Gata, se redeschid mall-urile în Iași! Modelele de la Heylux sunt deja gata de shopping!

Uraaa, din 15 Iunie se redeschid mall-urile din oraș! Recunoaștem că la Heylux ne bucurăm mult de știrea asta. În sfârșit putem și noi să mergem iar prin magazine, să ne mai luăm una-alta. Că prea am stat numai pe net. Iar online știi și tu că e mai greu să nimerești mărimea potrivită la haine. Dacă vrei să iei o rochiță sau o bluză, nu știi dacă îți vine, dacă e largă. Sau cum e materialul. La fel e și cu pantofii. Se poate să te deranjeze ceva când te încalți cu ei. Că una e să pui mâna pe ceva, să probezi, și alta e să vezi pe telefon.

Heylux videochat Iasi 47

Mai sunt însă câteva zile și fetele noastre vor avea șansa să-și facă de cap la shopping. Lunile astea au depășit toate recordurile la încasări în videochat Iași. Au cardurile pline și își permit orice: haine, genți, parfumuri noi, bijuterii. Plus că au nevoie repede de chestii noi pentru vacanțe. Fiecare și-a făcut planuri să meargă la munte, la mare și trebuie să își cumpere lucruri frumoase. Ne așteptăm deci la multe vizite la mall-uri ale fetelor de la Heylux. Câștigurile din videochat Iași au crescut și cresc în continuare. Deci shopping-ul e mai mult ca oricât o distracție la modă aici.

Plus că la mall-uri sunt și terasele. Când ies de la program, fetele de la Heylux merg la o cafea bună. Mai discută cu o prietenă, se relaxează. E o viață distractivă, lipsită de griji, la care ținem foarte mult. Ăsta e unul dintre cele mai mari avantaje din videochat Iași. Pe lângă bani, desigur. Dacă îți face cu ochiul stilul ăsta, vrei și tu să îți cumperi ce vrei, hai la Heylux! Ne face plăcere să ne cunoaștem și să colaborăm în echipa Nr. 1 din videochat Iași. Discutăm despre cum poți face mai mulți bani, planurile tale personale. O să vezi cât de repede îți permiți să mergi și tu la shopping la mall-uri 🙂

Angajează-te și tu în videochat Iași! Sun-o acum pe Claudia de la Heylux la telefon: 0744.33.77.11

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *