Lucky Group Artboard 2 Sună acum 0744.33.77.11

Știu câți bani o să fac la Heylux anul care vine: câți vreau eu!

Știu câti bani o să fac la Heylux anul care vine: câti vreau eu!

Unele modele de videochat adună cu grijă banii, ca să știe în fiecare moment cât au strâns. Au pe telefon sau într-un carnețel tot felul de calcule, ori se uită online la contul bancar. Și apoi își fac tot felul de idei: dacă într-o lună au scos 1.500 euro, în 6 luni or să scoată 1.500×6 și tot așa. Pentru mine e mult mai simplu: nu mă gândesc niciodată la niște sume fixe. De fapt, e și un mic secret ăsta: să nu mă limitez singură atunci când vine vorba de bani. Îmi place să îmi las deschise toate posibilitățile și să mă gândesc că pot să câștig mereu mai mult și mai mult. Cred că aici se și face diferența într-un model de videochat obișnuit și unul foarte bun, așa cum cred că sunt eu.

De exemplu, eu am ajuns să fac 1.500 euro minimum, în fiecare lună, acum vreun an și ceva. Pe urmă, odată cu experiența, mi-am dat seama că pot crește foarte rapid aplicând ce-mi zic fetele de la training. În plus, și faptul că știu mai bine engleza mă ajută mult. Ca să nu mai zic de machiaj și fotografii sau clipulețe video. Că dacă tot le primesc gratis de la Heylux, ar fi păcat să nu profit de ele. Și așa, văd tot timpul că pot mai mult. Acum am ajuns la 2.300 euro, cam așa și, deși sunt o grămadă de bani, știu că asta nu e totul. Adică, dacă mi-aș spune că asta e limita mea, atunci chiar ar fi o limită, m-aș mulțumi să o ating, apoi poate că aș coborî în câștiguri fără să mă deranjeze prea mult.

Cum ziceam, secretul e să vrei mereu mai mult. Eu știu că pot și 3.000 sau și mai mult. Totul ține de ambiția mea și pentru mine ăsta e un fel de joc. Vreau să văd cât de sus pot ajunge și n-am nicio limită. Ba din contră, la Heylux mă simt ajutată să scot din videochat bani cât să-mi fie greu să-i număr. Așa că vă mai spun peste vreo câteva luni câți bani iau. Deocamdată, vreau ca în 2017 să câștig cât să fiu mândră de mine. Iar asta nu e puțin deloc…

2017-06-08T10:31:11+00:00

Publică un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.