în care vrei să rămâi cazată la vila noastră și după primele 2 luni, costul chiriei este de 125 de Euro pe lună.

Poți avea 2 luni de cazare gratuită chiar dacă dorești să lucrezi de acasă și vii în Iași doar pentru a face training la noi.

Povești de succes:

Mie mi-a plăcut dintotdeauna să mă simt bine și să am tot ce-mi trebuie. N-am chef să aștept să-mi dea mama sau tata, că ei au niște salarii din care își permit doar să țină o casă. De aceea, m-am apucat să muncesc de la 19 ani, ca să nu mai depind de nimeni. Am fost o vreme barmaniță, dar era cam aiurea, că se plătea prost și era foarte obositor. Cu 1.100 – 1.400 de lei pe lună cu tot cu bacsis nu rezolvi mare lucru și n-aveam chef să mă mulțumesc doar cu petrecerile cu colegii. De asta am căutat să mă angajez în Iași în cu totul alt domeniu, ca să nu mai am treabă cu barurile. De videochat auzisem de la o altă barmaniță, așa că am zis să încerc și eu. Noroc că învățasem cât de cât engleza în liceu și de pe net, văzând filme. Norocul meu eu că mai întâi am lucrat la Lucky Studio, care e langa la Heylux și mi-a fost foarte bine. Acolo am învățat tot ce trebuie ca să scot bani ca model de videochat și m-am împrietenit cu toate fetele de la training.
La Lucky, am lucrat până acum 2 luni, când mi-a zis doamna manager Mihaela că se deschide un studio nou, cu amenajări și mai frumoase. Așa am trecut la Heylux și vreau să spun că aici mi-a plăcut din prima, pentru că e exact pe stilul meu. Totul e elegant, strălucitor și camerele arată bestial. Asta m-a și determinat să trec de la part-time la full-time, pentru că simt că merită. Numai din chestia asta am ajuns, de la 800-900 de dolari la perioadă la 2.000 și ceva, ceea ce e super tare pentru mine. Acum chiar că sunt independentă cu banii, stau singură în chirie și am de gând să-mi iau și o mașină tare, BMW sau Audi, chiar dacă la mâna a doua. Doar că sunt cam leneșă și nu învăț să dau de carnet… Dar și fetele îmi spun că mai întâi să nu mai cheltuiesc aiurea și să iau mașina aia, că după aia îmi vine și cheful de carnet. Cam asta am de zis și cine vrea să vină să se angajeze în videochat la Heylux e binevenită din partea mea. Pupici pentru toate fetele!

Mădă, 25 ani, Rac

Pentru mine, Heylux a fost ceva foarte surprinzător. Adică nu prea credeam la început că toate lucrurile astea pot fi reale. Eu sunt din Suceava, am mai făcut videochat în București, la un studio mic și experiența de acolo n-a fost chiar reușită. Pe urmă am ajuns la Iași, să fac facultate și, la început, nu voiam să mai lucrez în domeniul ăsta. N-am avut însă multe variante pentru un job bun, așa că am căutat nou pe net anunțuri de angajare în videochat. M-am uitat la vreo două studiouri care păreau cât de cât ok, dar apoi am dat de anunțul Heylux. Când am intrat pe site, am rămas blocată. Adică pozele cu studioul și banii care erau în oferta financiară n-aveau nicio legătură cu ce știam eu despre videochat, după experiența din București.
De asta n-am crezut la început, dar am zis totuși să văd cu ochii mei, poate cine știe… Am dat un telefon la studio, am vorbit cu Claudia, pe care toate fetele de aici o cunosc foarte bine, și ea m-a invitat la Heylux. Am venit a doua zi și am rămas wow, era chiar pe bune! Nu mă așteptam deloc la așa ceva și parcă era prea frumos să fie adevărat. Ce să zic, e cel mai tare studio de videochat pe care l-am văzut vreodată și mă bucur că am un job atât de bun în Iași!

Cristinna, 23 de ani, Săgetător
Alte fete poate că preferă un job normal sau cu ce le dau ai lor. Asta e treaba lor, dar eu n-am chef să mă mulțumesc cu puțin. Părerea mea e că viața e scurtă și deci trebuie s-o trăiești cât mai intens cu putință. Cel puțin așa cred eu. Numai că, pentru a avea o viață bună, trebuie să fac rost de bani de undeva. Cam ăsta e motivul pentru care eu am știut încă din liceu că, după ce dau bacul, o să lucrez într-un videochat din Iași. Variantele erau să plec prin Anglia, ca waitress sau în Italia, ca bonă. Dar joburile astea sunt aiurea și tot nu mi-ar ajunge banii să mă distrez așa cum vreau eu. Deci așa m-am hotărât să mă angajez la Heylux. Vreau să am banii mei și, pentru că întotdeauna am arătat că sunt foarte ambițioasă, pot acum să mă mândresc că am reușit să obțin asta.
În rest, duc o viață normală, zic eu, ca orice altă fată. Vin la program la Heylux 8 ore pe zi, iar sâmbăta și duminica am liber. Eu mi-am ales să lucrez în tura de noapte, pentru că orice model știe că atunci se fac cei mai mulți bani din videochat. În rest, merg pe la mall, la Palas și pe la toate cafenelele mai cool din Iași. Prin weekend-uri, ajung de obicei în Cafeneaua Piața Unirii sau la Skinul de vară, când e cald. E adevărat că toate distracțiile astea mă costă o groază de bani dar, chiar dacă și fetele zic că-s cam cheltuitoare, mie nu-mi prea pasă. Abia am făcut 19 ani și am vreme să strâng câti bani vreau eu mai încolo. Deocamdată vreau să mă simt bine și cine zice altfel cred că e un pic cam invidioasă pe mine. :)
Angelina C., 19 ani, Capricorn
Sunt eu leoaică hotărâtă și îmi place să fiu cea mai bună în tot ce fac. La facultate n-am avut chef să dau fiindcă știu că nu e de mine. Alte fete zic că-s studente, dar degeaba termini o facultate dacă nu faci nimic cu ea după aia. Toată lumea știe cât de greu te poți descurca într-un oraș mare și de asta eu m-am angajat în videochat, în Iași, destul de devreme. Vreau să-mi realizez niște vise, adică să am banii mei, mașina și casa mea și să pot să-mi întemeiez o familie pe picioarele mele, fără să aștept ajutorul nimănui. La Heylux se câștigă cel mai bine dintre toate studiourile de videochat de care am auzit eu, așa că alegerea nu a fost grea. Am lucrat înainte la un studio mai mic, apoi la Lucky și acum sunt la Heylux, pentru că, pe lângă bani și camerele arată într-un mare fel.
Știu că la 27 de ani nu mai sunt așa de tânără pentru videochat, dar încă mai pot să lucrez lejer ceva vreme. Deja mi-am pus deoparte niște bani și mă mândresc cu asta. Mașină am, așa că mai lipsesc doar casa și familia, dar or să vină și astea cât de curând. Nu știu ce-ar mai trebui să zic: îmi place mult la Heylux pentru că fetele sunt super de treabă, e foarte curat aici și trainingul chiar mă ajută mult la program. Sigur, cel mai mult îmi place că pot să câștig mai mulți bani decât oriunde altundeva și cred că n-aș avea motive să plec niciodată de aici. E pur și simplu singurul job din Iași care mi se potrivește perfect. Dacă alte fete vor și ele să se angajeze în videochat, pot să le garantez cu mâna pe inimă că aici au tot ce le trebuie. Dacă nu sunt obișnuite cu luxul, vor fi puțin surprinse la început, dar pe urmă se vor obișnui cu binele, așa cum am făcut-o și eu :)
Paula_Sky, 27 ani, Leu

De videochat auzisem de multă vreme, pentru că mai toate fetele din Iași vorbesc despre asta. Iar părerile erau împărțite. Unele ziceau că nu s-ar dezbrăca în fața unei camere video, că ele fac asta numai pentru prietenul lor, altele nu credeau că pot câștiga chiar atâția bani pe cât arată reclamele de pe net. De aceea, înainte să încerc să mă angajez, am căutat o vreme informații despre studiourile de videochat din Iași, ca să văd ce și cum. Multe fete care lucrează sau au lucrat în domeniu mi-au spus că practic sunt două studiouri adevărate în oraș, adică Lucky și Heylux. La Lucky puteam să mă angajez chiar dacă știam la nivel cât de cât ok engleza, dar la Heylux, trebuia să mă pot descurca fără lecții suplimentare, care să mă ajute. În plus, aici se cerea și program full time, dar și beneficiile, în schimb, meritau.
Pentru că am învățat bine engleza în liceu, am sunat-o pe Claudia și m-a invitat la interviu, la Heylux. Când am văzut cum arată totul aici, nu mai voiam să lucrez nicăieri. Adică știam din poze că e frumos, dar în realitate arată de trei ori mai bine, părerea mea. Deci m-am angajat imediat și doamnele de la Heylux m-au ajutat din primul moment cu realizarea sedintei foto si cu deschiderea conturilor pe site-urile de videochat, ca să pot lucra cât mai repede. Apoi am început să vin la program și să câștig bani ca orice alt model. Ce mi se pare distractiv e că, după 2-3 zile, nu mai aveam niciun fel de reținere la programul de videochat. Nici nu-mi mai aminteam discuțiile alea dinainte, că vai, cum e să fii goală în fața camerei sau chestii din astea. Iar banii îi primesc toți, la timp, deci e pe bune așa cum mi-a zis Claudia. Ce să vă mai spun, eu sunt super mulțumită că m-am putut angaja în Iași la un job atât de bun și n-a trebuit să caut în altă parte ce primesc aici.

Geanina, 23 ani, Balanță
Când mi-au zis fetele de la studio să spun și eu ce părere am de Heylux, m-am gândit să povestesc cum m-am angajat în videochat sau ce făceam înainte. Mai bine, însă, zic despre cum e acum pentru mine aici și cum e să lucrez ca model. Cred că programul de la Heylux e la fel ca în toate celelalte studiouri. Marea diferență e că am transportul asigurat și fetele care sunt șoferițe mă iau din fața blocului în fiecare dimineață și mă aduc la studio, iar după program mă lasă iar acasă. Un alt lucru care cred că e deosebit e legat de fetele de la training. Am mai lucrat într-un studio de videochat în Iași și e clar mai bine aici din punctul ăsta de vedere. Adică fetele își știu treaba și mă ajută la program cu sfaturi și observații ca să fiu cât mai ok în fața camerei. Orice model știe că, și după câțiva ani de videochat, tot mai faci mici greșeli, de aceea un ajutor e binevenit întotdeauna. Că asta se vede cel mai bine în câștigurile de pe site-uri și în numărul meu de privaturi.
În rest, locul pot să spun că arată tare de tot. Și intrarea, holul, camerele, până și toaleta sunt superbe pentru oricine vine prima dată să se angajeze la Heylux. Din câte știu eu, nu mai există așa ceva în videochatul din Iași și poate nici la București. Chiar și fetele de la Lucky Studio, care au și ele condiții super bune, vor să vină aici, deci îți dai seama cam despre ce vorbesc. În rest, dacă e să zic ceva de program, mie îmi convine să lucrez full time pentru că sunt cam leneșă în general și în felul ăsta mă motivez să muncesc mai ordonat. Asta mă ajută și cu membrii de pe site-uri, pentru că cine vrea să mă vadă online știe când mă poate găsi la program. Chestiile astea se simt iarăși la câștiguri, pentru că e mult mai profitabil să lucrez full-time decât câteva ore pe zi. Așa că, cine vrea să vină să se angajeze la Heylux ca model face cea mai bună alegere. Asta e părerea mea.
Laura_Me, 25 ani, Capricorn

Sunt dintotdeauna încăpățânată și fac fix pe dos față de ce-mi spune lumea. De asta, când s-a apucat o mătușă să-mi dea de grijă să-mi găsesc un serviciu serios, am făcut invers. Ea zicea să nu mă apuc de dansat prin baruri sau de videochat în Iași. Faza tare e că nu mă gândisem niciodată până atunci să mă apuc de jobul ăsta, dar așa mi-a dat o idee. Am început să mă interesez și eu mai serios despre ce se cere ca să poți fi model de videochat și cam cât se câștigă. Pe internet erau tot felul de reclame și nu-mi dădeam eu seama cam care-i treaba pe bune. Am intrat pe urmă pe mai multe site-uri ale studiourilor și la Heylux mi-au atras atenția pozele, arăta tot super tare. Mi s-a părut interesant, așa că am sunat și, de 2 luni, sunt și eu angajată ca model de videochat aici.
Cred că oricine își dă seama că la început e mai greu, așa că nici eu n-am știut ce să fac în fața camerei. Dar fetele de la training pot să zic că sunt grozave și mă ajută tot timpul. Îmi dau seama și eu cât de important e să primești sfaturi pe loc, așa că și eu le-am rugat să fie mai atente cu mine. Despre bani, pot să spun că am ales contractul pe 6 luni, pentru că la angajare nu știam dacă o să-mi placă jobul ăsta. Sunt însă sigură că atunci când îmi expiră contractul ăsta o să aleg unul pe doi ani, ca să iau și bonus mare la el. Acuma îmi vine să râd când mă gândesc că datorită mătușii pot să am jobul ăsta. Așa că nu pot decât să-i mulțumesc pentru ce mi-a zis și să îmi văd de treabă, pentru că banii mi se par tot mai frumoși pe măsură ce fac mai mulți. :)):))))

Monika, 23 ani, Rac

Când mi-a zis o prietenă prima dată că s-a angajat în videochat, la Heylux, n-am prea știut ce să cred. Sigur, n-am judecat-o, pentru că sunt o fată deschisă la minte, dar nici n-am felicitat-o pentru job. Adevărul e că nu prea știam mare lucru despre chestia asta, așa că am întrebat-o tot pe ea despre ce-i vorba. Mi-a zis că e ceva destul de normal, în afară de faptul că ea deja câștiga mai mult decât în orice altă parte s-ar fi angajat în Iași. Eu nu sunt foarte frumoasă, dar nici ea, sincer, nu arată mai bine ca majoritatea fetelor, așa că nu mi-am făcut probleme de genul ăsta. Mi-am zis că, dacă poate și dânsa să facă bani, atunci n-am nici eu de ce să fiu mai prejos. Cam așa am ajuns să fiu model la Heylux și nu regret o secundă treaba asta. Sunt abia de o lună și ceva la studio, dar deja mă acomodez destul de repede și fetele mă respectă ca și cum aș fi model de mult timp.
Partea cea mai bună, zic eu, e că încă de la început m-au ajutat trainerele. M-au luat ușor, să învăț în fiecare zi ceva nou, fără să mă grăbească sau să mă streseze când vedeau că fac greșeli. Au și acum răbdare, iar treaba asta îmi dă mare încredere să vin la program liniștită. La bani, nu mă pot compara cu modelele cu experiență, asta e clar, dar e normal după doar o lună de videochat. Oricum, deja am ajuns la vreo 5.000 de lei pe lună și mă întreb cine altcineva în Iași m-ar fi angajat pe banii ăștia. Fără facultate, fără experiență în altă parte, fără nimic. La Heylux, am fost primită chiar dacă arăt normal, iar asta e ceva chiar tare de tot. În rest, fetele de la training îmi tot spun să nu mă mulțumesc cu o mie de euro pentru că pot mult mai mult. Și îmi tot dau exemple de modele care fac la Heylux 16.000 – 20.000 de lei pe lună, în fiecare lună. Așa că, am toată încrederea că o să-mi meargă bine în continuare și mă bucur că am șansa asta de a lucra într-un loc în care mă simt atât de bine.

Anna_Me, 20 ani, Săgetător
Eu nu prea am talent la scris, deci o să spun mai puține cred decât alte fete. Am înțeles că ar fi frumos să zic ceva despre mine și despre cum m-am angajat în videochat la Heylux. Așa, deci eu sunt o fată ceva mai timidă și tot timpul am suferit din cauza asta. La liceu am avut doar două prietene și în rest cam fugeam de toată lumea. Și cu băieții mă enerva că îmi plăcea câte unul și nu îndrăzneam să vorbesc cu el, că eram timidă și parcă înghețam când mă gândeam să întreb ceva. Acum sunt studentă în Iași, dar la început aveam aceeași problemă. Tot cu câteva fete din grupă vorbeam doar și parcă alungam băieții, că eram mereu ocolită.
Treaba asta mă enerva așa de tare că mi-am zis să fac orice să trec peste timiditate. Sunt foarte ambițioasă din fire și, dacă îmi propun ceva, fac fără să mă oprească ceva. Știam, ca toate fetele, în mare, ce-i ăla videochat și că e cu dezbrăcat online. M-am gândit că asta ar fi soluția cea mai bună să scap o dată pentru totdeauna de timiditate. Așa că n-am stat prea mult să mă gândesc și am căutat pe Google care sunt studiourile cele mai bune de videochat din Iași. Am intrat pe câteva site-uri, mi-a plăcut la Heylux și am sunat aici, că scria că e un studio condus doar de femei. Drept să spun, nu m-am dus la primul interviu stabilit, că mi-a fost și atunci rușine. După vreo 2 zile, am sunat la studio și mi-am cerut scuze, iar pe urmă am cerut o nouă programare. Atunci am vorbit cu doamna Alina parcă și așa am ajuns la Heylux, să văd cum e aici.
Cel mai mult m-a ajutat să mă hotărăsc să mă angajez în videochat faptul că am stat de vorbă chiar atunci cu Silvia, care e și acum trainerul meu. Ea a înțeles din prima ce problemă aveam și mi-a dat încredere că la jobul ăsta scap repede de timiditate. Și chiar așa este, că de prima dată când am venit la program, a trebuit să vorbesc cu membrii de pe site-uri. Pe urmă, deși nu mă așteptam, mi-a fost ușor și să mă dezbrac, ceea ce nu mi-aș fi închipuit nici într-o mie de ani. Ca să nu mai zic că și banii sunt buni și mă simt răsfățată pentru cine sunt și pentru curajul meu. Cel mai mult îmi pare bine că am făcut pasul ăsta acum și n-am mai așteptat să fiu dominată de timiditate. Ba pot zice că a început chiar să-mi placă jobul de model și Silvia spune că am devenit o vorbăreață!
Mary, 21 ani, Taur

Ca să fiu sinceră, habar nu prea aveam acum vreo 2-3 ani ce vreau să fac. Adică am terminat liceul, pe urmă m-am gândit să dau la facultate și am renunțat. Parcă n-aveam chef iar de învățat și, dacă nu făceam Medicina sau FEAA, adică să iau o diplomă cu care să mă pot angaja în Iași pe un salariu bun, tot cam degeaba. De aia am mai stat pe acasă o vreme, dar era aiurea cu banii. Ai mei îmi dădeau pentru ieșit în oraș și câte o haină nouă, dar era aiurea situația. De asta m-am gândit că n-am ce să pierd dacă încerc să văd cum e ca model de videochat, că toate fetele din cartier de la mine, din Podu Roș, vorbeau despre asta. La început, habar n-aveam cam cum se face jobul ăsta, nimic, nimic. Pur și simplu am sunat la numărul ăla pe care l-am văzut într-o reclamă din Iulius Mall și așa am ajuns să vorbesc cu Claudia.
Ce mi-a plăcut e că s-a purtat cu mult respect când i-am zis că n-am experiență pe nicăieri și nu prea știu cum e cu videochatul și toate astea. Mi-a dat curaj, că mi-a spus că nici alte fete nu știau la început și așa parcă mi-a fost mai ușor. Am venit la Heylux într-o zi de luni, că țin minte și acum că era ziua uneia dintre colege și aici era plin de flori și fetele sărbătoreau cu tort. Poate că și de asta mi s-a părut foarte prietenos locul, deși e foarte mult lux pe aici. Nah, am vorbit cu Claudia despre cum e cu angajarea în videochat, cam cum e la studio, cu transportul și machiajul gratuit, tot ce era de discutat.
Faza e că, atunci când am ieșit de la Heylux, parcă eram un pic amețită. N-aveam idee că se câștigă pe bune atâția bani din videochat. Adică știam de prin alte reclame că se dau mulți bani, dar credeam că e la mișto. Dar când am văzut că la Heylux e chiar așa, atunci mi-am dat seama că ăsta chiar poate fi un job serios și pentru mine. Normal că nu le-am zis nici părinților, nici prietenilor nimic, că n-aveam chef de explicații. Acasă am zis că fac un fel de secretariat pe calculator, de asta lipsesc 8 ore pe zi. Și oricum, între timp m-am mutat singură, că am destui bani de o chirie pe Independenței. Pentru mine, toate sunt bune, fac destui bani cât să uit de ajutoarele de la ai mei. Plus că, pe lângă chirie și ce mai cheltuiesc pe una alta, îmi mai rămân vreo mie și ceva de euro de cheltuială în fiecare lună. Cam asta-i tot. Paaaa!

Gaby, 24 ani, Săgetător
Poate că alte fete sunt mai rușinoase sau nu vor să zică pe bune, dar eu am vrut să fac videochat de când eram în liceu. Nu puteam să mă angajez atunci că aveam abia vreo 16-17 bani și trebuia să aștept să fiu majoră. Plus că și liceul e cât de cât folositor, că acolo am învățat măcar engleza, cu care fac bani acum din videochat. Deci eu știam clar că o să fac asta fiindcă îmi plac banii și nu mă deranjează deloc să mă dezbrac și să fac show online. Oricum știam că n-am răbdare să învăț încă o groază de ani, prin facultate, și nici n-avea rost să mă complic cu alte joburi din Iași.
Normal că toate fetele cu care eram în clasă știau de videochat și râdeam între noi cam care ar scoate cei mai mulți bani. Dar multe ziceau așa, ca să vorbească și ele, nu era pe bune. Numai eu și încă o colegă ne gândeam serios la treaba asta și apoi chiar ne-am și angajat în videochat, eu la Heylux, ea la Lucky Studio. Deci lucrurile s-au mișcat destul de repede. Cum am dat BAC-ul, am plecat în vacanță pe la mare, că eram stresată de la atâta învățat și pe urmă am sunat la Heylux, să mă angajez în videochat. Știam cum arată studioul din pozele și filmulețele de pe site, așa că mă așteptam să fie tare. Ce m-a surprins cu adevărat a fost că nu a trebuit să vin cu CV, cu prostii din astea. Oricum n-aveam ce să arăt, că nu mai lucrasem nicăieri, deci partea asta a fost chiar mișto.
În rest, totul a decurs normal ca să zic așa. Mi-au spus doamnele de aici care e treaba cu programul, pe care mi l-am ales cum mi-a convenit. Pe urmă, m-am lămurit cum e cu transportul, machiajul și pozele. De toate știam că-s gratuite, dar mi-au explicat cum mă programez ca să am toate treburile astea fără să încurc alte modele. Am vorbit și cu fetele de la training și ele m-au ajutat cel mai mult, că nu știam nimic despre videochat. M-au luat pas cu pas, m-au învățat tot despre site-uri, despre cum se lucrează mai bine, ce să mă îmbrac și tot restul. După câteva luni de videochat pot spune că deja mi-e foarte bine și scot bani cât nu scoate nici o altă fată de vârsta mea din Iași. Așa că am obținut tot ce am vrut și sunt foarte mulțumită de mine.
Danyela, 19 ani, Rac
Ca să fiu sinceră, înainte nu m-am gândit niciodată că m-aș angaja vreodată în videochat. În primul rând, până să vin la Heylux, am avut niște joburi în Iași destul de plictisitoare. Acum vreo 4 ani, făceam un fel de secretariat la o firmă care vindea ciment. Pe urmă, m-am dus la un service auto, să ajut la contabilitate. Peste tot însă a fost aiurea, că erau niște locuri destul de urâte, în care trebuia să stau de vorbă cu bărbați care făceau tot felul de glume idioate. Plus că și cu banii abia mă descurcam cine știe ce.
Marea schimbare, dacă pot s-o numesc așa, a fost când am ieșit cu o prietenă, într-o sâmbătă seara, la Palas, să bem un pahar de vin, ca fetele. Și ea mi-a zis că mă mulțumesc cu prea puțin de la viață, că ar trebui să schimb jobul și să caut ceva mai bun. Pe moment, nu mi-a căzut bine. Chiar am crezut că e o răutate din partea ei. Pe urmă, mi-am dat seama că și eu eram plictisită, obosită și nervoasă cam după fiecare zi de lucru. Și că mă îndreptam spre 30 de ani și tot nu-mi permiteam o vacanță în Italia sau să-mi fac și eu niște mofturi.
Ăla a fost momentul în care am zis: “Gata, hai să încerc și altceva!”. Cel mai drăguț e că tot prietena asta a mea a venit și cu ideea cu videochatul. La modul: “Hai, fată, că ești simpatică, de ce n-ai încerca, ce ai de pierdut?”. La început, am râs, că nici nu prea știam care-i treaba cu jobul ăsta. Mai văzusem eu reclame pe Facebook sau prin Iași, dar cam atât. Am dat o căutare pe Google după “videochat Iași” sau „angajare videochat Iași”, nu mai știu exact. Și așa am dat de Heylux, că era primul acolo. M-am gândit că, dacă e primul, probabil că este cel mai bun, așa că am sunat, am fost la o întâlnire cu Claudia, care abia venise din concediu și era foarte drăguță și relaxată, și gata, m-am angajat! Acum lucrez numai între femei, într-un loc superb, nu la ciment, toată lumea mă respectă, câștig deja bine și e mereu funny la job. Cam asta e :)!
Jojo, 29 ani, Vărsător
Prima oară când m-au rugat fetele, nu prea am vrut să vorbesc despre mine. Pentru că țin mult la intimitatea mea și de asta am venit și la Heylux: că mi se asigură discreție. Dar doamnele din management mi-au spus că nu e nevoie să zic cum mă cheamă cu adevărat și pot să folosesc alt nume. Deci, ca să fiu sinceră, nu mă cheamă Mihaela. Dar am 22 de ani și pentru mine viața a fost un pic mai complicată. Cu ceva probleme pe acasă, că ai mei au divorțat și eu am fost crescută de bunica. Mă rog, ăsta e un alt motiv pentru care nu prea aveam chef să scriu eu ceva să fie pus pe site-ul studioului. Pe urmă m-am gândit însă că poate experiența mea e auzită și de alte fete și le dau curaj să încerce să fie vesele, că apar șanse și pentru ele.
Pentru mine, cel mai bine e că nu m-am lăsat dominată de greutăți și am zis că găsesc ceva care să mă scoată deasupra. Am terminat liceul și m-am gândit că facultatea nu e pentru mine. Cel puțin pe moment, că era aproape imposibil să mă descurc financiar. Așa m-am angajat la Lucky Studio, care e cel mai mare studio de videochat din Iași. Acolo am fost primită foarte bine și ușor, ușor, am început să câștig bani și să învăț mai bine engleza, că asta era marea problemă la mine. Când am ajuns să mă descurc în conversații, au început să vină și câștigurile mai mari. Apoi am auzit că Lucky mai deschide un studio de videochat, Heylux. Și pentru că tot erau bonusuri mari de angajare aici, mi-am dorit să mă mut. Bun, pe lângă bonusuri, și studioul arată super, deci a fost un motiv în plus.
Pot să spun că la Heylux am devenit un model de videochat adevărat. Când mă gândesc de unde am plecat și unde am ajuns, câte lucruri îmi permit acum la care nici nu visam când eram în liceu… Cel mai mult mă bucur însă că pot să am grijă de bunica, să o răsplătesc pentru ce a făcut pentru mine. De asta, dacă m-ar întreba acum cineva cum îmi este, aș răspunde pe loc că foarte, foarte bine. Sigur că nu pot repara lucruri din trecut, dar măcar sunt pe picioarele mele, sănătoasă și am toate posibilitățile deschise în față.
Mihaela, 22 ani, Săgetător
Cel mai recent comentariu: acum 13 min

129 Comentarii

 1. Elisaa - Reply

  Îmi puteti da un mail unde sa va contactez?

 2. Se poate lucra și în tura de dimineață,de la ora 8?

 3. Ioana - Reply

  Buna ziua. Cu ce site-uri lucrati ?

  • Claudia Heylux - Reply

   Buna! Lucram cu site-uri precum : Jasmin, EuroLive, XLove si Flirt4Free :)
   Te asteptam cu drag la noi ;)

 4. Botezatu - Reply

  Buna,numele meu este Alina si acum am dat de acest studio HEYLUX…Am cautat multe studio-uri in Iasi dar nu am gasit…Mi-as dorii sa fiu si eu ca voi chiar daca nu stiu nimic…Singura problema e ca nu prea stiu Engleza….doar cateva cuvinte dar pot invata….O parere,va rog?

  • Claudia Heylux - Reply

   Buna Alina,

   Ma poti suna oricand la numarul de telefon 0744337711 pentru a programa un interviu.

 5. Alina - Reply

  Pariez că cea mai mare parte a comentariilor de mai sus sunt fake…

  • Claudia Heylux - Reply

   Buna Alina,

   Te asteptam cu drag la un interviu, pentru a te convinge ca totul este real. Ma poti contacta oricand la numarul de telefon 0744.337.711, pentru a te programa.

   O zi frumoasa iti doresc!

 6. Calatoarea - Reply

  Ma gandeam demult sa vad care-i treaba cu videochatul in Iasi, ca eu sunt din Botosani. M-am uitat pe net si am gasit Heylux . Din ce vad arata destul de bine si ce ma intereseaza si mai mult e cazarea gratuita. Ziceti ca dati pe 2 luni si pe urma cu 100 de euro pe luna. S-ar putea s ava dau un telefon zilele astea :)

 7. Isabela - Reply

  Acest studio mi se pare de top in acest oras si probabil din toata tara si ofera conditiile cu ambient si discretie. Ador decorul iar personalul este uimitor de amabil.

 8. Georgiana - Reply

  Nu am mai lucrat in acest domeniu dar dupa ce o sa am experienta sper sa ajung la suma de 800 de lei pe zi. Mi se pare foarte bun sistemul de plata , majoritatea studiourilor platesc la sfarsit de luna, deci, asta da! dovada de seriozitate.:)

 9. Ioana - Reply

  Vreau sa fiu independenta, sa nu depind de nimeni, asa ca am ales studioul acesta deoarece este un studio de fete, lumea e mult mai draguta decat la un job normal, e foarte primitor.

 10. RoxanaC. - Reply

  Am cunoscut fete care au mai lucrat aici si din recomandarile primite am decis sa vin sa lucrez si eu aici acum ca am implinit 18 ani , imi doresc foarte mult sa imi continui studiile. M-au atras bonusurile saptamanale si facilitatie, plus ca e cel mare studio din oras, asa ca , de ce nu?

 11. Mimi - Reply

  DIntre toate astea cu avantajele cel mai important e asta cu trainingul. Va zic eu ca am fost angajata intr-un studio mic din Suceava si nu te invatanimeni ce e un job in videochat. Doar studiourile de videochat din Iasi sau Bucuresti au training c alumea si te pot ajuta s afaci bani. Parerea mea.

 12. IoAna - Reply

  Am vazut masinile alea BMW aurii prin Pacurari si nu intelegeam la ce fac reclama. Pe urma le-am mai vazut si prin Centru si am citit mai de aproape ca scria pe ele ca-i Heylux studio de videochat in Iasi. E primul videochat din Iasi care isi face reclama asa cred. Nici prin alte orase n-am auzit . Probabil va merge bine de aveti atatea masini cu reclame.

 13. Zuzi - Reply

  Am citit acum ce zic fetele de la Heylux acolo unde sunt povestile lor. Ma cam regasesc si eu in ce zice Mada. Pe la 23 de ani am inceput sa fac si eu videochat chiar daca nu in Iasi si pe la 25 deja puteam sa zic ca sunt relaizata in viata. M-am lasat la 27, cand am avut nunta si am ramas insarcinata, dar nu-mi pare rau nici o clipa de jobul in videochat. Va urez succes si tot ce e mai bine din Austria!

 14. Georgiana - Reply

  Buna searaa ..as vrea sa stiu.niste detalii.Legate de videochat

  • Claudia - Reply

   Buna Georgiana!
   Videochatul se refera la arta flirtului dar in maniera video. Te rog suna-ma la numarul de telefon 0744337711 pentru a afla mai multe detalii si pentru a programa un interviu. Te asteptam cu drag in echipa noastra!

 15. florentina - Reply

  Buna.foarte interesant din ce am văzut si citit…ma interesează si pe mine

  • Claudia Heylux - Reply

   Hey, Florentina! 😊 Te așteptăm cu drag la interviu! Te rog să mă suni la numărul 0744.33.77.11, ca să stabilim o întâlnire. La Heylux, domnișoarele care vin la interviu, sunt luate de acasă cu mașina noastră BMW și sunt aduse înapoi, tot cu mașina. See you!

   • Pai vreau si eu

    • Claudia Heylux - Reply

     Buna!
     Te asteptam cu mare drag oricand doresti!
     Ma poti suna la numarul de telefon 0744337711, pentru a programa un interviu.
     O zi frumoasa iti doresc!

 16. Elena - Reply

  Este un loc de poveste! Make-Up zilnic, transport gratuit, decor minunat! Aici modelele sunt tratate ca niște prințese. De cand am început sa lucrez la HeyLux, viața mea s-a schimbat complet, sunt extrem de entuziasmată.
  Recomand !!!!

  • Claudia Heylux - Reply

   Hey, Elena! Mulțumim pentru aprecieri! Ne bucurăm că viața ta s-a schimbat cu Heylux. Ne vedem la studio 😉!

 17. Gina - Reply

  Am citit un pic mai mult ce scrie pe aici că mi se pare interesant. M-am uita și la alte studiouri de videochat din Iași să văd care-i treaba dar aici mi se pare că am înțeles mai bine ce aș primi dacă să zicem că m-aș angaja ca model. Văd că ați scos aia cu salar fix. Chiar mă întrebam de ce era chestia aia. Numai niște leneșe ar sta pe o mie de euro în videochat când dacă își dai un pic interesul faci cel puțin dublu. Părerea mea…

  • Claudia Heylux - Reply

   Hey, Gina! Dacă ai întrebări legate de bonusuri, poți să ne suni la numărul 0744.33.77.11. Ne dorim ca domnișoarele care lucrează la noi să fie motivate și să își îndeplinească toate visele. 💋

 18. MireLLa - Reply

  Cati bani se fac la voi pana la urma. Ca intre 400 de lei si 2000 de lei e o diferenta mare. E 400 sau 2000 ca sa inteleg.As vrea sa stiu ca sa ma gandesc cati bani as face intr-un an de videochat daca sa zicem ca m-a angaja la voi.

  • Claudia Heylux - Reply

   Hey, Mirella! 🙂 Noi spunem clar că între 400 si 6.500 lei. Depinde de cât de bine știi engleza și cât de mult aplici sfaturile colegelor noastre de la training. Mulțumesc!

 19. V-am gasit abia acum. Nu stiu cum s-a intamplat asta. Cred ca sunt singura din iasi care n-a citit ce scrie pe masinile alea care se tot plimba prin oras. N-am facut legatura cu videochatul si abia cand m-am gandit sa lucrez ca mdoel si am intrebat incoace si incolo despre unde e mai bine sa ma angajez am dat de Heylux. Mi se pare amuzant :)

  • Claudia Heylux - Reply

   Hey, Bia! :) Mă bucur că ai aflat despre Heylux. Daca îți dorești să lucrezi la noi, ca model, sună-mă la numărul 0744 337 711 și progrămam o întâlnire. Te așteptăm cu drag!

 20. Nela - Reply

  Drăguuu tare studioul. Am auzit ca fetele vorbeau ca arata bine si acu m-am uitat. Parerea mea ca fetele care fac bani cum stiu ele si se descurca sint de laudat. Ca sa faci bani si sa muncesti inintr-un loc ca asta e mai bine zic eu decat sa te chinui ca barmanita sau ceva/

  • Claudia Heylux - Reply

   Hey, Nela! Ne dorim ca fetele care vin să lucreze la noi, să aibă parte de tot răsfățul. Te invit să faci o vizită în studioul nostru! :P

 21. Iulia - Reply

  Am citit povestea lui Mada. Nu stiu daca mai lucreaza la voi, dar cam asa visez si eu- sa-mi iau o masina, sa calatoresc poate. Ar fi ca o eliberare pentru mine fata de viata asta pe care o am acum. M-am saturat sa n-am bani si tot sa-mi aman bucuriile.

  • Claudia Heylux - Reply

   Hey, Iulia! Cu puțină ambiție și curaj, orice vis poate deveni realitate. Dacă dorești să vorbim mai multe, te invit la noi, la studio. Nu mai amâna bucuriile! :D

 22. Iris - Reply

  Tot am vazut prin iasi o groaza de BMW-uri aurii cu un fluture rosu pe el si n-aveam habar ce-i cu ele. Pe urma m-am uitat mai atenta si-am vazut ca-i Heylux. Aveam o banuiala ca-i studio de videochat dar am zis sa verific sa nu mor proasta. Deci asa e. Inseamna ca va merge bine daca aveti bani sa bagati atata reclama peste tot ca nu mai poti sa te plimbi in iasi fara sa dai de masinile alea.

  • Claudia Heylux - Reply

   Hey, Iris! :) Mă bucur că BMW-urile aurii de la Heylux ”ți-au făcut cu ochiul” prin oraș. Și tu poți avea un BMW, dacă ești ambițioasă și hotărâtă să faci bani.

 23. Iulia - Reply

  Salut! Am inteles care-i treaba cu programul full-time ca mi-a explicat o prietena care stie despre videochat ca aduce mai multi bani. Faza e ca am un copil care inca e cam mic si acum nu prea am cu cine sa-l las. Peste vreo 2 luni pot sa gasesc pe cineva sa stea cu copilul, deci o sa vin probabil atunci la interviu la voi.

  • Claudia Heylux - Reply

   Hey, Iulia! Programul full time se referă la o tură de 8 ore lucrată. Poți alege șă fie dimineața, după amiaza sau seara, când îți este mai convenabil. 😉

 24. Mady - Reply

  Torul e special, totul e wow la acest studio de videochat! Heylux e un loc unde totul e pus la punct , fiecare detaliu in parte! Felul cum se comporta cu tine fetele de la heylux pana la banii tai pe care ii primesti zilnic dupa fiecare tură pe care trebuie sa o faci, castigi foarte bine aici incat dorintele tale sa poate fi indeplinite. Acest studio arata diferit fata de altele. As caracteriza Heylux in 4 cuvinte: organizare, lux , multumire si satisfacere! Multumesc Heylux! Felicitari echipei!

  • Claudia Heylux - Reply

   Hey, Mady! Îți mulțumim pentru cuvintele frumoase! Heylux este un studio care respectă modelele și le oferă condiții de lux. 💄💎👠

 25. Janice - Reply

  In Iasi am fot pe la o gramada de interviuri si nu m-a primit nicaieri ca n-am experienta. Asta e primul job unde vad ca nu se cere sa vii cu cv la tine. Iar la banii astia e greu sa zici nu :))

  • Georgiana - Reply

   Buna ma numesc georgiana am 26 de ani nu stiu engleza nici fraceza doar italiana?

   • Claudia - Reply

    Buna Georgiana, faptul ca nu stii limba engleza nu este o problema, avem o domnisoara profesoara care abia astepta sa te ajute sa iti imbunatatesti cunostintele la limba engleza si franceza.

   • Oana - Reply

    Buna ziua! Unde anume este situat studioul?

 26. Mihaella - Reply

  Pozele de la sedintele foto mi le dati si mie sa le folosesc cum vreau eu? Adica din toate pozele pot sa aleg una mai cuminte asa, mai imbracata si s-o pun la mine pe Facebook? Ca acuma am niste poze facute de mine, cu telefonul, dar nu-mi prea plac. Adica n-o sa stie nimeni ca-s poze de la job, dar sa fie facute ca lumea

 27. Celina - Reply

  Am citit povestea fetei care e model de videochat la Heylux, pe care o cheama Mada, de pe pagina, mai sus. Cam asta e si povestea mea. Nici ai mei n-au cum sa ma sustina cu bani si vreau sa-mi vad de viata mea sa nu mai depind de nimeni daca imi da sau nu.

  • Claudia Heylux - Reply

   Hey, Celina! :) Te așteptăm la noi, la studio, să ne spui povestea ta și cu siguranță, visul tău de a deveni independentă finainciar va deveni realitate. Mă poți suna la numărul 0744 337 711 și programăm o întâlnire.

  • Bună as dori sa încerc și eu experiență ăsta la Heylux dar nu știu lb engleza🤔… Mersi

 28. Ludmila - Reply

  Ma primiti si daca sint din Republica Moldova. Eu aici sint studenta in Romania la iasi si vreau sa lucrez ca sa am ceva bani. Tare ar fi bine si pentru mine.

  • Claudia Heylux - Reply

   Hey, Ludmila! Sigur că te primim! 🤗 Poți să ne suni la numărul 0744.33.77.11 și stabilim o întâlnire.

 29. Dumitritza - Reply

  Vreau si eu baaaani!!!! Tocmai mi-am lasat laptopul la amanet asa ca tare mi-ar prinde bine cateva milioane. Daca stiam ca ma pot angaja in Iasi pe sumele astea, cred ca nu mai intram in datorii.

  • Claudia Heylux - Reply

   Hey, Dumitritza! Te ajutăm noi să scapi de datorii, sunt momente în care chiar rămâi pe 0. Bonusul de angajare, de 600 lei, sigur te va ajuta. În plus, dacă asculți sfaturile colegelor, care se ocupă de training, nu vei mai fi nevoită să mergi în amanet, ca să faci rost de bani. Te aștept cu drag în echipa noastră!

   📞 Sună-mă la numărul 0744.33.77.11 și stabilim o întâlnire!

 30. Imi place filmuletul asta al vostru ca a aparut la televizor. Asa am vazut si io pentru prima data cum arata un studio de videochat din Iasi ca eu nu prea stiam cu ce se mananca domeniul asta. Parerea mea ca se merita sa lucrez la un job ca asta daca iau bani buni doar pentru a arata bine pe net.

  • Claudia Heylux - Reply

   Hey, Mia! Mă bucur că ai văzut filmulețul nostru la televizor. Îl avem și în galeria video, de pe site. Te invit la noi, să îți prezint studioul și dacă vrei, putem discuta mai multe despre ce înseamnă acest domeniu. See you! 😘

 31. Paulla - Reply

  Din cate am inteles pozele raman ale mele si se folosesc doar cu acordul meu de catre studioul de videochat. Doamana Claudia mi-a zis la telefon ca partea asta cu discretia e o treaba garantata si asa vreau sa ramana daca ma hotarasc sa ma angajez la Heylux. Pentru mine conteaza f mult ca jobul de model de videochat sa ramana secretul meu si atat.

  • Claudia Heylux - Reply

   Hey, Paula! Așa este, după cum ți-am spus și la telefon, îți garantăm discreție și nu ai de ce să te îngrijorezi în privința asta. 😙

 32. Manuela - Reply

  Nimeni nu mi-a facut machiaj in fiecare zi. Parca suna a viata de printese :)) Daca m-as duce in fiecare zi in cartier la mine sa-mi cineva machiajul acolo cred ca mi-as vinde apartamentul in juma de an :))

  • Claudia Heylux - Reply

   Hey, Manuela! La Heylux, domnișoarele sunt întradevăr răsfățate cu machiaj gratuit, zilnic, înainte de începerea turei de lucru. 💄💋

 33. Milica - Reply

  Trainerele pot fi bune, conteaza insa sa fie si fete de treaba. Ca daca dai peste una plictisita care n-are chef sa te-ajute te si enervezi si nu faci nici un ban. Dar cum Heylux tine de Lucky Studio, banuiesc ca sunt aceleasi fete la training deci sunt mai mult decat ok.

  • Claudia Heylux - Reply

   Hey, Milica! Colegele de la training sunt fete ok. Este și interesul lor să ajute domnișoarele care lucrează ca model, să câștige bani. Și întradevăr, cum Heylux aparține de Lucky Group, garantăm că fetele noastre își fac treaba. Pupici! 😘💋

 34. 2WildGirls - Reply

  E ok sa pot veni cu prietena sa ma angajez in videochat? Am inteles ca nu prea avem voie sa facem show-uri impreuna, dar cred ca putem lucra macar in aceeasi tura, in camere diferite, ca nu deranjam pe nimeni.

 35. Petronella - Reply

  Chiar e adevărată treaba cu transportul gratuit? Parcă am auzit ceva despre asta la niște colege de facultate, dar abia acum am văzut cu ochii mei. Mi se pare foarte tare că v-ați gândit la asta, mai ales pentru cine vrea să facă videochat noaptea.

  • Claudia Heylux - Reply

   Hey, Petronella! Da, oferim transport gratuit, atât pentru fetele care lucrează în tura de noapte, dar și pentru cele care vin în tura de dimineață sau de după amiază. 🙂 Transportul este asigurat cu mașini Mercedes. Pentru a asigura discreție, aceste mașini nu au niciun însemn cu studioul. 🚘

 36. GeorgiAna - Reply

  Am auzit recent de voi. Știam că în Iași cel mai bun studio de videochat e Lucky Studio și abia de vreo 2 luni am văzut reclamă și cu Heylux. Acum înțeleg că sunt două studiouri surori dacă se poate spune așa ceva. Înseamnă că aveți ceva modele de vă permiteți să vă extindeți, nu?

  • Claudia Heylux - Reply

   Hey, GeorgiAna! Da, Heylux și Lucky sunt ”surori”, ca să le spunem așa. Pentru că oferim cele mai bune condiții de lucru, întradevăr, sunt și multe domnișoare care lucrează la noi. Te așteptăm cu drag și pe tine! 😘 Poți să suni la numărul 0744.33.77.11, să ne faci o vizită!

 37. Bogdana - Reply

  DIn experiența mea în videochat în Iași pot spune că pozele fac marea diferență pentru orice model. Dacă ai un profil făcut ca lumea și ai fotografii noi în fiecare lună, poți fi sigură că ai și membri.

  • Claudia Heylux - Reply

   Hey, Bogdana! 😉 Așa este, pozele fac diferența între un profil sau altul. Noi avem domnișoare fotografe profesioniste, care se ocupă ca fotografiile să arate foarte bine. Ședințele foto se fac ori de câte ori ai nevoie, pentru a-ți îmbunătăți rezultatele.

 38. Gianina - Reply

  Cum se desfășoară ședințele astea foto la voi? Eu n-am mai făcut poze cu cineva care se pricepe și ar trebui să-mi dea cineva niște sfaturi. Bănuiesc că pot să-mi dau acordul mai întîi dacă sunt ok sau nu pozele, da?

  • Claudia Heylux - Reply

   Hey, Gianina! Ședințele foto se stabilesc de comun acord între domnișoarele fotografe și domnișoarele modele. Vei primi sfaturi pentru a avea cele mai reușite poze și desigur, îți vei da acordul dacă sunt ok sau nu.

 39. Și eu aș vrea să-mi iau mașină, dar e cam departe visul ăsta că de acasă, din pat, nu prea se adună banii :D Dacă o să lucrez vreodată în Iași, în videochat, cred că o să vă dau un telefon să văd cum mă pot angaja.

  • Claudia Heylux - Reply

   Hey, Gia! Dacă asta îţi doreşti cu adevărat, fă ceva pentru visul tău. Te aşteptăm la noi!

 40. Honey - Reply

  Am citit ce zic fetele. Părerea ema e că e normal să îți faci gânduri că e mai greu la început dar văd că toate zic că s-au adaptat. Dacă dai de oameni ca lumea care să te ajute atunci toate vin mai ușor. Asta e valabil oriunde te-ai angaja în Iași.

  • Claudia Heylux - Reply

   Hey, Honey! Noi oferim tot ajutorul de care au nevoie fetele noi venite, iar colegele noastre de la training sunt foarte prietenoase. :)

 41. Norma - Reply

  Chiar mă întrebam cum mergi ca fată, noaptea, prin Iași, când ieși de la programul de videochat. Ar fi cam aiurea să mă duc singură spre casă, la ora aia. Cu transportul asigurat de studio parcă e altceva.

  • Claudia Heylux - Reply

   Hey, Norma! Nu îţi face griji pentru asta. La Heylux, ai transport gratuit nonstop, adică indiferent de tura în care vei lucra.

 42. Fica - Reply

  Pe vremea asta aș prefera să mă ducă cineva gratis la muncă și înapoi. Mi se pare o dovadă de respect de care ar trebui să se bucure toți angajații din Iașul ăsta.

 43. Marcela - Reply

  Mi-ar plăcea și mie să fiu machiată. Jobul de model de videochat nu e pentru mine dar, dacă aș lucra la voi, asta mi-ar conveni de minune: să mă machieze cineva care chiar se pricepe în fiecare dimineață :)

 44. Manuella - Reply

  Pe vremea asta, chiar prinde bine treaba cu transportul. E complet aiurea să mă îghesuiesc într-un autobuz din Dancu până în centrul Iașului. Așa pot veni relaxată la programul de videochat și aranjată de acasă, fără să stau îngrămădită o oră, pe drum.

 45. Dragutza - Reply

  Heylux e un studio de videochat din Iași? Nu știu de ce credeam că e din București. Foarte tare dacă apar și la noi mai multe studiouri la nivelul ăsta, ca să ai de unde alege.

 46. Clotilde - Reply

  M-ar tenta și pe mine angajarea în videochat, dar parcă nu sunt încă așa de sigură. E un job mai diferit și chiar dacă sunt bani mulți, trebuie să mă conving că mi se potrivește. Dar s-ar putea să mă hotărăsc și eu până la urmă, mai ales dacă partea cu discreția e 100% asigurată.

 47. Minodora - Reply

  Eu știu bine, bine italiană și un pic de engleză. E ok și așa? Pot să mai învăț engleză pe măsură ce vin la program și capăt experiență în videochat.

 48. Kelly I. - Reply

  Bună, fetele! Parcă m-aș angaja și eu în videochat la voi, că mai toate prietenele mele mă tot bat la cap să încerc, că n-am ce pierde. Nu prea știu însă nimic despre jobul ăsta. Dar din câte am înbțeles se ocupă cineva de la training de toate astea, nu?

 49. Doinitza - Reply

  La ședințele foto pot să vin îmbrăcată cum vreau eu sau îmi spune fotografa ce trebuie să port? Eu n-am mai fost la ședințe din astea și nu prea știu cum e, dar cred că e cineva care mă învață chesta asta.

 50. Nora - Reply

  Și mie mi-a spus o prietenă că Heylux e cel mai bun studio de videochat din Iași, dar aș vrea să văd cu ochii mei asta. Că mulți se laudă și nu sunt așa de tari înr ealitate. Dacă însă e adevărat tot ce ziceți voi aici că dați la modele, atunci vă cred pe cuvânt.

 51. Geta - Reply

  Am citit poveștile modelelor de la Heylux și cam așa sunt și eu, ca fata aia care vrea să-și ia mașină. Poate n-aș fi făcut videochat în Iași, dar sunt conștientă că fără facultate și fișe n-aș avea nici o șansă să am și eu bani.

 52. Paula Paula - Reply

  Dacă chiar dați transport gratuit asta mi-ar prinde tare bine. Mi-e groază să merg cu tramvaiul, mai ales seara , că-s tot felul de indivizi în Iașul ăsta. Plus că nu m-ar costa nimic, ceea ce nu m-ar deranja deloc :))

 53. Gloria - Reply

  Dacă chiar aveți fete bune la training ăsta e un mare avantaj. Știu ce înseamnă să fii angajată în videochat și să nu aibă cine să te susțină. Dacă însă aveți fetele de la Lucky, atunci e mai mult decât ok.

 54. Eușicumine - Reply

  Pe mine nu mă recomandă nimeni? :)) Ar putea să spună un modeld e videochat de la voi că mă cunoaște, mă angajez la Heylux și împărțim bonusul de 4.000 de lei în jumate. Ce ziceți?

 55. Doryna - Reply

  Chiar mă gândeam cine face pozele. Dacă era un bărbat, ar fi fost aiurea. E mult mai ok să te pzoeze tot o fată. Părerea mea e că așa e mai bine, parcă m-aș simți mai în siguranță.

 56. Kiana - Reply

  Mă întrebam care-i treaba cu make-ul ăla gratis. Asta mi-a atras atenția, că bani promit toate studiourile. Dar make-up-ul și transportul gratuit sună bine. Dacă vă țineți de cuvânt și în privința banilor, atunci chiar e ok.

 57. Tatiana - Reply

  M-am gândit și eu să fac videochat, dar nu sunt hotărâtă încă. Pentru mine e important să nu știe nimeni că lucrez în domeniul ăsta. Partea cu personalul care e tot feminin ar fi de ajutor. Asta îmi dă cumva încredere. Dacă mă hotărăsc până la urmă, vă sun la nr. ăla de la Contact. Zi bună!

 58. Cris - Reply

  E frumos studioul vostru. Chiar nu mă așteptam să văd așa ceva. Am intrat pe site-ul ăsta din pură curiozitate. Eu nu fac videochat pentru că nu e genul meu. Dar, încă o dată, sunt impresionată de cum arată.

 59. Nori - Reply

  Foarte frumos cu make-up gratis. Îmi place, îmi place, îmi place! Măcar pentru asta și pentru transportul gratuit (ca să nu mai zic de cum arată camerele) Heylux ar fi cam prima opțiune în Iași pentru un job în videochat.

 60. Onyx - Reply

  Heylux își face mai puțin reclamă decât Lucky. Am văzut doar pe la Iulius Mall parcă ceva reclamă și cu Heylux. Dar văd că studioul ăsta arată chiar mai bine decât celălalt. Ar trebui să vă faceți cunoscuți mai bine în Iași, că ar fi multe fete care ar veni să lucreze aici, părerea mea.

 61. Printesa_mica - Reply

  De Lucky Studio știam demult, dar n-aveam idee că are Heylux. Acum înțeleg că sunt un fel de studiouri surori. Că și bonusurile săptămânale sunt fix la același nivel. Am făcut ceva videochat acum vreun an, în București, iar acum am revenit acasă. Dacă o să lucrez iar, probabil că o să merg la Lucky, că mi se pare mai evsel, dar și Heylux arată foarte bine.

 62. Dorina - Reply

  Eu habar n-aveam ce-i trainingul ăsta despre care se tot vorbește în videochat. Mi-a explicat și mie o colegă de cămin cum stă treaba. Dacă ești la început mai ales, ai nevoie de cineva care să-ți explice ce tre să faci și fetele astea îți pot explica. Așa m-am prins și eu ce e aia “trainer”. Eu în videochat n-am să lucrez, c mă descurc cu banii, dar eram curioasă să aflu :))

 63. Charisma - Reply

  Pentru o fată ca mine, fără facultate și experiență la alt job în Iași, nu prea sunt oferte de angajare în orașul ăsta. Videochatul e cam singura posibilitate, mai ales că văd că se plătește bine. Și eu știu că Heylux e al lui Lucky Studio, că e condus de fetele de acolo. Asta e bine, înseamnă că treaba e serioasă și sunt corecte la bani. Eu m-am hotărât deja să mă angajez după ce vin de la sora mea, din Anglia. Eu nu prea am chef să lucrez pe-acolo în menaj, așa că o să fiu model Heylux cât de curând. Și sunt sigură că o să fac mai mulți bani ca sor-mea :))

 64. Mery - Reply

  Până la Heylux, videochatul din Iași însemna doar Lucky Studio. Era singurul studio de videochat în care te puteai angaja liniștită. Acum, de când Lucky a deschis și Heylux, deja ai încă o variantă ok de angajare.

 65. Gabri_Ella - Reply

  Faptul că poți renunța oricând e foarte bun. Asta îți dă siguranța că nu ești legată de un job dacă nu-ți convine ceva. Pentru studiourile de videochat din Iași, un lucru ca ăsta e ceva special. Cred că toată lumea ar trebui să facă așa. Cel puțin asta e părerea mea.

 66. MonicK - Reply

  E cool să te ia fetele cu microbuzul de acasă și să te aducă la job, apoi să te lase iar acasă. Taxiul costă o grămadă de bani în Iași.

 67. Oana K. - Reply

  Heylux e cel mai bun studio de videochat din Iași. Așa spun toate fetele cu care am stat de vorbă. Evident că toate știu de Lucky, dar Heylux e și mai nou, plus că e mai frumos și are toate serviciile astea care sunt pe site.

 68. Nadia - Reply

  De transport gratuit n-am mai auzit nicăieri în videochatul din Iași. S-ar putea ca nici la București să nu existe așa ceva. Chestia asta e foarte convenabilă mai ales pentru fetele care lucrează ca model de videochat la Heylux în tura de noapte.

 69. Ramona - Reply

  Mi se pare foarte cool că sunt numai fete la Heylux. Mai ales la un job ca ăsta, cred că te simți mult mai bine înțeleasă între femei. Are legătură probabil și cu confidențialitatea pe care orice studio de videochat din Iași ar trebui să o aibă.

 70. Lilli Night - Reply

  Discreția e cel mai important lucru. Dacă esti model de videochat în Iași, asta e treaba ta, nu trebui să știe nimeni altcineva. Bine că Heylux e studio doar de fete, că femeile știu întotdeauna cât înseamnă lucrul ăsta.

 71. Ramonik - Reply

  Mie îmi place cum e la intrare, pentru că e foarte spațios și totul e strălucitor. Sunt chiar uimită că în Iași există un asemenea studio de videochat.

 72. Ionela Mica - Reply

  Parcă simt cât de repede se fac banii atunci când mă uit la filmul ăsta despre Heylux :)) Acuma serios, mi se pare cu adevărat un studio de videochat impresionant

 73. Norica - Reply

  Sunt puține femei care pot să se angajeze în Iași în condiții de lucru atât de bune. Părerea mea e că orice model de la Heylux poate fi considerată norocoasă pentru jobul ei.

 74. Intimiss - Reply

  E cel mai frumos studio de videochat pe care l-am văzut vreodată. Fără exagerări. Femeile din Iași au noroc pentru că se pot angaja într-un loc ca ăsta.

 75. Robertha - Reply

  Cel mai tare studio de videochat din Iași fără discuții! Heylux e cu adevărat numărul 1 cred că și din țară. Tot respectul pentru asta!

 76. Low Jeans Girl - Reply

  Știu din experiență cât de important e să câștigi bine atunci când abia te-ai angajat în videochat. Atunci nu prea ai bani și ai nevoie să primești repede ceea ce câștigi. Părerea mea e că plata la zi și cele două luni în care primești comision 100% sunt avantaje bune dacă ai nevoie de bani imediat.

 77. Anisoara - Reply

  Sunt foarte multe lucruri uimitoare pe care le văd în filmulețul ăsta de pe Heylux. E cu adevărat strălucitor, așa cum ar trebui să fie orice studio de videochat din Iași care respectă femeile.

 78. Miniona - Reply

  Cred că ăsta cel mai frumos studio de videochat din Iași la care am văzut poze. Arată senzațional. Și vezi și la galeria de poze, tot în site-ul Heylux, că sunt imagini din toate camerele. Dacă m-aș angaja în videochat în Iași vreodată, cred că numai aici aș veni. Părerea mea e că arată bine de tot.

 79. RominA - Reply

  Banii sunt buni, normal, cine nu-și dorește să câștige mii de euro pe lună angajându-se în Iași? Totuși, personal țin mult la chestia aia unde zice de discreție. N-aș avea chef să afle tata sau mama că lucrez în videochat, așa că partea aia chiar ajută orice fată. Părerea mea e că un studio în care toate angajatele sunt femei, cum se spune despre Heylux, chiar e important, pentru că altfel lucrezi între femei, mai ales într-un domeniu cum e videochatul.

 80. Mireille - Reply

  Ah, eu nu știam că Heylux ține de Lucky Studio. Credeam că e un studio de videochat din Iași nou și doar atât. Înseamnă că sunt ambele conduse tot de niște femei. Asta e bine, cred. EU n-aș face videochat în Iași într-un studio în care sunt bărbați care se uită ciudat la mine.

 81. Vera - Reply

  Eu aș veni cu bani de acasă ca să lucrez aici :)) Acum serios, arată frumos. E prima dată când intru pe un site care are treabă cu videochatul din Iași și nu știam că se poate să fie așa de cool.

 82. Magdalena - Reply

  Cu siguranta m-aș angaja în videochat în Iași la voi! Din clipul asta am văzut că e un loc de muncă special… se câștigă imens deci bravo voua!

 83. Paris Hilton - Reply

  Oauuu! Îmi place mult studioul vostru!! Numai din filmul ăsta îmi dau seama că Heylux e un studio de videochat la care ar merita să mă angajez în Iași. Nu-mi vine a crede că arată așa…

 84. Gabriela C. - Reply

  Sunt foarte bucuroasă să descopăr că mai sunt studiouri de videochat în Iași care respectă fetele si femeile. Pentru că tot ce e în filmulețul ăsta înseamnă, de fapt, respect pentru noi. :)

 85. Alberina - Reply

  Îmi place și mie ce văd în filmul vostru. Am avut si eu un studio cu sotul meu in 2006 si ne-a adus multi bani atunci… Era si studioul nostru dragut, era o vila cu 2 etaje in Galata, dar al vostru e foarte luxos pt studiourile din Iași. Nu am mai văzut așa ceva! :)))) Cred că orice fată care ar vrea să se angajeze ca model de videochat în Iași ar fi bucuroasă să lucreze în condițiile astea. Studioul vostru e la cu totul alt nivel! Congrats! :D

 86. Miruna - Reply

  Ziceți pe site că nu e neaparat să fii frumoasă. Eu NU SUNT PERFECTA :))) Și nu știu câte fete chiar dacă sunt deja modele de videochat, se pot lăuda cu asta. E foarte bine că Heylux e deschis pentru orice fată care vrea să se angajeze în Iași la un job lejer la care se câștigă bineee de tot! :D:D:D

 87. Camelia - Reply

  I love this! M-am uitat la clipul ăsta de mai multe ori și îmi place foarte mult cum e la voi.Chiar nu mă așteptam ca un studio de videochat din Iași să arate așa de bine.

 88. Nona - Reply

  Fetele care vor să se angajeze în videochat și le știu eu zic că treaba asta cu transportul gratis ar fi avantajoasă. SUnt și fete care stau și pe lângă Iași și am înțeles că vine microbuzul și le ia de acasă. Asta e bine, pentru că scapi de bani dați pe taxiuri. Dacă stai la Letcani e cam aiurea să vii cu autobuzul sau taxiul până la Iași că te costă o grămadă de bani. Cel puțin asta e părerea mea…

 89. Iuly - Reply

  Aici e cel mai frumos videochat din Iași, cel puțin eu așa am auzit. Mi-a zis o fostă colegă de liceu care acum lucrează ca model. Banii sunt buni, dar trebuie să ai program de 8 ore pe zi, iar 2 zile pe saptamana le ai libereee :D Așa că ai mai puțin timp pentru facultate, dacă vrei să înveți. Dar dacă vrei să câștigi mult, Heylux e alegerea numarul 1. :)

 90. DIana - Reply

  Mă tot uit pe site-ul vostru și parcă nu-mi vine să cred că toate lucrurile astea sunt în Iași. Am auzit de Heylux cu totul întâmplător, dar acum înțeleg că sunteți un studio de videochat mare de tot. Bravo pentru cum arată la voi acolo. Chiar sunt impresionată!

 91. Poema - Reply

  Dacă poți să câștigi la fel de mulți bani și să ai discreție în același timp, partea cu luxul e un bonus pentru un model de videochat din Iași.

 92. Ynna - Reply

  Da, Heylux e al lui Lucky Studio. Scrie și pe site, pe pagina asta, un pic mai sus. Cred că asta e bine, pentru că experiența în videochat contează. Lucky știu că e un studio de videochat serios în Iași. Înseamnă c și Heylux e la fel.

 93. Joanna - Reply

  Până acum, orice fată care dorea să se angajeze în videochat în Iași, mergea doar la Lucky Studio, că e cunoscut de toată lumea. Acum văd că Lucky a deschis și Heylux. Din câte înțeleg e aceeași firmă, cu aceleași fete, și acum au un studio și mai frumos, dacă înțeleg bine.

 94. Melody - Reply

  Sunt multe studiouri de videochat în Iași acum, dar Heylux e pur și simplu la alt nivel. Mi-a spus o colegă de facultate să intre pe site, să văd și eu cum e. Nu mă așteptam să fie așa. Filmulețul ăsta de pe Heylux bănuiesc că e viral acum prin căminele de fete de prin Codrescu :)

 95. Lorica - Reply

  Frumos tare la voi. Cred că e cel mai frumos studio de videochat din Iași. Am fost și în București la două studiouri, dar ce vad pe site-ul ăsta, la Heylux, e deasupra la orice. Cred că aveți și multe modele, așa că sper să vă meargă bine. Dacă mă întorc și eu să fac videochat în Iași, sigur o să mă angajez la Heylux!

Publică un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.