La Heylux, Ziua Femeii e în fiecare zi!

Toată lumea iubește 8 Martie! Femeile primesc o mulțime de flori, suntem înconjurate cu atenție, cu dragoste. Și e așa de frumos! Mai ales la Heylux, unde echipa noastră e complet feminină, ne place să sărbătorim ziua asta. În 2021, am invitat toate colegele la șampanie, prăjituri bune, muzică, cadouri în cecuri pentru cumpărături la mall.

Fiindcă știm cât sunt de apreciate de fete. În zilele următoare ne așteptăm să vedem multe parfumuri și lucruri simpatice luate de modele. Dincolo de cadouri și dulciuri, am râs, ne-am distrat. Bineînțeles, am făcut și planuri de ieșit când se face frumos și pandemia o lasă mai moale. Că la asta ne gândim de multe luni. Dar o să vină și vremea de distracție la mare, la munte, prin alte țări, stai fără grijă! Până atunci, facem bani, ca să avem ce cheltui.

Heylux videochat Iasi 62

Partea cea mai faină la Heylux e că spiritul ăsta e tot timpul prezent. Fiind doar între femei, fiecare dintre noi se simte mai apreciată, mai respectată. De asta ne palce să spunem că sărbătorim 8 Martie în fiecare zi. Florile sunt mereu prezente în studio, ne vorbim frumos tot timpul și celebrăm feminitatea. Pentru că merităm asta.

Ne ajutăm reciproc și ne felicităm pentru reușitele noastre. Găsim soluții pentru orice problemă și, mai ales, sprijinim modelele care sunt mămici. În felul ăsta, fiecare fată se simte protejată și ajutată să facă bani mulți, cu care să treacă peste toate. Și să-și împlinească visele, că până la urmă de asta e model în videochat în Iași.

Noi credem că așa ar trebui să fie la orice studio de videochat din Iași. Domeniul ăsta oferă independență financiară, adică putere de decizie fiecărei femei. Suntem un exemplu de reușită în fiecare zi. De asta ne recomandă fetele către prietenele lor și avem atâtea angajări. Da, putem spune cu mâna pe inimă că la Heylux, Ziua Femeii e în fiecare zi! Și așa va fi mereu. Ăsta e felul nostru de a fi, de sărbători că suntem ceea ce suntem. Și că ne merge atât de bine împreună. La mulți ani și o primăvară superbă tuturor femeilor libere din Iași! Echipa Heylux vă urează multă iubire tuturor!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *