Află și tu care e diferența dintre Heylux și celelalte studiouri de videochat din Iași!

Sigur ai auzit și tu că cele mai multe fete care vor să lucreze în videochat în Iași vin la Heylux. Te-ai întrebat de ce? Oare de ce ne aleg pe noi în locul altor studiouri? Răspunsul e simplu: pentru că pot să compare și să vadă diferența. Hai să vorbim de bani, de exemplu! La Heylux, îți oferim cel mai mare comision din videochat în Iași, de până la 70% din încasări. Ăsta e doar unul dintre motivele pentru care modelele de la Heylux câștigă cel mai mult din videochat în Iași. Una dintre colegele noastre a reușit chiar recordul mondial la încasări: 106.040 dolari într-o lună! În vreme ce la alte studiouri ți se dă maximum 50%. Și multe promisiuni de distracție, firește. Pe lângă asta, la Heylux, îți dăm toți banii legal. Nu la negru, cum fac multe alte studiouri de videochat din Iași. Unde stai cu frica amenzilor ANAF sau a descinderilor Poliției.

Heylux videochat Iasi 161

O altă diferență dintre Heylux și celelalte studiouri de videochat din Iași este dată de serviciile gratuite. La Heylux primești transport zilnic cu mașini Mercedes. Indiferent de tura pe care lucrezi, te aducem gratuit la studio. Iar după program, te ducem în siguranță acasă. Tot gratis. În vreme ce alte studiouri de videochat din Iași nu-ți dau nimic. Și tu trebuie să-ți plătești singură taxiul zi de zi. Fă un calcul și ai să vezi cam cât câștigi la Heylux doar din gratuitatea asta!

La fel, trainingul, ședințele foto-video și machiajul zilnic sunt gratuite la Heylux. Spre deosebire de celelalte studiouri de videochat din Iași unde nu ți se oferă machiaj. Iar trainingul și ședințele foto ți le plătești singură. În plus, la Heylux te bucuri de discreție absolută. În vreme ce alte studiouri de videochat din Iași își scriu numele pe sediu, să știe toți taximetriștii că se face videochat acolo. Astea sunt doar câteva diferențe. Te invităm să vezi cu ochii tăi și să compari toate detaliile. Să te convingi cât de calde sunt colegele noastre. Noi te așteptăm cu drag la Heylux, cel mai bun studio de videochat din Iași!

Sun-o acum pe Claudia pentru cel mai bun job în videochat în Iași la Heylux!

Tel. 0744.33.77.11

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *