ECHIPA HEYLUX STUDIO

DSC03803

Maria

HeadTrainer în cadrul Heylux Studio Iași.

Buna, Numele meu este Maria, sunt din Iași și sunt HeadTrainer în cadrul Heylux Studio Iași.

Lucrez în aceasta industrie de mai bine de 5 ani și pot spune ca este cea mai mare realizare a mea pe plan profesional.

Sunt pasionata de munca mea. Pentru că îmi place ceea ce fac, am o sursă constantă de motivație care mă determină să îmi depășesc constant limitele.
Această pasiune m-a determinat să descopăr provocări zilnice și să deprind noi abilități care m-au ajutat să depun o muncă mai calitativă.

Am absolvit Liceul Național Garabet Ibrăileanu si Iași ulterior terminând și Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza Iași. Pentru ca mi-am dorit întotdeauna sa mă dezvolt, am urmat programul de Masterat – Evaluarea, formarea și consilierea psihologică personalului în cadrul aceleiași Facultăți.

Căutând noi oportunități de aprofundare a cunoștințelor, am urmat și un curs specializat în Management-ul Resurselor Umane în cadrul Universității Naționale de Apărare “Carol I” din București.

Ambiția și impulsul sunt două calități esențiale când vine vorba de succes și creștere în multe locuri de muncă. Sunt de asemenea o persoana organizata. Întotdeauna iau notițe și folosesc o serie de instrumente pentru a mă ajuta să fiu la curent cu termenele limită. Îmi place să păstrez un spațiu de lucru curat astfel încât să pot găsi întotdeauna ceea ce am nevoie. Consider că acest lucru crește eficiența și ajută și restul echipei să rămână pe drumul cel bun.

Sunt o persoană deschisă. Îmi place să cunosc oameni noi, să învăț despre viețile lor și despre mediul lor. Aproape întotdeauna pot găsi puncte comune cu străinii și îmi place să fac oamenii să se simtă confortabil în prezența mea.
Îmi doresc sa cred ca am abilități de comunicare excelente. Mă mândresc atunci când mă asigur că oamenii au informațiile corecte, deoarece acestea conduc la rezultate excelente.

Atunci când nu sunt la locul de munca, îmi place sa călătoresc. Iubesc plimbările în natura cu toate frumusețile sale. Mă consider o persoana fericita! Cei ce mă cunosc iti vor spune ca zâmbesc mereu, iar pozitivitatea este clar una din atributele care mă definesc.

Nu uita, succesul este o călătorie, nu o destinație!

DSC03879

Alexandra

Trainer în cadrul Heylux Studio Iași.

Sunt Alexandra, îmi pare bine să te cunosc! Fac parte din Heylux de 4 ani, cu o experiență totală de 6 ani în acest domeniu. Călătoria mea la Heylux începe cu una din cele mai mari pasiuni ale mele, make-up-ul. Și cum o oportunitate duce la altă, din rolul de make-up artist am ajuns trainer și ulterior imagine a studioului, împreună cu Maria.

Mă prezint în câteva rânduri: am terminat în anul 2009 Colegiul Național Mihai Eminescu, iar în 2012 am absolvit Facultatea de Psihologie și științe ale educației din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași. Primii pași din viață de adult aveau să mă ducă pe latura terapeutică a psihologiei, însă cu timpul am dat curs unui hobby care ulterior s-a transformat în profesie, respectiv machiajul. Și cum o oportunitatea duce la altă, în anul 2019 am intrat în echipa Heylux unde pentru un timp am profesat în paralel că trainer și make-up artist, fiind îmbinarea perfectă dintre domeniul studiat și pasiunea mea pentru frumos, care nu se oprește doar la machiaj, ci și la styling vestimentar și design interior.

Sunt un persoană veselă, optimistă și îmi place să cred că ce mă definește cel mai bine este simțul umorului. Ador să călătoresc – mă îmbogățesc constant în acest sens. Iubesc animalele și consider că cel mai nobil lucru este raportarea la acestea precum la ființe umane, cu sentimente și trăiri. Îmi place să lucrez cu oamenii nu doar din perspectiva unui job și câștigarea unui trăi, ci din ideea că orice om mă poate învață ceva ce îmi era străin; consider că sunt suma oamenilor pe care i-am cunoscut.

Cel mai puternic motor pentru mine este îmbunătățirea vieții oamenilor și mă străduiesc să aduc un zâmbet pe chipul oricărui om pe care îl întâlnesc!