Cât de des e bine să te reinventezi ca model de videochat?

Partea asta cu reinventatul imaginii vine din showbizz. Toată lumea știe că Beyonce sau alte mari staruri de muzică își schimbă stilul odată la câțiva ani. Ca să vină cu ceva nou, să surprindă ca stil.

Ideea de bază e reîmprospătarea continuă. În felul ăsta, o vedetă rămâne interesantă și actuală. Același lucru se poate aplica și în videochat. Ca model, vrei să aprinzi membrii, să-i ții conectați cu tine.

Făcând asta, eviți pericolul plictiselii. Și pentru ei, și pentru tine. Simți că ai o nouă direcție, îți pui în evidență poate chiar o altă latură a personalității tale. Asta poate fi util și distractiv. Dar cu unele limite, totuși. Hai să vedem care sunt ele!

Heylux studio videochat Iași scaled

Alege-ți bine momentul schimbărilor

De ce cu limite? Foarte simplu: pentru că schimbările prea dese aduc confuzie membrilor. Dacă ești brunetă, apoi te faci blondă, apoi încerci altă culoare, doar așa, că ai tu chef, persoanele acelea nu vor mai ști ce să creadă despre tine.

La fel, dacă ai ținute elegante, apoi te îmbraci sport, ba ca femeie fatală, ba ca școlăriță. Astea nu sunt reinventări sau schimbări de imagine. Ci pur și simplu greșeli. O să vezi imediat că nu dau rezultate, ba chiar îți dăunează pe partea de încasări. 

Chiar și Beyonce sau Lady Gaga, atunci când merg în altă direcție cu look-ul lor, planifică lucrul ăsta. Îl corelează cu o lansare de album sau de film, cu ceva important. Și o fac la intervale mai mari de timp, astfel încât fiecare imagine să aibă impact suficient.

La fel e și pentru tine, ca model de videochat. E bine să-ți mai modifici stilul. Dar numai după un anumit timp. Atunci când simți că a venit momentul să te duci în altă direcție. Sau pentru că ți-au dat semnale unii membri în sensul ăsta.

Chiar și atunci, nu te grăbi. Gândește-te bine de ce faci asta și cum vrei să arăți. Merită să-ți pui câteva întrebări importante: „Ce alt stil mă prinde mai bine?, M-aș simți comod să arăt în acel fel?”. La fel: “E în trend pe site-ul pe care lucrez acel look? L-ar aprecia oare membrii cu bani? Aș aduce oare alte categorii de membri în camera mea?”.

Heylux videochat Iași 1 1

Cere sfatul trainerelor de la Heylux

De fiecare dată când iei în calcul o astfel de schimbare importantă, îți recomand călduros să te sfătuiești cu trainerele de la Heylux. Colegele noastre au o mare experiență în privința ținutelor și a intervențiilor de genul ăsta.

Ele îți cunosc bine și membrii, deci ai avea încă o opinie, ca să fii sigură că faci o alegere bună. De asemenea, ai ocazia să ceri o părere de la colegele de la make-up. Ele știu ce ți se potrivește și ce merită să eviți.

Iar dacă vrei să fii ultra-sigură înainte de marea decizie, cere și sfatul partenerilor noștri de la LiveJasmin. Ei văd sute de modele în fiecare zi, înțeleg trendurile de pe site, au date despre stilurile preferate de membrii cu bani.

După cum vezi, sunt multe metode ca să îți iei informații esențiale. Pe baza lor, îți maximizezi șansele să mergi în direcția care trebuie. Sau să înțelegi că nu e poate momentul potrivit. Și să mai aștepți un pic.

Cu schimbările de look, e mai bine să le faci mai rar și mai bine, decât tot timpul și la întâmplare. Suntem sigure însă că împreună găsim soluția cea mai inspirată. Deci fii liniștită: ești în companie bună și ne ocupăm să arăți întotdeauna absolut wow!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.