Încă ai probleme cu engleza? Cunoaște-o mai bine alături de noi!

Cât de bine știi engleza? Aproape deloc, așa și așa, bine sau foarte bine? Răspunsul tău se oglindește și în încasări. De obicei, dacă te descurci greu cu limbile străine, faci mai greu bani ca model. Dacă însă vorbești fluent engleza, ai câștiguri mai mari. 

Te ajutăm să faci rapid progrese

Motivul e simplu: majoritatea membrilor tăi sunt din Statele Unite, din Marea Britanie, Canada, Australia. Oamenii de acolo vorbesc nativ engleza, deci apreciază când se pot înțelege bine cu tine. Dacă poți discuta ușor cu ei și să-ți exprimi gândurile fără dificultăți, atunci își vor exprima aprecierea și financiar. Ai mai multe șanse să îi fidelizezi, să îți bazezi interacțiunea cu ei pe conversații. 

La Heylux, dacă ai probleme mari în privința asta, trainerele noastre te ajută foarte mult. Îți tastează în timpul conversațiilor. Și îți instalează Dualingo, un progrămel prin care poți să faci rapid progrese.

Heylux videochat Iasi 35

Desigur, te folosești mult și de Google Translate. Dar cel mai mult te ajutăm prin lecțiile gratuite de engleză. Avem un parteneriat de lungă durată cu o doamnă profesor din Marea Britanie, care vine la sediul nostru pentru a preda engleza. Poți să participi și tu, alături de alte modele care sunt la același nivel cu tine. Multe dintre fetele de la noi au făcut progrese extraordinare prin metodele astea, iar acum se bucură de încasări mai mari.

Hai să evoluăm împreună!

Pe lângă câștigurile mai mari, engleza te ajută și în viața privată. Simți că te dezvolți ca persoană, că faci lucruri importante pentru tine. Sunt niște cunoștințe cu care rămâi toată viața. Te descurci mai bine când te duci în vacanțe, poți să-ți înveți copiii să vorbească și ei o limbă străină. Prin urmare, chiar dacă ai dat mai puțină atenție acestui aspect la școală, aici ai șansa să evoluezi. Toată lumea face așa, pentru că nimeni nu s-a născut învățat. O luăm pas cu pas, deci n-are de ce să-ți fie rușine că nu știi așa bine acum. Te perfecționezi pe parcurs și o să ajungi la un nivel foarte ok. Așa cum ajung toate celelalte fete.

Lucrăm cu multe fete care la început nu știau să spună nici “Hello!” sau „How are you?”. Au învățat însă alături de noi și lucrurile s-au schimbat mult în bine. Acum se descurcă singure și sunt bucuroase de încasările lor. Deci se poate, orice se poate dacă ai deschidere și voință. Important e să știi că suntem 100% de partea ta ca să reușești și tu. Abia așteptăm să te cunoaștem și să evoluăm împreună!

Tel Heylux: 0744.33.77.11

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *