Apariții la posturi naționale TV

Ca lider în videochatul din Iași, Heylux este prezent la televiziunile importante din România. Reporterii de la România TV și Prima TV au dorit să afle noutățile pe care le-am adus în industrie, precum și poveștile de succes ale modelelor noastre.

Desigur, suntem mai mult decât bucuroase să promovăm videochatul premium și acest job extraordinar. De aceea ne folosim de ocaziile importante pentru a reafirma sprijinul pentru feminitate și libertatea de alegere.

Vedem aparițiile de la România TV și Prima TV ca pe niște oportunități unice de a explica progresul enorm pe care l-a făcut videochatul în acești ani. Acest lucru e important pentru oricine dorește să înceapă o carieră de model și vrea să se orienteze către studiourile cele mai performante.

Credem că, alături de alte mari studiouri de videochat din țară, avem obligația morală de a explica tuturor avantajele acestui job. Modelling-ul în videochat oferă o șansă unică modelelor și, în același timp, reprezintă un element important de dezvoltare economică locală.

În acest sens, ne dorim să promovăm în continuare legalitatea în videochat și respectul total pentru toate persoanele din această industrie. Considerăm că doar în acest fel vom putea atinge împreună standarde superioare de calitate.

Desigur, aceasta este doar o parte din experiența pe care o poți avea la Heylux. Investim mereu în amenajări, în dotări tehnice pentru modele, îmbunătățim ofertele financiare și de servicii.

Ca să vezi cu ochii tăi cum arată ultima variantă a studioului, cel mai bine e să ne faci o vizită. Fără vreo obligație. Doar vii, îți arătăm cum arată Heylux și compari cu ce ai văzut la televizor.

Suntem sigure că îți va plăcea mult la noi! Te primim cu mare drag la Heylux și abia așteptăm să ne spui ce impresie ți-au făcut reportajele TV în care am apărut!