Hai să-ți facem și ție galerii foto spectaculoase!

În domeniul ăsta, imaginea contează enorm. De fapt, ăsta e și jobul: să vinzi o imagine, împreună cu experiențe de calitate. Cu cât înțelegi mai mult lucrul ăsta, cu atât dai mai multă atenție portofoliului tău de poze și filme.

Asta e extraordinar de bine, pentru că avem nevoie de implicarea ta totală în direcția asta. Una e să încercăm noi să te convingem să vii la ședințe foto și alta e să arzi de nerăbdare să faci o ședință nouă cu colegele noastre din studio.

De fapt, e aceeași atitudine ca și atunci când ești online. Cu cât ești mai atentă la detalii, mai motivată să vii cu lucruri noi față de membri, cu atât câștigi mai mult. Din partea noastră poți fi sigură că primești sprijin total.

Împreună, facem un portofoliu wow

Pe partea tehnică, poți fi sigură că avem tot ce ne trebuie ca să te ajutăm. Investim constant în aparate, echipamente și alte detalii de genul ăsta. Au camere profesioniste, tot felul de lumini și filtre ca să iasă rezultate spectaculoase.

Trei colege de la Heylux Iași se ocupă doar de poze și filme. Asta e singura lor treabă: să te facă să arăți spectaculos. Și reușesc de fiecare dată, pentru că sunt pricepute și au multă experiență.

Totul începe cu pregătirea. Trainerele tale fac o analiză a contului tău. Văd ce membri ai, ce apreciază cel mai mult la tine și ce calități ai tu, ca să le punem în evidență. De asemenea, contează ce trenduri sunt pe site-ul pe care lucrezi.

Heylux Iași studio videochat

Adică sunt analizate și alte modele, se uită la o mulțime de portofolii de succes. Apoi trainerele își fac o idee despre ce ai nevoie. Și, împreună cu tine, încep să caute idei. Vă gândiți la o temă, la ținute, la tot felul de detalii din astea.

Apoi, colegele noastre te programează la ședința foto și la machiaj, ca să arăți perfect pe cameră. O să vezi că-i foarte distractiv tot parcursul ăsta. Te simți grozav pentru că este vorba despre tine, despre cum poți să apară și mai senzuală.

Colegele noastre fotografe se pregătesc și ele cu tot necesarul tehnic și ședința poate începe. De obicei, durează 2-3 ore cu totul. Depinde și de cât de spectaculos vrem să fie rezultatul.

La sfârșit, avem zeci de poze din care putem să alegem. Împreună cu trainerele tale, vedem ce ți se potrivește mai bine și le urcăm online. Apoi ai șansa să-ți anunți membri că ai ceva nou să le arăți și să le trimiți. Contra cost, desigur!

La Heylux Iași, arăți extraordinar tot timpul

Una din diferențele dintre Heylux Iași și alte studiouri e că aici ne pasă mult de tine. În alte părți, lucrurile sunt lăsate adeseori la voia întâmplării. Se ocupă de tine cine poate, când poate, dacă are chef.

Aici venim cu un alt spirit. Din câte vezi, suntem alături de tine, ne implicăm foarte mult. Investim în oameni și echipamente ca să îți construim o imagine de succes. Iar colegele de la training fac în așa fel încât totul să fie bine organizat.

Așadar, ce mai aștepți? Vino și tu aici, ca să poți avea de galerii foto-video spectaculoase! Indiferent dacă ai sau nu experiență în domeniul ăsta, avem grijă să primești tot ce ai nevoie. 

Videochat Heylux Iași 1

Chiar dacă ai emoții, e ceva firesc. Te înțelegem foarte bine și te ajutăm. Așa facem cu fiecare model, mai ales dacă este o colegă nouă, ca tine. Îți dăm multe exemple, îți explicăm totul în detaliu și o luăm pas cu pas.

Sunt sigură că o să te adaptezi de minune. În câteva săptămâni, deja o să fii foarte relaxată în fața camerei. Și o să vii cu propriile propuneri, idei, despre cum să iasă pozele mai bine. Așa că abia aștept să ne cunoaștem.

Dă-ne un telefon și hai să stăm de vorbă! Cu cât te angajezi mai repede, cu atât avem șansa să-ți creăm un portofoliu superb. Imediat cum îmi dai un semn și stabilim detaliile angajării, deja trainerele de la Heylux Iași te pot programa la fotografii. Pregătește-te deci să zâmbești mult, foarte mult!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *