Heylux este nr. 1 în videochat în Iași! Presa locală confirmă!

Suntem nr. 1 în videochat în Iași și toată lumea vorbește de noi. Fetele care nu au mai lucrat în videochat discută despre cum ar fi să se angajeze la Heylux, ca modele. Fetele care lucrează deja, dar de acasă, văd imaginile cu camerele noastre pe site și se gândesc să vină la studio. Sigur e că oricine aduce vorba despre videochat în orașul ăsta se gândește imediat și la Heylux.

Heylux, studioul de videochat condus de echipa de la Lucky Studio
E clar pentru oricine de ce suntem atât de cunoscuți în Iași. Avem BMW-urile aurii cu Heylux în Copou, în Centru, în zona căminelor studențești din Codrescu și Tudor. Suntem prezente și pe Facebook, cu oferte de angajare pentru fetele ca tine, care vor să câștige mult mai mulți bani. Mai puțină lume știe însă că Heylux face parte din Lucky Group, o companie ieșeană de videochat care mai include Lucky Studio și Preziosa. Deci succesul lui Heylux nu e întâmplător.


Poate că uneori ai mai puțină încredere în tine. Prea puțini oameni din jur s-au gândit să te aprecieze, să-ți dea curaj. Te înțelegem foarte bine, pentru că fiecare dintre noi a trecut prin asta cândva. Noi vrem însă să-ți dăm curaj. La Heylux, avem zeci de modele care câștigă între 200 și 2.715 lei zilnic! Fă un calcul și gândește-te cât înseamnă asta pe lună. Exact, mulți, foarte mulți bani. De aceea am scris sumele astea: 200 – 2.715 lei pe BMW-urile aurii. În felul ăsta, de fiecare dată când vezi mașinile noastre în trafic sau treci pe lângă ele pe Copou, pe la Universitate sau oriunde în Iași, înțelegi că poți și tu să ai banii ăștia.

Heylux videochat Iasi 132


Aceeași echipă feminină care a înființat Lucky Studio se ocupă acum de cele mai bune 3 studiouri de videochat din Iași. Având aceleași valori: respect pentru feminitate, seriozitate, discreție. Și, evident, cele mai bune oferte financiare dacă vrei să devii model de videochat la noi. Totodată, pe lângă BMW-urile aurii cu Heylux și de reclamele pe Facebook la Lucky Studio sau Preziosa, se vorbește frumos despre noi chiar și în Ziarul de Iași.


Studioul de videochat cel mai important din oraș. Desigur, despre Heylux, Lucky Studio și Preziosa s-a mai vorbit în presa din Iași. Iar lucrul ăsta nu e întâmplător. Am apărut cu lucruri frumoase peste tot pentru că merităm. Felul în care arată studiourile și nivelul la care facem videochat în Iași e cu adevărat special. Iar asta se vede și în câștigurile modelelor.

Avem modele care fac foarte mulți bani, lună, lună de lună. Pentru că noi le ajutăm prin training și condiții de lucru excepționale să obțină banii ăștia.

Deci e normal să ni se ceară părerea când vine vorba de videochat în Iași. Noi suntem bucuroase să răspundem la întrebări și să promovăm videochatul de calitate în oraș. Asta înseamnă să susținem corectitudinea, seriozitatea și respectul față de modele. Promovăm lucrurile bune de la Heylux și din videochatul din Iași pentru ca toată lumea să înțeleagă că jobul de model e la fel de bun ca oricare altul. Că este o șansă extraordinară pentru multe fete care vor o viață mai bună. De aceea, dacă vrei și tu mulți bani și o viață relaxată, te așteptăm cu drag la Heylux! O să-ți placă cu siguranță la noi!

Contact Heylux:
Tel:  0744.33.77.11

www.heylux.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *