Câștigă și tu bani pe OnlyFans!

OnlyFans

Ai auzit de OnlyFans și te gândești să faci și tu bani aici? Felicitări, te orientezi bine. Noi te putem ajuta ca visul ăsta să devină realitate. Așa cum 2 milioane de creatori de content câștigă deja sume frumoase pe platformă, sigur poți și tu.

Știm asta pentru că avem experiență în domeniul ăsta. Lucrăm deja cu zeci de femei care își completează veniturile prin pozele și filmele urcate pe site. Treptat, reușesc să-și crească numărul de followers și să încaseze tot mai mult.

Pe OnlyFans intră acum în jur de 200 de milioane de membri, deci vin o mulțime de bani de care merită să profiți și tu. Totul este să faci pasul ăsta cât mai repede și să faci lucrurile după un sistem deja testat, ca să ai certitudinea succesului.

Află aici ce încasări poți avea ca model

Câștigurile tale de pe platformă depind de două lucruri: numărul de followers pe care îl ai și valoarea subscripției lor. Mai simplu, e important să ai mulți admiratori și să plătească mai mult pentru abonamentul la profilul tău.

Hai să vedem concret ce sume pot intra în contul tău:
01.
Dacă ai 10.000 de followers și subscripția fanilor tăi e de 14.99 dolari pe lună, te poți aștepta la venituri între 14.99 de dolari și 7.495 dolari pe lună
02.
Dacă ai 50.000 followers și subscripția fanilor e tot 14,99 dolari lunar, ai șansa să câștigi între 7.495 dolari și 37.475 dolari pe lună
03.
Dacă ajungi la 100.000 de followers și subscripția e tot la 14,99 dolari lunar, poți încasa între 14.99 dolari și 74.950 dolari lunar
OnlyFans 3

Aceste estimări sunt aproximative, desigur, și sunt valabile atunci când între 1% și 5% dintre followers devin membri plătitori. La fel, valoarea subscripției poate să crească sau să scadă, în funcție de cum decizi tu și cât de sus poți duce valoarea asta.

În estimările de mai sus nu sunt incluse tipsurile și mesajele plătite. Astea sunt niște metode suplimentare pentru tine de a face venituri. Cu alte cuvinte, sunt multe lucruri care influențează veniturile tale, dar ai șansa reală de a câștiga sume cu adevărat spectaculoase.

Totodată, platforma îți dă posibilitatea de a transforma urmăritorii tăi în bani suplimentari printr-un program de recomandări. OnlyFans îți dă 5% comision pentru primele 12 luni și dacă persoanele recomandate de tine fac 1.000.000 de dolari pe site. Totul e ca prietenele tale să intre pe linkul trimis de tine și să facă bani, din care vei încasa și tu fără să mai faci niciun efort.

OnlyFans 2

Mari vedete sunt staruri OnlyFans

Platforma a devenit foarte cunoscută în lume din primul moment al lansării. Metoda de a câștiga bani e atât de simplă și atrăgătoare, încât și-au făcut cont chiar mari vedete. Cele mai cunoscute sunt Bella Thorne, Cardi B., Amber Rose sau Carmen Electra.

Fiecare din starurile astea face milioane de dolari din subscripțiile membrilor și sunt invitate la show-uri TV, la evenimentele cele mai mari din lume. Pe lângă ele, sunt mulți alți useri care câștigă sute de mii de dolari pe an printr-un content creativ și atractiv.

În principiu, pe OnlyFans poate face bani aproape oricine. Și tu ai șansa să devii un star. Atunci când îți faci cont o să vezi mii de profile de modele pentru distracție adultă, antrenoare de fitness, persoane care oferă lecții de gătit, de make-up, de îngrijire și viață sănătoasă.

Tu câștigi bani cum vrei. Dacă ai chef, faci show-uri cu nuditate sau dansuri. Ori postezi fotografii și filmulețe cu ce-ți trece prin cap. Totul e să atragi admiratori și să-i faci să facă o subscripție plătită la contul tău.

În privința securității, platforma garantează 100% siguranța materialelor puse de tine online. Recomandabil e să faci streaming de pe telefon, într-un mod cât mai dinamic și mai distractiv, să pui selfie-uri sexy sau amuzante.

OnlyFans 5
OnlyFans 4

Ce facem noi pentru tine

Succesul platformei provoacă un interes major printre femeile de 18-32 de ani. E o șansă imensă de a câștiga sume frumoase, într-un mod ușor. Așa cum ți-a venit ție ideea asta, le-a venit și multor altor persoane. Diferența o face abordarea sistematică.

Aici intervenim noi. Te ajutăm să faci progrese mai repede decât toate celelalte creatoare de content. În loc să aștepți luni de zile ca să vezi rezultate, îți ridicăm contul imediat, cu rezultate wow pentru contul tău.

Uite exact cu ce te ajutăm:

  • Consultanță tehnică – îți explicăm pas cu pas cum funcționează totul și care e metoda cea mai bună
  • Lecții de make up – o echipă de profesioniste în machiaj îți dezvăluie secretele unui look spectaculos adaptat pentru filmele și fotografiile pe care le vei folosi online
  • Lecții de engleză – dacă vrei să faci streaming și să câștigi bani din mesaje plătite cu membrii tăi, expertele noastre în engleză te ajută să comunici mai ușor cu ei
  • Cursuri de dezvoltare personală – îți arătăm ce tip de conversații să ai cu membrii tăi ca să te faci cât mai interesantă pentru ei și să-ți mărești veniturile
  • Cursuri de teasing și showuri adulte – dacă vrei să faci bani cât mai rapid, echipa noastră exclusiv feminină îți arată cum să aprinzi imaginația membrilor care își fac subscripție la contul tău
  • Creare de content profesionist – o echipă de fotografe și videografe cu experiență îți fac conținut de înaltă calitate, cu care să faci diferența pe platformă

Suntem sigure că deja sună mult mai interesant pentru tine să lucrezi pe OnlyFans. În loc să încerci fără să fii pregătită, ne ocupăm noi de succesul tău. Îți gestionăm contul așa cum e mai bine, ca să maximizăm eforturile tale.

Vrei să faci bani acum? Contactează-ne imediat și hai să începem o colaborare de succes! Abia așteptăm să lucrăm împreună pentru reușita ta!