Noi suntem foarte ok că lucrăm în videochat în Iași la Heylux. Treaba lor ce gândesc alții!

Se spune că videochatul în Iași e un job controversat. Că ar fi bine ca fetele să facă alte joburi, cu mai mică expunere. Sau că nu e frumos, sau că modelele câștigă prea mulți bani, și că nu i-ar merita. Cine zice toate astea? Firește, oameni care n-au nicio treabă cu domeniul. Și au mentalitatea de acum 100 de ani. Hai să le luăm pe rând!

Heylux videochat Iasi 4
Noi suntem foarte ok că lucrăm în videochat în Iași la Heylux. Treaba lor ce gândesc alții! 4
  1. Jobul ăsta e bun așa cum e el. De ce ar trebui să lucrăm altundeva? E mai bine vânzătoare la Kaufland sau la Lidl? Foarte bine că muncesc oamenii și acolo. Orice job înseamnă muncă și trebuie respectat. Tocmai asta e ideea: ca fiecare să lucreze în liniște unde vrea și poate. Modelele de la Heylux aleg însă să câștige câteva mii de euro. Și sunt foarte confortabile cu jobul. Dacă alte persoane sunt nemulțumite de asta, e exclusiv treaba lor. Așa cum noi nu comentăm de locul lor de muncă, oricare ar fi el, așa și alții pot să-și vadă de treaba lor.
  2. Ce ne interesează ce comentează alții? Mulți se bagă în vorbă când n-au ce face pe acasă. Și brusc devin interesați de videochat în Iași. Mai ales că-i vorba de fete frumoase, care se descurcă fără ajutorul vreunui bărbat. Poate asta deranjează într-o societate în care femeilor li se spune să stea cumva în banca lor. Să vină ei cu un buchețel de flori numai de 8 Martie și să creadă că ăsta e statutul nostru: de primitoare de flori. Invidia și misoginismul chiar nu ne interesează. Ce contează e cât de mult fac modelele noastre în fiecare perioadă. Când ele sunt mulțumite, ne simțim și noi excelent, cu satisfacția că ne facem bine treaba.
  3. Modelele câștigă atâția bani cât merită. Ca orice om, fiecare fată de la Lucky Studio încearcă să realizeze niște lucruri personale. Să trăiască mai bine, să-și ia un apartament, o mașină, să-și întemeieze o familie. Pentru asta lucrează. Așa că e meritul lor dacă fac mii de euro pe lună. Sunt banii lor, munca lor. Plătesc impozite pe toate sumele încasate, deci statul și autoritățile locale profită și ele. Modelele își cumpără apartamente noi în oraș și așa se mișcă și piața imobiliară. Deci toată lumea are de câștigat. Cu banii câștigați din videochat în Iași putem să ajutăm persoanele apropiate, pe cei dragi. Atunci care e problema? Că noi n-avem nici una.

După cum vezi, se vorbește mult aiurea. Poate din invidie sau mentalitate învechită unii își dau cu părerea despre ce nu înțeleg. Știi ce contează cu adevărat când apar chestii de genul ăsta? Să le ignori, pur și simplu. Să-i lași pe alții să bată câmpii. Sfatul Heylux e să te focusezi pe jobul tău, pe banii tăi. Asta e tot ce contează. Că până la urmă, la mall plătești cu banii câștigați din videochat în Iași. Nu cu părerile altora…

Angajează-te și tu în videochat Iași la Heylux! Telefon: 0744337711

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *