Care e cel mai bun machiaj în videochat pentru mine?

Toate modelele noi care vin la Heylux apreciază mult make-up-ul oferit de noi. Mai ales că e gratuit. Le place să fie aranjate, făcute și mai frumoase de colegele noastre. Așa cum sigur îți place și ție. Dar de fiecare dată se întreabă care e cel mai bun machiaj pe care-l pot primi. Vor să știe ce merge cel mai bine, ce apreciază cel mai mult membrii online. Ca să-și facă și ele, să câștige mai mulți bani.

Lucrurile sunt un pic mai complicate de atât. Dacă ar fi așa simplu, toate modelele ar arăta la fel. Le-am face un machiaj standard. În realitate însă, colegele de la Make-up țin cont de particularitățile și personalitatea fiecărui model. Dacă ești blondă, cu ochi verzi, machiajul va fi într-un fel. Dacă ești brunetă, cu ochii căprui, va fi altfel. 

La Heylux, ținem cont de toate detaliile

Lucrurile se complică apoi și mai mult. Contează timpul de piele, ținuta pe care o porți: mai elegantă sau mai sport. Pe urmă, tipul de cameră în care lucrezi. Depinde ce culori sunt acolo, cum e amenajată, ce stil are camera respectivă. Totul e gândit ca să fie armonios, să fii cât mai expresivă cu putință având în vedere aceste detalii.

Ceea ce e esențial să știi este că machiajul din videochat se deosebește mult de machiajul zilnic, de stradă. La studio lucrezi cu lumină artificială, din mai multe surse, contează și setările camerei video, deci machiajul va fi ceva mai puternic. Ținem seama și de scopul machiajului. 

Heylux make up
Cel mai bun machiaj în videochat

Dacă e pentru filme și poze, iarăși sunt niște diferențe majore. În cazul ăsta, colegele de la Make-up discută cu trainerele și cu colegele de la Foto-Video, să se adapteze la tema shooting-ului. Important e ca rezultatul final să iasă cât mai bine, să te ajute cât mai mult în proiectarea unei imagini personale de succes.

Îți personalizăm machiajul profesionist

Partea asta de adaptare e fundamentală pentru noi. La Heylux, punem mare accept pe personalizarea serviciilor noastre. Ținem cont de nevoile tale exacte, de context, de personalitatea ta și îți oferim exact ce ai tu nevoie. Sigur, ne putem inspira împreună de la modele de top, de la machiaje spectaculoase de pe net, dar până la urmă le adaptăm la nevoile tale. 

La Heylux, avem chiar un Ghid de frumusețe, de unde putem lua idei de machiaj. Acolo vezi ce e recomandat și ce e de evitat în funcție de specificul look-ului tău. Oricum, colegele de la Make-up sunt extraordinare și te poți baza întotdeauna pe ele. Îți fac treaba în mod profesionist și ascultă feedback-ul tău, ca să ajungeți împreună la cea mai bună soluție.

Așadar, care e cel mai bun machiaj din videochat? Cel care ți se potrivește ție! Tu ești unică și ținem cont de asta. De un lucru poți să fii sigură: că la Heylux chiar ne pasă să arăți senzațional. Abia așteptăm să lucrăm împreună și să-ți scoatem în evidență farmecul! O zi minunată începe pe scaunul de machiaj de la Heylux!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *