Foto Cazare Heylux

La Heylux, investim în imaginea ta în videochat Iași

Heylux este studioul de videochat din Iași unde se câștigă cel mai bine. Unul dintre motive e că investim mult în imaginea ta. Departamentul Foto de la Heylux are 4 colege profesioniste. Treaba lor este să-ți facă cele mai frumoase poze din videochat Iași. Și chiar îți fac! Au o mare experiență în domeniu, și le place să lucreze cu fete simpatice. Adică modele exact ca tine, dornice să aibă mult succes în videochat Iași! Te invităm la fiecare două săptămâni să-ți faci o galerie nouă, pentru un profil online cât mai spectaculos. Înainte de fiecare shooting foto, beneficiezi și de machiajul gratuit Heylux.


Videochatul în Iași este un job bazat mult pe look. Tu "vinzi" o imagine online, iar la Heylux avem grijă ca ea să fie la cel mai înalt nivel. Acesta este motivul pentru care investim mult în dotările Departamentului Foto de la Heylux. Cumpărăm constant camere profesionale noi, sisteme de lumini și multe alte echipamente. Facem asta pentru ca pozele tale să arate minunat. Ca ale unui model premium din videochat Iași. Poți vedea asta chiar cu ochii tăi. Vei fi surprinsă de cât de bine arăți. Asta îți dă încredere să faci și mai mulți bani din videochat Iași.


Totodată, la Heylux investim mult și în spațiile în care lucrezi. La noi, faci bani în cel mai mare studio din videochat Iași. Asta se vede și în calitatea amenajărilor interioare. Ne ocupăm mereu de îmbunătățirea camerelor. Aducem elemente noi de decor. Schimbăm paleta de culori ca să se potrivească bine cu stilul tău. Ne adaptăm la nuanța părului tău, la ce fel de haine porți, la gusturile tale vestimentare: mai sport sau mai elegantă. Cu alte cuvinte, Heylux e studioul de videochat din Iași care îți asigură design personalizat.


Poți admira și tu camerele de la Heylux în galeria de mai sus. Vezi care îți place mai mult și spune-ne preferința ta! Dacă vrei, putem face chiar modificări la ea. Îți poți aduce elemente de decor preferate sau îți comandăm ceva nou. Ideea e să te simți cât mai relaxată și apreciată. Ca un adevărat model de succes în videochat Iași! Abia așteptăm să aflăm în ce cameră vrei să lucrezi. Suntem nerăbdătoare să-ți facem și ție fotografii și filme extraordinare! Meriți să-ți punem în valoare frumusețea!


Și tu poți beneficia de o imagine de vedetă la Heylux! Colegele noastre fotografe sunt pregătite să lucreze cu tine. Chiar dacă ești la început de drum, te învățăm cum să fii cât mai naturală la shooting. La fel, dacă vrei sugestii pentru alegerea camerei de lucru, trainerele noastre sunt alături de tine. Scopul este ca tu să fii deplin mulțumită la Heylux. Și să zâmbești larg când ești la program. Suntem sigure că vei reuși asta! De asta suntem aici - să te facem să te simți apreciată. Vino și tu la Heylux, cel mai mare studio de videochat din Iași!

9 Comentarii


 • Buna, buna! Ne cazati si daca suntem doua fete? Vrem sa venim sa lucram in videochat in Iasi. Sunt impreuna cu prietena mea si sper ca nu exista prejudecati. Din Piatra Neamt suntem si avem planuri cam in 2 saptamani sa venim la Heylux pentru interviu. Cazarea ne-ar ajuta mult daca se poate. Vrem sa stam impreuna si nu deranjam pe nimeni. Si prietena mea vrea sa lucreze in videochat in Iasi, probabil tot la Heylux deci nu o sa fie o problema. COnditiile financiare pt cazare sunt f ok pentru noi. Multumim anticipat!

  Buna, Kitty! Desigut ca nu exista prejudecati, din contra. Abia asteptam sa va cunoastem la Heylux pe tine si pe prietena ta. Am avut si inca avem modele de videochat in Iasi la Heylux care sunt impreuna. Deci suntem deschise la colaborare oricand. Sunteti binevenite la cazare si credem ca puteti fi si voi modele de succes in videochat in Iasi la Heylux!

 • Pt cazare pot cu pisica? Am p pufosenie roscata la care tin enorm si vreau sa o iau cu mine. Nu face stricaciuni ca are ghemuletzul ei. e prietenoasa cu oricine. La Heylux pot veni oricand din luna care vine ca mai am de stat la actualul job in Bacau. Multumesc!

 • Am inteles ca la Heylux cazarea se poate cumula cu transportul gratuit si cu machiajul. Ca vad pe site aici ca sunt servicii gratuite Heylux. Ma gandesc demult sa fac videochat in Iasi dar tot amanat ca e un pic mai departe pentru mine. Dar in Borzesti e complet aiurea cu angajatul si ma gandesc si la facultate . Poate e o varianta sa fac facultate si videochat in Iasi....Pana la facultate incep cu interviul la Heylux :))))))))

  Da, Iulica, sigur ca se cumuleaza. Heylux e cel mai bun studio de videochat in Iasi si in privinta serviciilor gratuite. Ca model la noi, beneficiezi de transport gratuit, cazare gratuita primele 2 luni, lectii de engleza, make-up tot gratuit. Asta intelegem noi prin videochat in Iasi premium. Deci te asteptam cu drag la Heylux cat mai curand!

 • Primele 2 luni sunt gratuite la cazare din cate inteleg. Dar dupa aceea 150 euro pe luna e pe cat lucrez in videochat in Iasi la Heylux? Adica daca lucrez sa zicem un an la voi tot pot stau cu 150 de dolari la Heylux la cazare?

 • Da, Claud! Desigur ca poti sa stai! Atata timp cat stai sa lucrezi in videochat in Iasi la Heylux tu poti beneficia de cazare in conditii avantajoase la noi. Cu primele 2 luni gratuite. Sunt insa convinsa ca, in foarte scurt timp dupa ce incepi sa fii model de videochat in Iasi la Heylux, iti poti orice chirie vrei tu. Asta in caz ca vrei sa stai in Copou sau in centru. Dar da, poti sa stai la cazare la Heylux cat vrei tu! Multumesc si te asteptam cu drag sa fii si tu un model de succes in videochat in Iasi la Heylux!

 • Multumesc pentru raspunsul pozitiv legat de angajarea ca model de videochat in Iasi. A intervenit ceva la mine si trebuie sa mai aman un pic venirea la Heylux. E mai bine asa ca sa nu va incurc. Dar sigur vin la interviu si o sa am nevoie de cazarea Heylux pentru ca videochatul in Iasi ramane hotararea mea chiar daca e un pic mai tarziu. Multumesc mult pentru intelegerea acordata!

  Desigur, Corra! Te asteptam cu drag oricand sa vii sa lucrezi la Heylux. Cazarea gratuita primele doua luni ramane o oferta valabila oricand reusesti sa vii sa te angajezi in videochat in Iasi la noi! Multumim!

 • Misto ca oferiti cazare. N-am mai auzit sa ofere vreun studio in videochat in Iasi cazare in afara de Heylux. Stiu de la alte modele care nu sunt din oras cat e de greu la inceput daca nu au unde sa stea , ca e chiria scumpa. Chiar apreciez asta ca dati o mana de ajutor fetelor care vor sa vina sa faca videochat in Iasi si nu au posibilitati din prima. Stiu fete care au stat la cazare gratis la Heylux cateva luni si pe urma s-au mutat singure la o chirie sau au dat pe urma avans cu prima casa, ca sa stea in apartamentul lor.

  Multumim, K! Heylux ofera cazare gratuita tocmai pentru ca intelegem cat e de important pentru o fata care vine in oras sa fie sustinuta. In 2 luni maximum orice mdoel incepe sa castige din videochat in Iasi la noic at sa-si permita oc azare si mai buna daca vrea. Sau poate in centrul orasului daca e mai comod pentru ea. La Heylux stie insa ca gaseste oricand un loc frumos si curat pentru cazare, iar drumul pana la job si invers e asigurat tot gratuit de Heylux. Deci asiguram toate conditiile oricui vrea sa vina sa castige foarte bine din videochat in Iasi la Heylux.

 • Nici eu n-am mai auzit de vreun studio de videochat din Iasi care sa dea cazare. Acum toate studiourile au inceput sa spuna ca dau multi bani la modele si nu stiu cat la angajare, desi in cele mai multe cazuri astea sunt povesti. Da, cazarea gratis e buna la inceput pentru modelele care vin sa faca videochat in Iasi. Foarte putine fete isi permit sa plateasca chirie pentru un apartament oricat de mic ar fi. Ca 300 de euro pe luna sunt o multime de banic and nu-i ai si daca ai cazare gratis inseamna mult.

 • Asta cu cazarea gratuita e valabila mai ales daca nu stii pe nimeni. Ca daca vii din alt judet n-ai cum sa gasesti alte 2-3 fete sa imparti un apartament ca sa mai scazi din chirie. Din ce stiu eu Heylux si cu Lucky Studio dau cazare gratuita in videochat in Iasi. De restul n-am auzit sa mai dea.