Camere de Lux ,Suport tehnic 24/7 si Training personalizat

Suntem mandri sa colaborăm  cu cele mai bune site-uri din domeniu . Acest lucru ne-a ajutat sa ne menținem la cele mai înalte standarde din industrie,dar in special împreuna cu  site-ul LiveJasmin , unde modelele noastre au atins succesul in timp record deoarece an dupa an ne-am întrecut pe noi.

 Astfel , am hotarat sa devenim certificati LiveJasmin , care vine cu anumite avantaje fata de modelele noastre . Trafic îmbunătățit, suport tehnic personalizat , accesul la concursuri speciale cu premii in bani si multe altele.  Am decorat cu bun gust si materiale de cea mai buna calitate  camerele in care modelele noastre lucrează , am îmbunătățit  calitatea streamingului ceea ce se datoreaza investitiilor constante in camere web performante  si in echipa de training formată din 14 traineri , lumini  , echipament tehnic si  a suportului tehnic care iti sta  la dispoziție 24/7 .

 In mai mult de 12 ani de experiență in domeniu , ne-am concentrat sa obținem cele mai bune rezultate si sa aducem plus valoare in domeniul videochatului premium adult . Ne caracterizeaza respectul fata de model , legalitatea si discretia .

Nu vrem sa ne crezi pe cuvant , asa ca te invitam la un interviu unde iti vom face un tur al studioului si vei avea ocazia sa faci cunostinta cu staff-ul nostru exclusiv feminin . Vino sa ai parte de un mediu in  care esti respectată , apreciata si  unde ai parte de cele mai mari beneficii ca model . Vino sa lucrezi la cel mare studio din Iasi . Echipa noastra abia asteapta sa te cunoasca !

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *