Lucky Group Artboard 2 Sună acum 0744.33.77.11

Îți plac bijuteriile? Hai să-ți spunem de unde și le cumpără modelele de la Heylux

Îți plac bijuteriile? Hai să-ți spunem de unde și le cumpără modelele de la Heylux

 

 

 

 

Cred că oricărei fete din Iași îi plac bijuteriile și se uită prin reviste la reclame cu diamante, chestii din alea scumpe. Pe urmă, dacă au un job normal, se mulțumesc să viseze la ele. Apoi, se duc la magazinul din colț să vadă un lănțișor de argint, că poate și-l permit. La Heylux, mai ales că fetele noastre sunt un fel de artiste admirate pentru frumusețe, au o pasiune și mai mare pentru bijuterii. Numai că ele câștigă ceva mai mult. De fapt, mult mai mult. Și asta le permite să cheltuiască pe ce vor ele, să-și facă aproape toate mofturile.

La Heylux avem modele care câștigă 1.500 de euro la început, altele care au ajuns deja pe la 2.500-3.000 de euro pe lună și campioanele noastre, care ajung la 10.000 și peste. Normal, fiecare cumpără cercei, lanțuri, inele, brățări în funcție de cât de mult câștigă. Fetele care abia au început să lucreze într-un studio de videochat din Iași mare, cum e Heylux, cumpără de prin Palas. Și e un pas mare pentru ele să treacă de la magazinașele de cartier la Swarovski, Pandora, Teilor sau Sabrini.

Dar modele care știu ce înseamnă banii pot să facă o mică nebunie de shopping. Ele se uită pe net după lucruri cu adevărat superbe. Dacă numele Net-a-porter, Tiffany sau LuisaViaRoma nu-ți spun mare lucru, e pentru că n-ai avut luxul de a cumpăra bijuteriile pe care le meriți. Dă o căutare pe Google după numele astea, vezi secțiunea de jewellery și ai să înțelegi ce își cumpără modelele de videochat de la Heylux. O să rămâi puțin blocată la început, dar pe urmă o să vrei să le ai și tu. Iar ăsta e deja un semn că devii o fată motivată. Adică exact tipul de fată care devine campioană în videochat aici, la noi!

 

2018-01-18T17:26:09+00:00

Publică un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.