Angajare Traineri Videochat Iași

Angajează-te și tu ca trainer în echipa Heylux!

Vino la Heylux să lucrezi la cel mai bun job în Iași! Ești bine-venită și tu în echipa noastră de doamne și domnișoare trainer chiar dacă ai zero experiență în videochat. Te angajăm ca trainer în studioul nostru de videochat din Iași doar pentru că îţi place să lucrezi cu oamenii, eşti organizată, serioasă și cunoști limba engleză.

Mereu ne extindem!

Ce ai de făcut la job:

01.
Le înveţi pe modelele noi tot ce trebuie să știe despre videochat
02.
Ajuți modelele din echipa ta să câștige mai mulți bani
03.
Motivezi modelele din echipa ta
04.
Comunici constant cu reprezentantele site-urilor partenere
05.
Menții o atmosferă pozitivă în studio
06.
Respecți fiecare colegă din studio
07.
Menții discreția cu privire la identitatea modelelor
08.
Participi la cursuri de pregătire la sediul marilor site-uri de videochat partenere

Condiţii financiare pentru tura de noapte:

La Heylux, avem oferte financiare flexibile pentru tine dacă vei alege să lucrezi în tura de noapte (21:40 – 06:00), 5 zile pe săptămână. Poți opta oricând între:

 • Salariu de 7.425 RON net (bani în mână), având Contract Individual de Muncă cu toate taxele către stat plătite de studio, salariul brut fiind de 12.692 RON (în acest fel, poți să faci credit pentru Prima Casă sau pentru Prima Mașină sau orice alt tip de credit) sau
 • 12.692 RON plătiți pe PFA-ul tău
 • 12.692 RON plătiţi pe SRL-ul 

În plus, primești până la 35% mai mulţi bani prin bonusuri de performanţă.

14673236245682826314

Condiţii financiare pentru tura de după-amiază:

Avem oferte financiare flexibile și dacă alegi să lucrezi în tura de după-amiază (13:40 – 22:00), 5 zile pe săptămână. Poți opta oricând între:

 • Salariu de 5.500 RON net (bani în mână), având Contract Individual de Muncă cu toate taxele către stat plătite de studio, salariul brut fiind de 9.401 RON (în acest fel, poți să faci credit pentru Prima Casă sau pentru Prima Mașină sau orice alt tip de credit) sau
 • 9.401 RON plătiţi pe PFA-ul tău sau 9.401 RON plătiţi pe SRL-ul tău. 

În plus, poți primi până la 35% mai mulţi bani prin bonusuri de performanţă.

3B65B052 3BA6 4F4D B738 61CD307C1B03

În plus, primești până la 35% mai mulţi bani prin bonusuri de performanţă:

indiferent de varianta de plată pe care o alegi, îţi mărești veniturile în funcţie de cât de mult îţi ajuți modelele să câștige mai mulţi bani. Trainerele noastre primesc bonusuri de performanţă care le aduc, în medie, cu până la 35% mai mulţi bani pe lună. Iar dacă pot ele, sigur poţi și tu!

Beneficii:

Fii și tu trainer Heylux la cel mai mare studio din videochat Iași!

Bucură-te de jobul Nr. 1 în videochat Iași!

Angajează-te și tu ca trainer Heylux! Suntem o echipă extraordinară și ne bucurăm să lucrăm la cel mai mare studio din videochat Iași. Avem o satisfacție extraordinară când ajutăm modelele să crească în încasări. Și când le sprijinim să își pună viața în ordine. Sau când le facem să se simtă speciale la Heylux. Prin tot ce facem în fiecare zi. Ăsta e standardul de excelență în training în videochat Iași. Chiar noi l-am stabilit cu mulți ani în urmă și îl respectăm mereu.

E cartea noastră de vizită, ceea ce recomandă studioul Heylux. Ăsta e unul dintre motivele pentru care atâtea fete se angajează în videochat Iași la noi.

Cum ne-ar plăcea să fii tu ca să te alături echipei Heylux? Inteligentă, serioasă, responsabilă și cu multă empatie. Cu calitățile astea, suntem sigure că vei fi i tu unul dintre cei mai buni traineri în videochat Iași.

Să înțelegi și să explici modelelor site-ul pe care lucrează. Să le prezinți cum se fac setările unei camere video, a luminilor. Seriozitatea e obligatorie pentru că ne bazăm una pe alta.

La Heylux, avem încredere în coechipierele trainere. Suntem sigure că avem cine să ne țină locul, că ne putem baza pe colegele noastre de muncă. Empatia e ceea ce întregește excelența trainingului în videochat Iași.

8B5F9C9A FB89 44DD 9627 C90E2787FFD3

E necesar să înțelegi stările prin care trece un model. În felul ăsta știi cum și în ce fel să-ți adaptezi lucrul cu acea fată.

Stai însă fără grijă, la Heylux, toate astea se reglează în timp. Încurajăm colaborarea, comunicarea deschisă. Promovăm exprimarea liberă a ideilor, învățarea din greșeli. Ăsta e felul nostru de a fi și suntem sigure că o să te simți bine la noi. Heylux e studioul din videochat Iași exclusiv feminin și ne place mult asta.

Ne facem treaba cât putem de bine, preluăm ce e mai bun de la colegele mai experimentate. Mereu încercăm să facem progrese, să găsim mici îmbunătățiri. Modelele Heylux sunt în centrul atenției noastre. De asta suntem atât de cunoscute în videochat Iași. Toate studiourile știu că la Heylux se face trainingul cel mai bun. Și asta ne dă o satisfacție profesională imensă.

8D5766D9 56F0 496B 9E35 4E1E17FDD636

Ți-ar plăcea și ție să faci parte dintr-o echipă câștigătoare? Angajează-te în videochat Iași ca trainer la Heylux!

Avem nevoie oricând de persoane deschise, dedicate muncii lor. Alături de noi, te bucuri de satisfacții profesionale și financiare așa cum meriți. Îți apreciem loialitatea și pasiunea mai mult ca oriunde. Domeniul e mereu dinamic. Cu provocări interesante, care îți solicită adaptabilitatea. Asta te ține mereu în priză.

Dacă ai și o curiozitate nativă, e un avantaj în plus pentru tine. Și încă un motiv să te angajăm în videochat Iași ca trainer Heylux. Dacă crezi că ai calitățile necesare și îți dorești o carieră nouă, așteptăm cu drag să te cunoaștem. Vino și tu în echipa de training a celui mai mare studio din videochat Iași, Heylux!

16 thoughts on “ANGAJARE TRAINERI”

 1. Avatar photo

  Mai angajati traineri in videochat in Iasi? 😊 Ma gandeam sa aplic si eu pt. Heylux, dar n-am idee daca mai aveti posturi disponibile. 😊

  1. Avatar photo

   😙 Buna, Mihaela! suntem mereu deschise la noi colaborari. 🌹 Echipa Heylux e in continua expansiune si, daca apare o candidata buna, ii oferim o sansa. Trimite, te rog, CV-ul tau pe adresa noastra de email trainer@heylux.ro. Multumim foarte mult! 🌹 😙

 2. Avatar photo

  Buna ziua si scuze de deranj!Se poate lucra la Heylux si cu program flexibil sau doar full-time❓❓❓Pentru mine ar fi avantajos deocamdata sa lucrez 4-5 ore pe zi. Multumesc anticipat si scuze de deranj. 😋

  1. Avatar photo

   Multumim pentru interes, Amada, dar la Heylux trainerii nostri lucreaza doar full-time. 🌹🌹 Ne ajutam modelele non-stop, in echipe mari de traineri, si colegele noastre sunt foarte concentrate in ceea ce fac. Deci angajarea de trainer in videochat in Iasi e pentru un program full-time. 💄 Cel putin noi asa lucram la Heylux.😃 Multumim din nou!

 3. Avatar photo

  ❤️ E nevoie de experienta in videochat in Iasi pentru angajarea ca trainer? 😄 Adica trebuie sa fi lucrat la alte studiouri ca sa am vreo sansa sa fiu angajata ca trainer la Heylux? Stiu ca la alte interviuri de joburi de cere asta dar nu stiu daca e valabil si pentru videochat in Iasi. Eu de exemplu n-am mai lucrat in domeniu dar as fi interesata daca salariul e ok. ❤️

  1. Avatar photo

   🌹🌹 Buna, Jojo! Multumim pentru interes. La Heylux cerem pentru angajare ca trainer multa seriozitate. 🌹🌹
   Ne dorim sa lucram cu oameni calzi, care emana o energie buna in jurul lor. 🙌 Respectul si buna crestere sunt conditiie sentiale. Deci experienta in videochat in Iasi nu e obligatorie, desi ar putea fi un avantaj. Desigur, si limba engleza este obligatorie, pentru a le putea ajuta cat mai eficient pe modelele Heylux la program.
   Multumim si sper ca raspunsul nostru e de ajutor pentru tine! 😙

 4. Avatar photo

  Experienta ca model de videochat in Iasi poate fi considerata ca un avantaj? 💋 Nu pot sa zic studioul la care am lucrat ca nu e de lauda..🙂..ca de asta am si plecat, dar tot am stat 3 luni si stiu catd e cat despre ce e vorba. 🙂 Pot sa spun ca stiu despre videochat in Iasi din auzite si din ce am vazut eu. Cunosc cate ceva despre setari de camere si lumini si cum se tasteaza.👄

  1. Avatar photo

   Buna, Marry! 😀 Intelegem ca nu poti sa spui la ce studio de videochat din Iasi ai lucrat. 🌹🌹 Te intelegem si e ok asa. Da, experienta ta ca model la un alt studio, oricat de mica, ar putea constitui un avantaj la angajarea ca trainer de videochat in Iasi la Heylux. 😀 Pe langa asta, trebuie sa ne convingem insa ca esti o persoana potrivita pentru postul asta. Pentru ca avem colege care sunt la un nivel foarte ridicat si ne dorim persoane care sa poata sa ajunga si ele la acest nivel de profesionalism. Trimite-ne, te rugam, CV-ul tau la trainer@heylux.ro. 😀 Multumim! 😀 🌹

   1. Avatar photo

    Multumesc si eu pentru raspuns! 😄 Da, sigur, inteleg si mi se pare normal. O sa-mi fac un CV pe stil Europass, ca vad ca se foloseste acum si il trimit la Heylux la adresa aceeea de email. Multumesc si eu! 😘

 5. Avatar photo

  Angajati cu carte de munca? 😍 Zic asta pentru ca am auzit tot felul de vorbe despre videochat in Iasi. 😍
  😋 Vreau sa fac un credit ca sa-mi cumpar un apartament si banuiesc ca stiti ca banca imi cere sa am venituri pe cartea de munca o perioada mai mare.
  Deci n-am cum sa ma angajez cu minimum pe cartea de munca si restul la negru, cum aud ca se practica la unele studiouri de videochat din Iasi.

  1. Avatar photo

   Buna, Bodgana! La Heylux toata activitatea e 100% legala. ❤️ Deci toti banii ii primesti pe cartea de munca din momentul in care te angajezi la noi. Iti intelegem intrebarea, pentru ca vin modele si traineri de la alte studiouri de videochat din Iasi pentru acelasi lucru. S-au saturat sa accepte bani la negru si sa traiasca si cu spaima controalelor. ❤️ 😁

   Deci da, te asiguram din nou ca la Heylux trainerii nostri, la fel ca modelele, isi primesc banii 100% legal. 😁 Asa iti poti face si tu credit la apartament sau la ce doresti si lucrezi si in liniste. Speram ca raspunsul nostru este clar si ca te multumeste. O zi mimunata iti dorim de la Heylux! 🌹

   1. Avatar photo

    Multumesc, chiar apreciez deschiderea dvs. Sper ca ma intelegeti ca ma gandeam asa pentruc a lumea vorbeste in oras.😋 😛 La Heylux stiam ca salariile ar fi ok, legale, dar parca nu mai am incredere in nimeni cand aud atatea. 😄 Pentru mine apartamentul este foarte important si de asta e nevoia cu cartea de munca.

 6. Avatar photo

  Exista si posturi de traineri la Heylux pentru videochatul non-adult doar? 😍 😌 Sau trebuie sa fii trainer si pe videochat adult si pe videochat non-adult? 😚

  1. Avatar photo

   ☺️ 😊 ❤️ Buna ziua, Lora! La Heylux angajam traineri in videochat in Iasi si pentru videochat adult si pentru videochat non-adult. 👗👗 Un trainer Heylux ofera suport modelelor pentru ambele domenii. Un model de videochat are la Heylux libertatea sa aleaga ce isi doreste. ☺️ Daca opteaza pentru videochat non-adult la inceput si apoi cere sa faca videochat adult, trainerul ei de la Heylux trebuie sa o ajute in continuare. ☺️ 😊 ❤️

 7. Avatar photo

  Sunt fost model de videochat in Iasi si stiu cat de cat Jasmin, Stripchat, XLove. 😀 😀 😘 As vrea sa lucrez si eu la Heylux daca mai faceti angajari. Multumesc! 😀

  1. Avatar photo

   Mulțumim pentru interes, Iuli! 😊Deocamdată, echipa Heylux e formată din 14 trainere și suntem într-o formulă optimă. ❤️ Dacă ne mărim echipa în 2021, te vom avea în vedere. ❤️ 😊 Mulțumesc! ❤️😊

Comments are closed.