Cum arată shopping-ul tău de vacanță?                

La studio, modelele noastre au intrat deja în priza vacanțelor. Vara asta, nu știm să meargă cineva la munte. Toate se gândesc la mare. N-avem idee de ce, dar sună bine, categoric. Unele și-au făcut deja încălzirea la Mamaia. Așa, scurt doar pentru un weekend prelungit.

Cele mai multe sunt însă cu gândul la plajele din Grecia, Italia, Spania. Cam astea sunt destinațiile obișnuite. Cu avion din Iași, dacă se poate. Și la hotel de 4-5 stele, că au o prestanță, nu-i așa?

Dar nu se pot duce așa, oricum, în vacanță. E nevoie de niște cumpărături, să fie în trend. Așa că iau din nou la rând magazinele din Palas. Și cercetează fără încetare magazinele online, de pe telefon.

Heylux Iași

Vrei un top al lucrurilor cumpărate? Ți-l dăm cu mare plăcere:

  1. Costum de baie. Uneori chiar și două. Neapărat de brand
  • Pantofi lejeri pentru plajă. Iarăși de brand, că altfel nu se poate
  • Un munte de produse de make-up. De obicei, de la Sephora sau Douglas
  • O geantă întreagă de creme și geluri. Mai ales hidratante, cu protecție SPF
  • Haine, un milion de haine. Pentru că fiecare zi necesită un look diferit

Cam ăsta e strictul necesar. Nu te lăsa însă impresionată. E numai începutul. Unele se gândesc că geanta nu mai este de sezon și cumpără alta. La fel, e nevoie de o pălărie de soare, de multe alte nimicuri pe care ele le consideră esențiale.

Ți se pare amuzant, un pic frivol? Noi adorăm toate lucrurile astea. Ca și ele, după cum îți dai seama. Ne bucurăm enorm când le vedem așa. Pentru că sunt bine, mulțumite de succesul lor, entuziasmate să-și trăiască frumos viața.

Heylux Iași studio

În plus, merită asta din plin. Pentru munca lor de fiecare zi au dreptul la o mie de vacanțe într-un an. De asta le ajutăm dacă sunt în pană de inspirație. Luăm oferte de la agențiile de turism și venim cu recomandări.

Ele ne spun ce-și doresc și noi venim cu variante de insule, de cazări, de excursii la fața locului. De obicei, selectăm pachete all inclusive de peste 1.500 euro pe 7 zile. Pe lângă banii pe care o să-i cheltuiască acolo, tot pe shopping.

De ce tot pe shopping? Pentru că asta e marea lor pasiune. Așa cum va deveni și a ta dacă vei fi model. Mai ales că sumele astea ți se vor părea banale în scurt timp. Iar când ai din ce plăti lucruri frumoase, vei scoate cardul de 15 ori pe zi.

Sună bine? Normal că da. Gândește-te unde ți-ar plăcea să mergi în vacanță. Și apoi hai să facem planuri și pentru tine. Începem să facem bani. Ca să ai și tu pentru shopping fără limite!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *