Lucky Group Artboard 2 Sună acum 0744.33.77.11

Știi câți bani cheltuiește un model de videochat pe lună? Cât vrea ea!

Știi câti bani cheltuiește un model de videochat pe lună? Cât vrea ea!

 

Orice fată care are un job obișnuit în Iași sau depinde de ce îi dau părinții trebuie să-și facă tot felul de calcule cu banii. Se gândește cât costă chiria sau lumina, cât o costă mâncarea la pisică, ieșitul în oraș sau o pereche de blugi. Fiindcă banii sunt puțini și trebuie să facă tot timpul economie. Sigur ai trecut și tu prin asta și știi cât e de enervant. Nu scapi niciodată de stresul ăla aiurea că rămâi cu datorii la sfârșit de lună sau trebuie să renunți să-ți cumperi cine știe geantă care-ți place, ori să ieși în oraș, pentru că n-ai cu ce. Ăsta-i marele avantaj când ești model de videochat în Iași la Lucky Studio: ai o viață bună, fără să te gândești la chestii din astea mărunte.

Gândește-te la cât câștigi acum: 1.100, poate 1.400 lei pe lună, maxim. Ei, acum imaginează-ți cum ar fi să câștigi ca modelele de videochat de la Heylux: 8.000-10.000 lei pe lună sau mai mult. Adică de 8-9 ori în plus. Sunt o grămadă de bani pe care i-ai avea în geanta ta sau pe card, să faci ce vrei cu ei. Ai putea să uiți de datorii, să mergi prin Palas Mall, să pleci în vacanțe, orice. Asta e viața bună a fetelor de la Heylux și așa poți să fii și tu: o fată care se angajează în Iași, la cel mai bun studio de videochat, și care n-are grijă de nimic.

În plus de asta, aici nu e ca la un job din Iași din ăla în care îți iei banii abia la sfârșitul lunii, pe lângă că-s puțini. La Heylux câștigi o grămadă de bani din videochat cu toți banii câștigați de tine într-o zi plătiți pe loc. Deci, de la studioul de videochat te poți duce direct la cumpărături, fără să mai aștepți să-ți intre salariul pe card, după nu știu cât timp. De asta, fetele de la noi lasă prin mall-uri câte 2-3.000 lei în fiecare lună, pe tot felul de prostioare. Partea cea mai tare e că asta e doar treaba lor, pentru că nimeni nu se bagă în banii lor. Sunt fete independente, care fac ce vor, când vor. Cheltuiesc mult ca să se simtă ele bine. Sau, mai bine spus, cheltuiesc cât vor ele pentru că-și permit!

2017-06-08T10:31:11+00:00

Publică un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.