Lucky Group Artboard 2 Sună acum 0744.33.77.11

Cu ce se aseamănă camerele de videochat de la Heylux?

Cu ce seamănă camerele de videochat de la Heylux?

Angajare videochat la heylux in Iasi

Pentru că ești deja pe site-ul nostru, poţi să vezi foarte ușor cum arată camerele de videochat de la Heylux la secţiunea Foto/Video. Știu, sunt uimitoare. Și încă asta nu e tot: în realitate, arată și mai bine. Pentru că lumina le face și mai strălucitoare decât în poze. Eu sunt mereu în studio atunci când vin modelele noi pentru prima dată aici, așa că am ocazia să le văd reacţia de moment. Și asta mă amuză oarte mult. Toate spun: wow, ce frumos e la voi! Apoi, încep comparaţiile. Unele spun că seamănă cu un hotel de lux. Altele, că arată ca o sală dintr-un palat, ca în filme. Iar cel mai mult le plac camerele, pentru că acolo vor veni la program. Aici apar și preferinţele fiecăreia: unele modele aleg să lucreze în Chanel sau Gucci, altele în Armani, Versace sau Dior.

Am ales numele astea pentru camerele de videochat de la Heylux tocmai pentru că orice fată a auzit măcar de parfumurile de la firmele astea. Și își pot da seama că eleganţa noastră e exact la acel nivel. Cu o diferenţă importantă: la noi nu trebuie să dai bani pentru a avea acces la eleganţa Versace sau Dior, ci ești invitată în această lume.

Camera Versace de la Heylux Studio Iasi

În același timp, partea și mai frumoasă e că nu trebuie să arăţi ca un manechin pentru a lucra în acest mediu. La Heylux, te angajăm așa cum ești, simpatică și ambiţioasă. Mai mult, suntem bucuroase să-ţi oferim condiţii extraordinare de lucru pentru că vrem să ai o șansă la o viaţă mai bună. Dacă te-ai mai uitat și pe alte site-uri ale studiourilor de videochat din Iași, îţi dai repede seama că ceea ce avem noi e la cu totul alt nivel. Fie că și ţie ţi se pare că seamănă cu un hotel strălucitor sau că parcă sunt desprinse din filme, camerele de la Heylux te ajută enorm să faci mai mulţi bani. Explicaţia e simplă: membrii de pe site-uri apreciază mult dacă te văd într-un cadru elegant, ca pe femeia viselor lor.
Plus că și pentru tine e mai plăcut să lucrezi într-o cameră care îţi face plăcere. Așadar, ţie cu ce ţi se pare că seamănă studioul? Nouă ni se pare că seamănă cu un loc în care faci mulţi, foarte mulţi bani.

2017-06-08T10:31:11+00:00
Cel mai recent comentariu: acum 53 min

1 Comentariu

  1. Monicutza - Reply

    Chiar sunt frumoase camerele de videochat la voi. Probabil că aveți cel mai cool studio din Iași dacă fac comparație cu ce am mai văzut și din ce mai zic fetele cu care am vorbit.

Publică un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.