Lucky Group Artboard 2 Sună acum 0744.33.77.11

De ce modelele de videochat sunt cele mai aranjate fete din Iași

De ce modelele de videochat sunt cele mai aranjate fete din Iași

 

 

 

Ca și pentru mine, oricărei fete îi place arate bine și să atragă lumea din jur. Că așa suntem făcute: să fim seducătoare. Pentru mine, ca model de videochat, chestia asta e și mai importantă. Țin minte că atunci când am venit prima dată la Heylux ca să mă angajez, eram în niște blugi din ăia rupți pe la genunchi, cu niște adidași mai vechi și cu un tricou colorat, pe care aveam nu-ș ce mesaj cu Love, sau așa ceva. Mă apucă și râsul când mă gândesc în ce hal umblam, deși eu mă credeam tare sexy pe atunci.

Noroc că doamna Alina, de la studio, și-a dat seama că am potențial și m-a acceptat așa. Imediat am început să lucrez cu fetele de la training, care m-au învățat tot ce știu despre videochat, iar primele lecții au fost despre stil. Practic, m-au luat de la zero și mi-au arătat pas cu pas cum să mă îmbrac, în ce situații să port anumite haine, absolut tot. Pe urmă, fetele de la make-up mi-au explicat cum e cu rujurile, cu fardurile, ce mi se potrivește și ce nu. Și colegele de la foto mi-au zis cum să pozez, cum să merg, că făceam și clipuri de prezentare cu ele. Practic, mi-am schimbat complet felul de a mă îmbrăca și de a apărea pe stradă, în fața camerei video, oriunde.

Normal că la început am făcut așa pentru că mi se cerea la studio. Pe urmă, mi-am dat seama că lucrurile astea chiar îmi aduc mai mulți bani la Heylux, la program. Membrii de pe net erau mai interesați de mine, mă băgau în seamă și lăsau tips-uri mai mari cu cât eram mai aranjată. În plus, și în viața privată, când ieșeam pe la mall, pe la magazine sau terase, observam că lumea se uita cu admirație la mine. De atunci, sunt practic o altă persoană în privința asta și mă bucur tare mult că mi-a deschis cineva ochii. De asta, dacă vedeți multe fete prin Palas care arată super sexy, sunt sigure pe ele și poartă ce e mai nou, să știi că multe dintre ele sunt modele de videochat în Iași. Și suntem cele mai aranjate fete din oraș pur și simplu pentru că ăsta e jobul și plăcerea noastră: să arătăm bestial!

2017-06-08T10:31:11+00:00

Publică un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.