Hey, e primăvară! Ce excursii wow ai în plan?

În sfârșit, a venit primăvara! Ah, cât am mai așteptat-o și iată că a apărut soarele, e ceva mai cald și ne putem plimba fără să înghețăm. Simți și tu un entuziasm care îți dă multă energie pozitivă? Și mie mi-e la fel de bine!

Primul lucru pe care l-am făcut eu e să ies un pic pe Copou, la pas. De mult îmi doream să stau la o cafea, la stadion, să văd lume cool care pur și simplu savurează timpul ăsta minunat. 

Ce-ai zice de o minivacanță în Cipru sau Italia?

E ca și cum te-ai fi reîmprietenit cu natura, cu aerul curat. Apropo de asta, deși Iașul este frumos, mi-a venit un gând nebun de vacanță, de plecare pentru câteva zile într-un loc superb. Cel mai bun ar fi la munte, cu brazi, urme de zăpadă, senzația aia de curat.

Heylux videochat Iasi 3 2

Asta e la câteva ore cu mașina de oraș. În schimb, ai și oportunitatea unor destinații incredibile la câteva ore cu avionul. Acum e la mare modă Danemarca, deși nu prea cred că ai prefera asta, fiindcă te-ai întoarce la frig. S-o lăsăm deci pe mai târziu.

Ce-ai zice de Larnaca sau Bari? În Cipru sau în sudul Italiei e mult mai plăcut acum. Deja primăvara e bine instalată și te poți plimba în voie. În plus, locurile sunt mult mai interesante, cu experiențe noi, neașteptate.

Partea cea mai bună e că și prețurile sunt mult mai decente decât în timpul verii. La fel și numărul de turiști – nu ești sufocată de vizitatori din toate părțile lumii. Ar fi o minivacanță mai lejeră, relaxată.

Uită-te chiar acum după avion și cazare!

Sună bine pentru tine? Atunci ce mai stai pe gânduri? Vorbește cu câteva prietene din studio și faceți un grup simpatic. Dacă te uiți pe Vola sau eSky cu măcar o săptămână înainte, găsești încă oferte ok. 

La fel e și cu cazarea prin Booking sau AirBNB. În sudul Europei ai mereu condiții mai prietenești. În felul ăsta ții în rezervă banii pentru adevăratele vacanțe de la vară, când o să vrei să mergi în Paris sau în Londra.

Heylux videochat Iasi 1 2

Ești model de videochat, deci îți permiți oricând să călătorești, să te bucuri de viață! Dacă n-o faci acum, atunci când? Bucură-te de succesul tău și savurează vremea asta superbă, căldura și soarele.

Sunt convinsă că o să-ți priască de minune. Abia aștept să te văd revenită, cu zâmbetul pe buze, poate ușor bronzată. Povestește-mi tot ce vezi acolo și fă multe poze! Știi că ne place să ne uităm la imaginile din vacanțe, plus că și membrii se dau în vânt după ele.

Deci, ai început să-ți faci bagajul? ☺

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *