Avantajele streamingului din alte locatii 

Videochatul nu mai este un subiect tabuu de mult timp, iar marea majoritate deja cunoaste ce implica aceasta industrie, si poate pe ici pe colo si-a facut o idee in ceea ce priveste domeniul de activitate, dar nu toata lumea stie ca videocahtul tine pasul cu toate celelalte platforme media si este intr-o continua schimbare si adaptare cu noile tendinte. 

Daca esti genul de persoana activa si spontana si ai cochetat cu ideea de a deveni model de videochat dar ai fost retinuta din cauza faptului ca te-ai gandit ca esti limitata din punct de vedere al posibilitatilor de streaming, lucrurile nu stau chiar asa. Modelele pot folosi telefonul mobil si sta online din diferite locatii, incepand de la:sala de fitness,cafenea,piscina,natura,locuri publice,vacanta.

Aceste optiuni de streaming sunt fantastice pentru ca iti creeaza flexibilitate personala dar si profesionala, si vine cu numeroase avantaje. 

  1. Fii diferita

Membrii tai vor fi entuziasmati sa te vada in cafeneaua ta preferata si sa poata petrece timpul cu tine. Te vor simti mai aproape de ei si vei crea legaturi mai stranse cu ei care vor duce bineinteles si la incasari mai mari.

  1. Timpul petrecut online va fi mai distractiv

Nu e asa ca este mai placut sa iti faci cumparturile in compania cuiva? Cu siguranta membrilor tai le va placea asa fie alturi de tine atunci cand esti la shopping si probezi articole vestimantare, cine stie poate te vor ajuta chiar cu un sfat si cu surpize pentru a-ti achizitiona articolele preferate. 

  1. Timpul online va fi mai interactiv 

Cu siguranta membrii vor fi mai activi si mai interesati daca vei petrece timpul online la picnic spre exemplu pentru ca vei veni cu un elemnt de noutate, iar lor le place sa fie  surpinsi. 

Stim cat este de importanta vacanta, iar noi te incurajam sa calatoresti cat mai mult in locatii superbe si vibrante, iar acum, cu noua posibilitate de a face streaming din locatii diferite poti petrece cateva ore online de pe plaja cand esti in vacanta, si in acelasi timp mentii legatura si cu membrii. Vor adora sa te vada cu noul tau broz, cu bucle wavy si costum de baie pe insoritele plaje din vacanta ta. 

Bucura-te de toate aceste avantaje, distraza-te facand bani si exploreaza locuri noi, noi suntem aici langa tine si te sustinem in parcursul tau catre succes. 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *