Heylux sau alte studiouri

Heylux - cel mai bun studio de videochat din Iași

Care e diferența dintre Heylux și celelalte studiouri de videochat din Iași? De fapt, sunt foarte multe diferențe. În primul rând, cele financiare, apoi cele legate de servicii, plus aspectul uman. 

De ce e important să cunoști lucrurile astea? Pentru că te ajută să alegi foarte bine studioul de videochat la care să lucrezi. Chiar te încurajăm să afli ofertele reale și în alte părți. Și să vezi apoi care e mai bună. 

heylux studio iasi 2

La Heylux, faci mai mulți bani

În primul rând, e vorba de bani, firește. La Heylux câștigi mai mult decât la orice alt studio. Prin Bonusul de angajare, de 70%, în primele 14 săptămâni, cu banii la zi.

Apoi, câștigi o mulțime de bani prin comisioane progresive, până la 70%. De asemenea, poți să faci bani din multe alte surse la noi. Mai exact, 2.000 de euro, prin Bonusul de recomandare.

Spre deosebire de Heylux, în altă parte veniturile tale ar fi mult mai mici. Multe studiouri de videochat din Iași îți dau doar 50% comision. Plus ceva creșteri, dar doar în condiții speciale. Deși îți promit sume mari ca premii de angajare, de obicei nu se țin de cuvânt. 

Poți să te convingi de lucrul ăsta vorbind cu multe modele de la noi care au venit dezamăgite de la acele studiouri. De asta e bine să compari ofertele reale ale studiourilor și să alegi în cunoștință de cauză.

Te bucuri de servicii net superioare

La fel e și situația în privința serviciilor pe care le primești ca model. Heylux e foarte apreciat pentru serviciile extraordinare garantate modelelor. 

Printre ele se numără machiajul gratuit, lecțiile gratuite de engleză, împrumuturile pentru intervenții estetice și pentru achiziția de apartamente.

La alte studiouri de videochat din Iași, nici nu auzi de beneficii de genul ăsta. Pur și simplu nu există. Sau sunt 1-2 servicii, nici acelea gratuite. Ca să-ți faci o idee, la alte studiouri îți plătești chiar tu ședințele foto-video. Banii ți se iau din bonusul de angajare promis la prima discuție. 

La Heylux, tot ce scrie pe site sau ce discutăm la interviu e real. Beneficiezi de acest pachet complet de servicii pentru că te respectăm și ne ținem mereu de cuvânt. Tu decizi dacă vrei cazare gratuită, de exemplu, sau cursuri de dezvoltare personală.

heylux studio iasi 3

Ești susținută de colege extraordinare

Pe lângă bani și servicii, mai merită să iei în calcul la angajare și atmosfera din alte studiouri de videochat din Iași. Poți să citești în presă sau pe forumuri despre locurile acelea. Ca să vezi dacă sunt ok sau au avut probleme. 

Pe forumurile de videochat scriu mult foste și actuale modele de videochat, deci merită să te informezi acolo.

Ca să-ți faci o idee despre Heylux, avem o echipă 100% feminină. Toate colegele noastre sunt doamne și domnișoare cu mare experiență în domeniu. Promovăm feminitatea și ne ajutăm mult una pe cealaltă. 

Avem o reputație impecabilă, iar fostele modele ne recomandă prietenelor lor. Ne sărbătorim împreună zilele de naștere, iar multe trainere de la Heylux merg în vacanțe cu modelele noastre.

Atmosfera asta e mult diferită de alte studiouri unde patronii nu se poartă ok cu modelele sau angajează doar admini bărbați, pentru că nu au încredere în femei.

Pentru a avea o imagine completă a diferențelor dintre Heylux și alte studiouri de videochat din Iași, te invităm să observi comparațiile din acest tabel. Apoi, hotărăște chiar tu unde te angajezi în videochat în Iași. 

Suntem convinse că vei alege Heylux și vom colabora mult timp împreună. Te așteptăm cu drag!