Viata de student e mai usoara cand ai banii tai

Daca te gandeai sa-ti iei un job in studentie ca sa-ti faci placerile si poate sa te duci intr-o vacanta anul acesta , optiunile ar fi urmatoarele : te poti angaja la un restaurant ca si chelnerita , intr-un supermarket sau poate la un call center. 

Cert este ca joburile pentru studenti sunt putine si platite indoielnic si cu siguranta tu nu iti doresti acest lucru. Ca sa nu mai zic de comportamentul unor sefi sau clienti si orele extra pe care cu siguranta nu vrei sa le faci . 

La Heylux te angajam fara experienta anterioara si nu va trebui sa faci ore extra . Tot ce trebuie sa faci este sa vii la un interviu si sa fii dornica de a invata. Programul de lucru poate fi de 8 ore online 5 zile pe saptamana si 2 zile libere pe care tu le decizi, sau 6 ore pe zi 5 zile pe saptamana . Castigurile cresc in functie de implicarea ta si in functie de seriozitate. Desigur beneficiezi de tot suportul pas cu pas.

Heylux Studio a deschis un nou sediu in Suceava fapt pentru care deschidem noi oportunitati de angajare.Oferim suport tehnic , training , camere premium si videochat glamour prin tehnica multi-site. Pe langa asta, colegele noastre sunt tare dragute si amabile si mereu pregatite sa te ajute la orice pas. 

Studioul nostru este certificat LiveJasmin , deci nu va trebui sa te ingrijorezi in privința traficului sau a promovării pe site , castigurile iti sunt garantate si vor creste in funcție de implicarea ta.

Așa ca ce mai aștepți ? Vino si tu sa faci parte din echipa noastra si sa ai castiguri lunare foarte bune . Modelele noastre pleaca in vacante de lux an de an , conduc ultimul model de masina si deja au apartamentul lor .

Te așteptam la noua noastră locație, unde si tu poți fi următorul Top Model cu record la încasări . Programează-te acum !

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *