Lucky Group Artboard 2 Sună acum 0744.33.77.11

Pentru mine, videochatul la Heylux e șansa unui job la care nu speram

Pentru mine, videochatul la Heylux e șansa unui job la care nu speram

Știu că, poate pentru multe fete, videochatul e doar un fel de a face bani și atât. Și e cumva ok să gândească așa pentru că asta văd zi de zi: cât de mult câștigă. Pentru mine însă, lucrurile sunt un pic diferite. Eu vin din Pașcani și acolo, până la 19 ani, cât am stat eu, era clar că nu am nicio șansă la un viitor bun. Singura variantă era să plec din țară, pe stilul cunoscut: Italia, Spania sau Anglia, să fiu bonă. De aia mi-am zis că trebuie să fac orice-i posibil să plec din oraș cât mai repede, să mă mut în Iași. Dar și asta era greu, că Iașul e scump și nu cunoșteam pe nimeni, iar ai mei nu prea aveau cum să mă ajute nici măcar pentru o perioadă.

Normal, ca toate fetele de vârsta mea, din Pașcani, am auzit de videochat și m-am uitat pe net să văd care-i treaba. Eu arăt destul de bine și știu și engleză, c-am învățat la liceu. La primele căutări pe Google despre angajări videochat Iași, îmi apărea Heylux. Așa am intrat pe site să aflu cam ce s-ar cere pentru angajarea ca model de videochat. Am găsit că e nevoie doar de engleză, 18 ani împliniți, seriozitate și mi-am dat seama că am o șansă. Pe urmă, fără să le spun lui mama sau lui tata, normal, am dat un telefon la Heylux și într-o săptămână eram în Iași, la vila studioului. Am stat două luni gratis, apoi cu foarte puțini bani în chirie acolo, până am început să câștig bine din videochat. Acum sunt mutată singură și mă descurc din ce în ce mai bine.

A trecut abia o jumătate de an de când credeam că n-am nicio șansă și habar n-aveam ce să fac după liceu, iar acum fac 1.500 de euro pe lună, fără probleme. Pentru mine, asta înseamnă mai mult decât bani. E șansa la un job care îmi dă siguranță. Știu acum că mă pot descurca pe picioarele mele și sunt încrezătoare că o să-mi fie bine. Poate pentru altcineva e mai puțin important să aibă un job bun dar, pentru mine, e ceva la care am sperat mult. De asta cred că videochatul în Iași, aici, la Heylux, e o șansă de care mă bucur în fiecare zi și le doresc și altor fete să aibă liniștea și mulțumirea pe care le simt eu.

2017-06-08T10:31:11+00:00
Cel mai recent comentariu: acum 35 min

1 Comentariu

  1. Nona - Reply

    AR trebui sa ziceti si cat castigati ca modele ca sa pot sa ma gandesc si eud aca merita. Ca toata lumea din Iasi imi spune ba ca se castiga o mie de euro, ba mai mult, ba ca trebuie sa fii frumaosa sau sa stii engleza ca sa faci bani si tot felul din astea. Spuneti cat luati pe luna din videochat ca sa vad daca are rost sa ma angajez si eu.

Publică un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.