3 motive să renunți la un membru

În mod normal, și tu, ca orice model de videochat, încerci să-ți faci tot mai mulți membri. De preferință, membri buni. Adică cei care cheltuiesc mulți bani pe site-uri. Apoi, marea miză e să-i păstrezi. Să-i fidelizezi, astfel încât să vină din nou la tine, să-ți ofere surprize sau să-ți ceară privaturi. Sunt însă și cazuri în care e mai bine să renunți la un membru. Pentru că omul acela devine atât de toxic pentru tine, încât nu are rost să continui cu el. Hai să vedem când se întâmplă asta!

  1. E prea gelos

Gelozia unui membru poate fi profitabilă pentru tine dacă e în niște doze rezonabile. Adică te caută online, probabil îți dă tipsuri consistente ca să-i oferi atenție. Dacă exagerează însă și începe să te deranjeze, devine o problemă. Unii membri ajung la obsesii, îți cer insistent să te vezi cu ei în realitate, să faci schimb de date personale cu ei. E recomandabil să notifici trainerul tău imediat despre situația asta. Și să-i reamintești membrului că regulile de pe site și din studio interzic acest lucru. Lucrurile astea sunt și ilegale, plus că ți-ai risca siguranța personală. Dacă insistă, mai bine blochezi membrul. Iar dacă încearcă să intre de pe alte conturi, notificăm împreună suportul tehnic al site-ului pe care lucrezi și blocăm definitiv acel membru pe site.

  1. Te jignește

Pe site-urile de videochat sunt milioane de oameni. În marea lor majoritate sunt persoane ok. Există însă și excepții negative. Adică indivizi care își pierd timpul vorbind urât cu modelele. Dacă ai de a face cu un asemenea personaj, cel mai bine e să-l avertizezi că nu e frumos ce face. Fără să îl jignești și tu. Dacă insistă, mai bine îl blochezi, decât să te enervezi cu el. Mai mult, trainera ta poate face un print screen cu lucrurile urâte pe care ți le spune și îl reclamăm la site. În felul ăsta, există șanse bune ca individul acela să fie eliminat definitiv, ca să nu mai enerveze și alte modele.

  1. Îți enervează membrii

Alți membri, chiar dacă ție nu-ți zic lucruri aiurea, se apucă să-ți jignească membrii. Se bagă în conversațiile din cameră și încep să spună tot felul de prostii despre alți membri. Așa își manifestă ei problemele personale. Îți strică toată atmosfera, îndepărtează membrii buni. Iar tu pierzi o mulțime de bani, pe lângă faptul că te enervezi. Ca și în cazul membrilor care te jignesc pe tine, merită să-i blochezi și pe ăștia. Trainera ta de la Heylux va ajuta să-i reclami la suportul site-ului de videochat pe care lucrezi.

Heylux videochat Iasi 11

După cum vezi, uneori e bine să pui stop relației cu un membru dacă e abuziv. Îți recomandăm să ceri respect din partea tuturor persoanelor cu care interacționezi online. Și să fii strictă cu cei care uită de politețe cu tine sau cu alții. Cel mai bine e să discuți mereu cu trainera ta și să vedeți împreună ce e de făcut. Membri cu adevărat buni, adică respectuoși și cu bani, poți găsi oricând. Important e să-ți păstrezi demnitatea și buna dispoziție. Așa ai garanția unei atmosfere bune în cameră, a unui cont care crește constant.

Dacă ai mai multe întrebări despre tehnica lucrului pe site-uri, te invităm să ne suni oricând. Îți lămurim orice problemă și împărțim experiența noastră cu tine. Iar dacă îți place cum facem lucrurile, poate chiar colaborăm din studio, de la Heylux! Mult succes și o zi cu cât mai mulți membri bogați și simpatici!

Telefon Heylux: 0744337711

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *