Eleganta la superlativ

Eleganta- daca pentru unii dintre noi acest concept  duce cu gandul la “une famme fatale”,  definita prin dimensiunile 90-60-90 , tinute extravagante si un make- up  impecabil, ei bine, aceasta  este mai mult de atat. Ea reprezinta abilitatea de a ne prezenta intr-un mod armonios si distins, atat prin limbaj cat si prin atitudine si imbracaminte.

Dincolo de alegerea vestimentatiei, o femeie elegantă  este apreciata nu doar pentru modul cum arata, ci si prin ceea ce este ea cu adevarat.

Unele dintre cele mai evidentiate trasaturi ale elegantei sunt:

1. Bunele maniere:

Indiferent de  ce branduri reprezinta hainele pe care le porti, majoritatea  persoanelor cu care interacţionezi vor fi mai impresionate de manierele care te definesc.

Politeţea, punctualitatea şi zâmbetul vor atrage simpatia mai mult decât o piesă din cea mai recentă colecţie a unui designer celebru.

Dacă nu ştii cum să te porţi în anumite momente, un google search iti poate veni in ajutor la orice moment. O femeie elegantă ştie că întotdeauna poate învăţa lucruri noi şi că este mereu loc pentru evoluţie. Aşadar, daca esti nemultumita de anumite aspecte ale comportamentului ta

2. Farmecul discret 

Unul dintre cele mai mari mituri raspandite in privinta eleganţei este ca aceea integreaza un stil  “ţipător”. In aceasta era digitala, discretia este o calitate tot mai greu de gasit si, in acelasi timp, tot mai cautata, aceasta trasatura ce conferă distincţie şi rafinament fiind tot mai cautata de reprezentantii sexului tare.

Ce inseamna, pe scurt, discretia? Inseamna sa fii o buna ascultatoare, sa le conferi oamenilor increderea ca se pot baza pe tine sa- ti impartaseasca micile lor secrete, fara ca acestea sa fie subiectul micilor barfe ulterior, sa nu fii intruziva in viata altora.

In termeni de garderoba, discretia se poate remarca prin calitate, un machiaj ce iti evidentiaza trasaturile, fara a atinge alte note ale extremului, uneori chiar si alegerea unui parfum potrivit personalitatii tale.

3.Empatia şi buna comunicare

Empatia este abilitatea de a privi lumea şi prin ochii altora, capacitatea de a interactiona cu alte persoane.

Pentru orice femeie care îşi doreşte să cultive o atitudine elegantă, empatia este esenţială, pentru că, prin intermediul său se pot construi relaţii de prietenie stabile, dar şi o etică profesională care sa valorizeze echipa.

4.Respectul

Eleganta presupune oferirea respectului cuvenit fiecarei persoane, indiferent de circumstante.

Respectarea celor care au puncte de vedere diferite , timpului acestora-fiind mereu punctuală ,dreptului de a alege ce este mai bine pentru ei, chiar şi atunci când acest fapt contravine intereselor tale denota, asemeni discretiei, o nota de rafinament si eleganta. De altfel, respectarea celorlalti denota un respect fata de propria persoana.

Pentru ca si noua, echipei Heylux Studio, ne place eleganta, ne- ar face placere sa impartasim cu tine micile secrete ale acesteia, cu ajutorul workshop-urilor organizate de catre specialistul nostru in acest domeniu- Clara.

Ce zici, esti gata sa iti rezervam un loc la urmatorul nostru workshop?:)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *