3 sfaturi despre cum să începi cel mai bine perioada pe Jasmin

Începutul și sfârșitul de perioadă sunt cele mai importante pentru tine, ca model. Mai ales dacă lucrezi pe Jasmin. Acolo faci bani prin praguri progresive de comision și e esențial să îți faci programul ținând cont de asta. Asta diferă mult de site-urile normale, unde ai un procent fix de 33% sau 50% și zilele în care îți faci orele online au o importanță mai mică. 

Iată 3 sfaturi din partea Heylux pentru a avea perioade cât mai bune pentru tine (luăm în calcul aici perioade de 14 zile, ca pe LiveJasmin):

  1. Începe în forță, chiar din prima zi

Pe Jasmin, perioada ta începe de la un comision de 30%. Atât îți dă site-ul. Acolo ai însă praguri progresive, care te avantajează. Cu cât faci mai repede bani, cu atât treci la pragurile superioare de comisioane. De asta e bine să ai un start puternic. Perioada începe întotdeauna într-o zi de Miercuri. 

Chiar dacă ești un pic obosită din cauza sfârșitului perioadei precedente, în care ai tras mai tare, fă-ți orele chiar de Miercuri, ca să sari cât mai repede de la 30%, la 35%, și apoi la 40%.

Te poți odihni apoi în weekend, ca să revii fresh la job. Când reiei însă programul, deja ești la procente superioare și ai alt vibe. De asta merită să rămâi concentrată chiar dacă abia s-a terminat perioada anterioară și o iei din nou de la 30%.

  1. Cere-le membrilor  fideli să te ajute să treci la pragul următor

Unii dintre membrii tăi îți sunt fideli, îi cunoști bine, te poți baza pe ei. În cazul ăsta, tot ca să sari mai repede la pragul următor de comision, roagă-i să-ți dea mai repede o parte din bani. Tu știi, de exemplu, că membrul X cheltuiește cu tine, în medie, 500 de dolari la perioadă. 

Roagă-l să-ți dea 200 de dolari în primele zile, ca să te ajute la comisionul de pe site. Apoi, tu poți să-i dai discount-uri la privaturi, la poze, la ce vrei tu, ca să membrul să cheltuiască la final tot 500 de dolari, ca să merite și pentru ele deal-ul ăsta.

  1. Trimite mesaje, fă multe pre-Show-uri

Chiar dacă activitatea e mai slăbuță pe site-uri în primele zile, insistă mult ca să ai o perioadă bună. Trimite mesaje membrilor care nu au mai venit demult în camera ta, pune story-uri pe profil, anunță-ți din timp programul. Poți uneori să oferi discount-uri, tocmai ca să încurajezi membrii să cheltuiască în primele zile cu tine, să poți trece la un comision superior pe site!

Lucrurile astea sunt importante ca să pornești cu un tonus bun și să-ți maximizezi șansele de a ajunge la un procent cât mai mare pe site. Așa reușesc modelele de top de la Heylux să ajungă perioadă de perioadă la 55 sau chiar 60% comision pe Jasmin. Încearcă și tu metoda asta! Sunt sigură că o să funcționeze!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.