La Heylux ne pregătim deja de Crăciun! Pe bune!

Da, da, știm, e abia Noiembrie… Încă nu a nins, e doar cam frig. Plus că prostia asta cu Covidul ne enervează pe toți. Ei, și ce-i cu asta? La Heylux, vrem să rămânem pozitive. Asta ține de noi. Așa că savurăm la maximum orice ocazie de a ne simți bine. Dacă tot vine Crăciunul, am zis să-l grăbim un pic în videochat la Iași. Deja am împodobit doi brazi, să intrăm în atmosferă. Și dacă tot arată atât de bine, fetele și-au exprimat dorința să facă și poze de sezon. Colegele de la foto au montat umbreluțe, lumini, trepied, tot ce trebuie pentru shooting-uri. E și distractiv, plus că pozele arată într-un mare fel când sunt urcate pe conturi.

Heylux videochat Iasi 43

Cu asta ne ocupăm zilele astea la Heylux și ne place mult. Întotdeauna e mai interesant când ne jucăm, când aducem lucruri noi în ce facem. Profităm de orice prilej de distracție în videochat Iași. Modelele se dau în vânt după fustițe și bluzițe roșii, cu margine albă de puf. Mai ales că pot poza în tot felul de posturi îndrăznețe, sexy, cum le place lor. Deci, pe partea de muncă suntem ultra relaxate. Ba chiar așteptăm cu nerăbdare promoțiile de pe LiveJasmin care vor aduce fetelor o mulțime de bani. Modelele vor primi procente mai mari până în Ianuarie chiar. Așa că o să fie bine, chiar foarte bine pentru ele.

Ok, sunt restricțiile astea de circulație și probabil de Crăciun multă lume va sta pe acasă. Sau va veni la Heylux să facă bani din videochat Iași. Că oricum, și mulți dintre membri vor sta acasă și vor căuta companie online. Deci, dacă tot se amână un pic călătoriile, măcar să obținem cât mai mult de la situația asta! Să oferim noi ce caută membrii. La Heylux, alegem să fim pozitive, să luăm partea bună a lucrurilor. Sunt atâtea șanse de a face bani, de a ne face jobul mai amuzant, încât zâmbetul ne vine natural. Da, vrem cât mai repede Crăciunul! Facem deja comenzi online de cadouri pentru cei dragi, pentru colege. Te așteptăm și pe tine cu drag la Heylux dacă vrei să intri și tu în spiritul celui mai mare studio de videochat din Iași! Hai să petrecem Crăciunul împreună!

Pentru angajare în videochat Iași, sună acum la Heylux: 0744.33.77.11

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *