Vara e aici ! Tu ti-ai facut bagajul pentru vacanta?!

Adoram sa ne  facem planuri pentru vacante… nici nu adora asta !!A fost un an destul de incarcat, cu multe suprize placute si credem ca meritam si noi o vacanta. Yey

Cel mai bun studio de videochat anul acesta la AW- Summit Bucharest si nu putem spune decat ca ale noastre eforturi au dat roade .  Deci merităm  sa ne  destindem pe o plaja tropicala  , cu nisip fin si soare ce ne va oferi bronzul perfect  . Am  pus ochelarii de soare , costumele de baie in bagaj  si ne-am facut rezervările pentru cele mai fierbinți destinatii de vacanta . Da , nouă mereu ne place sa fim in  TOP de aceea destinatiile alese sunt pe masura. Tie unde anume ti-ar placea sa mergi? 

Noi avem cateva recomandari. 

1. Maldive

Este un arhipelag de insule aflat in Oceanul Indian si se întinde peste ecuator. Privelistea  este spectaculoasa si te poți bucura de insule mici cu cel mai fin nisip  si apa cristalina .Cu siguranta barierele de recif , te vor incanta cu splendoarea lor . 

Sa nu-ți uiți aparatul de fotografiat , sigur vei face cea mai frumoasa sedinta foto in acest peisaj exotic.

2. Santorini

Crezi ca e prea departe Maldive ?  Daca te incanta  Santorini  atunci , este la  doua ore distanță  cu avionul . O destinatie  superba si romantică, fiind   renumita pentru plajele sale cu roci vulcanice  si cele mai frumoase apusuri . Cel mai bun loc sa prinzi apusul ?  La Domurile albastre din Oia.

vsICTWm8C4Y2g BsqyHvGGKEI5pHtvJVCrWWWhtORjUpEou77toRHMCIW8F8z7UZgPHWg7cpU4WrgX6NbAoSoCcW5SD5UA9l4Jz7FB3 DhXKMcELfdQ38vInYknpi56WOJk9IUOzW4zzOp3lpIuzDw

3. Saint Tropez

Situat pe riviera franceza , Saint Tropez este paradisul european al miliardarilor . Locul unde se aduna celebritati an de an sa-si petreaca vacantele. Pentru ce este cunoscut Saint Tropez ?| Pentru cluburile de pe plaja si iahturile ancorate  in port care valorează milioane de dolari . Tu ai  un selfie cu vreo celebritate ? Sigur s-ar putea sa intalnesti una aici . 

C:\Users\Conturi Claudia\Desktop\heylux suceava 3.jpg

Te asteptam sa-ti faci vacanta cu noi . La Heylux Suceava , cu castigurile tale in primul an de zile , vei putea sa-ti faci vacanta viselor tale oriunde vrei pe glob . Așa ca ce mai astepti ?! Suna-o pe Claudia chiar acum si programeaza-te la un interviu la cel mai mare studio de videochat din Suceava.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *