De ce fac studiorile schimb de experienta ?

Atunci când esti mereu in competiție cu tine , doresti mereu sa fii mai bun si sa -ti depășești limitele . In fiecare domeniu , inclusv in domeniul videochatului competitia este mare . La Heylux ne dorim mereu  sa fim mai buni si ne place mereu sa fim in Topul studiourilor de videochat cele mai bune.  Organizam perioadic  workshopuri pentru modele , traininguri in afara tarii pentru toti trainerii , traininguri organizate de cele mai mari site-uri chiar in sediul Heylux.

 Anul acesta ca si in anii trecuti am avut doua zile pline de activitati impreuna cu prietenii nostri de la Charm din Bucuresti . La sfarsitul celor doua zile in care noi am vizitat impreuna cu ei sediul  lor , camerele luxoase si am stat de vorba cu top modele , ne-am intors cu un bagaj frumos de amintiri si de informații . La fel ca intotdeauna am fost mai mult decat bine primiți si ni s-a raspuns la orice fel de intrebare .

image

 Bineinteles cu promisiunea ca si noi la randul nostru vom face la fel cand ei ne vor vizita . In cursul acestor zile ne-am inspirat din organizarea lor ca studio pentru a sti cu exactitate ce aducem nou la noi in studio si ce anume putem imbunatati, bineinteles.  Modelele noastre au avut oportunitatea de a discuța cu Top 3 cele mai de succes modele ale lor .Succesul lor ne inspiră de fiecare data iar poveștile lor de viata  ne incanta .

Mereu cu ocazia acestor vizite ne aducem aminte sa ne temperam  ambiția arzătoare dar niciodata sa nu o lăsăm sa se stinga . Si in final vom raspunde si la intrebarea din titlul acestui articol: De ce fac studiourile schimb de experiența ?

Pentru ca mereu ne dorim mai  mult de la noi , iar visele  modelelor noastre conteaza enorm, dorim sa oferim tot ceea ce este mai bun fiecarui model care ne trece pragul si doreste sa faca parte din echipa Heylux . 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *