Lucky Group Artboard 2 Sună acum 0744.33.77.11
Videochat de la Heylux 2017-10-30T20:35:09+00:00

Programul nostru de lucru

Dimineata
06:00 – 13:50
Dupa-Amiaza
14:00 – 21:50
Noaptea
22:00 – 05:50

Turele sunt formate din 7 ore de lucru + 50 de minute de relaxare. Acest timp de relaxare îl poti avea oricând vrei tu (de exemplu, din oră în oră).

Ești liberă să-ti alegi turele, zilele săptămânii și camerele în care vrei să lucrezi.

Cum ma pot angaja la Heylux?

Dacă vrei să câștigi și tu multi bani, te poți angaja foarte ușor la noi.

O poti suna pe Claudia la 0744.33.77.11 și stabilești cu ea o vizită la noi la studio. Ea îti va explica felul în care va decurge colaborarea noastră.

În cadrul vizitei, dacă vrei, poti să mai vii cu o prietenă.

Daca însă iti dorești să fii condusă de prietenul tău, el te poate aștepta afară atât timp cât ești la interviu.

Interviul constă într-un test simplu la limba engleză sau franceză și o discutie liberă cu domnișoară manager de studio.

Poti să începi să colaborezi cu noi chiar dacă: nu ai deloc experientă în videochat sau nu știi la perfectie limba engleză sau franceză.

Ești bine-venită și tu în echipa noastră formata doar din doamne si domnișoare!  🙂

Cum e o zi de videochat?

Totul e foarte simplu. Vii la studio și iti alegi camera în care vrei să lucrezi. Acolo ai un calculator și o camera video conectată la el. Intri pe internet și te loghezi pe site-urile de videochat unde vei găsi o multime de persoane cu bani care sunt membri ai acestor site-uri.

Prima dată, statusul tău este de Free Chat. Acolo discuti cu membrii lucruri obișnuite, despre ce mai faci, despre filme, sau hainele pe care îti place să le porti. Astfel, admiratorii tăi îti trimit complimente, iar dacă le placi mai mult unora dintre ei, te vor ruga să intri în Private Chat. Acesta este cel mai profitabil status din videochat, pentru că în Private Chat vei câștiga mult mai mulți bani.

Astfel, cu cât mai multe minute în Private Chat, cu atât mai mulți bani pentru tine! Pentru a convinge însă membrii să îti solicite un Private Chat care să dureze cât mai mult, trebuie să înveti să te faci plăcută. Asta înseamnă să porti o conversatie cât mai variată, să știi bine engleză sau franceză, să fii dragută cu ei, să le faci complimente, să le adresezi întrebări despre viața lor, să-i asculti cu atentie și să fii cât mai sexy pentru ei.

Oricum, pe măsură ce experienta ta în videochat crește și asculti sfaturile colegelor trainer, numărul minutelor din Private Chat se vor acumula, iar odată cu ele, vor crește și încasările tale zilnice.

Interviul constă într-un test la limba engleză sau franceză și o discutie liberă cu domnișoara manager de studio.

Esti libera sa-ti alegi accesoriile pentru videochat

Toate colegele noastre au libertatea de a-și alege modul în care fac videochat. Mai exact, modelele noastre hotărăsc cum se îmbracă, cum își aranjează părul, cum se machiază, ce fel de muzică ascultă în camera lor. La fel, fetele au libertatea de a se distra cum doresc ele în Private Chat.

Bineînteles, colegele noastre de la departamentul training în videochat le oferă tuturor modelelor sfaturi legate despre cum să își pună mai bine în valoare personalitatea, caracterul sau trăsăturile fizice.

Dar decizia finală aparține întotdeauna modelelor și așa trebuie să fie.

Pe site-urile adult ai voie să faci ce vrei doar când ești în Private Chat. Atunci poți să renunți la toate hainele.

Aici, câștigurile sunt de obicei mari, adică între 400 și 2.000 de lei zilnic.

Ai două variante de videochat: adult sau non-adult

În videochat, există două tipuri de site-uri: cu profil adult și cu profil non-adult. Pe site-urile de non-adult nu ai voie să te dezbraci complet. Chiar dacă un admirator te roagă să renunti la haine, tu vei fi avertizată sau chiar amendată de managerii acelor site-uri dacă faci asta. Astfel, trebuie să te comporți ca și cum ai fi mereu în Free Chat.

La videochatul non-adult, câștigurile sunt în medie de 100-200 de lei pe zi. Pentru a câștiga acești bani, trebuie să știi bine o limbă străină și să fii foarte sociabilă, să ai cunoștinte de cultură generală, să stabilești o legătură de încredere și de prietenie între tine și admiratori.

Pe de altă parte, pe site-urile adult ai voie să faci ce vrei doar când ești în Private Chat. Atunci poti să renunti la toate hainele.

Aici, câștigurile sunt de obicei mai mari, adică între 400 și 2.000 de lei zilnic.

Renunti cand vrei la videochat

Ești liberă să faci videochat doar atâta timp cât vrei tu. Tu stabilești de câte ori pe săptămână vii la lucru și în ce tură lucrezi: de dimineată, de după-amiază sau de noapte.

În plus, poți să renunți la videochat în orice moment, printr-un simplu telefon sau email. Doar ne anunți de intenția ta și activitatea ta în videochat se  sfârșește în aceeași zi.

Cel mai recent comentariu: acum 3 min

6 Comentarii

 1. Buna mar interesa si pe mine,numai ca nu stiu engleza nici fraceza?

 2. Faza tare la videochatul din studio la Heylux e ca arata tare de tot cum is facute camerele. Ca bonusuri saptamanale, serviciile alea gratuite si bonusurile de angajare, chiar daca mai mici, sint si la Lucky Studio. Parerea ema e ca cine vrea lux vine aici in Iasi, ca e deasupra altor studiouri.

 3. Ionella - Reply

  Am citit si eu din curiozitate ce ziceti aici la cum e o zi ca model de videochat. Eu credeam ca-i mai complicat un pic dar parca zic ca-i mai simplu acum. Daca spuneti ca e si cineva care sa ma ajute daca n-am experienta atunci chiar devine interesanta treaba cu angajarea la Hyelux.

 4. Monique - Reply

  Am făcut videochat de acasă până acum, dar e cam greu. Că mai stau cu cineva și mă mai aud și vecinii dacă vorbesc mai tare. De asta mă gândesc să mă angajez la studio la voi. Dacă mai faceți angajări la Heylux aș fi și eu interesată de condiții.

 5. Gilda - Reply

  Chiar la asta mă gândeam și eu: dacă pot să vin de probă. Ar fi bine dacă aș ști că mă pot răzgândi și să plec dacă nu-mi convine ceva. Îmi place să văd că aveți chestia asta pentru că e bine să faci ce vrei dacă vezi că nu te simți bine la job. Ms!

 6. IuliannA - Reply

  La Heylux se fac o mulțime de bani, din câte zic fetele din cămin. EU sunt studentă și mi-ar prinde tare bine niște bani în plus. E greu să mă angajez în Iași la un altfel de job, de aceea cred că Heylux ar fi alegerea cea mai bună pentru mine. La început mă gândesc să fac videochat non-adult și pe urmă mai văd eu, când mai prind curaj 😀

Publică un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.