Tu când începi să lucrezi pentru visul tău?

Visele sunt frumoase, dar se întâmplă mai rar. Adică devin realitate abia atunci când faci ceva special pentru ele. Când ai un plan, când lucrezi în direcția aia. Când investești ambiție și timp.

Altfel, ele sunt doar niște iluzii. Iar lumea e plină de oameni care doar visează, fără să miște un pai pentru a-l realiza. Sunt ferm convinsă că nu ai vrea să fii așa. Ci chiar să vezi că dorințele tale chiar ți se împlinesc.

Mai e importantă și discuția despre moment. Când ar fi mai ok să începi să lucrezi pentru visele tale? Peste o lună, un an, poate cinci? Din experiență îți spun că cel mai bun moment e fix acum!

Heylux videochat Iași mașină

Care este visul tău?

Toată discuția asta pornește însă de la o clarificare: tu ce-ți dorești de la viață? Evident, fiecare dintre noi are o listă lungă. Dar nu le poți avea chiar pe toate. Și atunci e bine să faci o ierarhie, să ai niște priorități.

La Heylux, lucrez în fiecare zi cu modele mai mult sau mai puțin experimentate. Asta e treaba mea, ca manager de PR. Și văd la fiecare câte o aspirație. Unele modele sunt atrase de distracții exotice, de aventuri wow. Altele, de situațiile mai stabile. Adică de investiții mai serioase.

Tu spre care parte înclini? Dacă e vorba de distracții, poate fi o vacanță exotică în Thailanda. Sau o excursie de câteva zile în Dubai. Să-ți faci de cap în mall-urile și cluburile de acolo. Multe modele de la noi sunt experte în stilul ăsta de viață și le convine de minune.

Deci, dacă ești pe modul party, videochatul în Iași îți oferă o mulțime de oportunități. Mai ales când câștigi câteva mii de euro pe lună. E ok însă să ai și vise legate de o viață mai așezată, mai liniștită.

La Heylux avem multe colege măritate, cu copii. Sunt 8 ore pe zi modele de videochat, apoi își văd de viața lor. Dacă le întrebi pe ele, îți vor spune că se gândesc la altceva. Distracțiile le interesează mai puțin.

Pentru ele, pe primul plan trec apartamentele, amenajările la casele pe care le au. La fel, se gândesc la educația copiilor. Sau la investiția într-o afacere de viitor, din care să încaseze constant, pe termen lung.

Heylux videochat mașină

Investește în ce contează pentru tine

Asta s-ar putea să te intereseze și pe tine, dacă ai o viață mai liniștită. Poți să-ți deschizi un magazin de care să se ocupe soțul sau prietenul tău. Sau un salon de înfrumusețare, de care să aibă grijă o soră sau o prietenă bună.

În felul ăsta, te poți baza pe niște bani siguri și după ce te vei lăsa de videochat. Că jobul ăsta e foarte profitabil, dar nu durează la infinit. Undeva după 40 de ani, oricum vei face altceva. Și atunci e bine să-ți pregătești viitorul din timp.

Orice variantă ai alege e ok pentru noi. Chiar te ajutăm să faci planuri concrete, cu etape. În felul ăsta, o să știi tot timpul ce ai de făcut și cât mai ai de parcurs pentru a-ți atinge obiectivele. 

Asta e marea diferență dintre modelele de mare succes și cele care lucrează la întâmplare. Cu orice model bun de la Heylux ai discuta, vei vedea că are o viziune foarte clară asupra vieții sale. Știe exact ce vrea și unde dorește să ajungă.

Aici intervine seriozitatea, motivarea, încrederea în sine. Sunt valori pe care le cultivăm la Heylux tocmai pentru că te ajută foarte mult. Chiar dacă visele tale sunt legate de distracție, una e să faci un chef la Fratelli, în Iași, și alta e să petreci într-un club la Ibiza.

La fel e și cu shopping-ul. Ce preferi: să îți cumperi lucruri de la H&M, din Palas, sau din centru, din Paris? Alege-ți tu visul și hai să lucrăm împreună pentru realizarea lui! Când? Chiar acum, pentru că asta e clipa cea mai bună pentru vise!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.