3 metode să eviți un membru care te deranjează

De cele mai multe ori, în videochat totul e bine și frumos. Lucrezi relaxată, faci bani și apoi îți vezi de viața privată. Oamenii sunt însă oameni. În fiecare zi cunoști online zeci de persoane, cu diferite feluri de a fi.

Cei mai mulți sunt simpatici și amabili. Te distrezi cu ei, tu îi faci să se simtă bine. Plus că îți dau și bani pentru asta. Toată lumea câștigă și ai un zâmbet larg pe buze. Există uneori însă și excepții, în care ești deranjată de ceva sau de cineva.

Hai să vedem care sunt cele mai întâlnite situații de genul ăsta și cum să le răspunzi mai bine:

Studio videochat Iași
3 metode să eviți un membru care te deranjează 5
  1. Îl rogi să își schimbe comportamentul

Să zicem că un membru încearcă să acapareze discuțiile de pe contul tău, deși nu vrea să intre în privat. În loc să reacționezi impulsiv și să-i spui ceva nepotrivit, mai bine atenționează-l.

Fii calmă, explică-i ce te supără și arată-i cum să-și schimbe atitudinea. În cele mai multe situații, totul se aplanează așa. Membrul înțelege că a fost deplasat în comportament și se potolește. Iar tu eviți un conflict inutil.

  • Ceri sfatul trainerei tale

Dacă tot nu se liniștește, discută cu trainera ta. E posibil c atu să fii deja enervată și să ai nevoie de un sfat, ca să iei decizia cea mai bună. Poate chiar situația e mai puțin serioasă decât crezi tu.

De asta e nevoie de o minte limpede. Trainerele noastre au o mare experiență și te pot ajuta cu păreri bune. Lasă un pic timpul să treacă și nu răspunde imediat. Așa ai șansa să te calmezi, să ceri o opinie și apoi să iei decizia cea mai bună.

  • Reclami membrul la site

În caz că nici așa nu reușești să rezolvi situația neplăcută, roagă-ți trainera să contacteze site-ul pe care lucrezi. Ea poate să strângă și dovezi în privința comportamentului membrului.

Noi lucrăm foarte bine cu LiveJasmin, Adult Work și Flirt4Free pe partea asta. Site-urile partenere te protejează ca model și, la nevoie, restricționează accesul membrului sau, dacă e nevoie, îl suspendă de tot.

După cum vezi, există întotdeauna metode să rezolvi o situație neplăcută. Important e să rămâi calmă și să te sprijini pe echipa din jurul tău. Găsim împreună soluții ca să dăm deoparte ce te incomodează și să-ți faci treaba în liniște.

Cu cât ești mai liniștită și dai deoparte lucrurile astea care te irită, cu atât îți crești șansele să faci mulți bani în acea zi. Până la urmă, sunt destui membri buni, noi, care te vor aprecia și n-are rost să-ți pierzi timpul cu mici dispute online.

Pentru orice alt sfat, firește că suntem mereu aici pentru tine. Mult succes și hai să facem mulți bani împreună, că viața e frumoasă!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.