Ce contează mai mult în videochat? Frumusețea sau îngrijirea?

Circulă de mult timp ideea asta că numai modelele extraordinar de frumoase au succes în videochat. E drept că, dacă te uiți pe un site premium mai ales, vezi acolo niște modele excepționale în topul încasărilor. Și totuși, chiar așa să fie?

Cumva e normal ca modelele de top de pe Jasmin să arate într-un mare fel. Doar că așa e făcut site-ul ăsta: promovează eleganța, videochatul cu mai puțină nuditate decât alte platforme. Prin urmare, nu e doar frumusețe acolo, ci și îngrijirea modelelor.

Frumusețea ajută, dar nu e suficientă

Normal că frumusețea contează. Dar nu există o definiție clară a acestei frumuseți. Pur și simplu te ajută să ai niște trăsături plăcute. Mai important e să ai un farmec personal bine scos în evidență. 

Aici intervin tot felul de detalii care țin de mici gesturi, atitudine, fel de a vorbi cu membrii, de a dansa când ești online. Sunt lucruri cu care un trainer bun te poate ajuta foarte mult, cu rezultate directe în încasări.

Văd însă și numeroase cazuri de modele care arată foarte bine de la natură și nu fac bani. Unele își pun și silicoane, implanturi, tot ce vrei și degeaba. De ce? Pentru că nu sunt serioase, nu au destule ore online lucrate, nu ascultă de sfaturile trainerelor etc.

Din contră, sunt modele care arată absolut normal și fac mai mulți bani ca ele. Cum e posibil asta? Tocmai pentru că își văd de treaba lor, folosesc cât mai eficient timpul, respectă membrii, fac teasing și zâmbesc mult în fața camerei.

Heylux Iasi 3
beautiful sexy skinny model woman in shiny lace evening dress posing sitting in chair of beige color, romantic look, fashion style

Îngrijirea e pe primul loc

În plus, vin cu un alt lucru esențial: se îngrijesc ca femei. Asta înseamnă că merg la coafor, vin la timp la machiaj, înaintea fiecărei ture, dau atenție ținutelor și accesoriilor. Totodată, unele merg la sală, mănâncă sănătos și se odihnesc bine.

Toate detaliile astea contează enorm când sunt puse la un loc. O femeie îngrijită poate fi mai seducătoare, mai interesantă decât una care arată mai bine de la natură. Dacă înțelegi asta, poți să faci și tu recorduri de încasări pe Jasmin.

Asta e realitatea în domeniul nostru. Când mergem la premii internaționale și vedem de aproape modele cunoscute de pe Jasmin, ne convingem și mai mult de lucrul ăsta. Contează mult imaginea, cum își scot în evidență avantajele fizice și ce atitudine au.

Evident, un model de vârf investește întotdeauna în haine și produse de îngrijire de calitate. Știe exact că lucrurile astea îi vor aduce succes și va convinge membrii să o prefere față de alte modele.

Vezi? De fapt, rolul frumuseții în videochat e un mit. Cel mai mult contează să-ți evidențiezi calitățile și să te prezinți cât mai bine cu putință. Apoi, așa cum se spune, cerul e limita în privința încasărilor. Încearcă și tu asta!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *