8 lucruri pe care noi le avem și nu le au alții

Tot spunem că Heylux e cel mai mare studio de videochat din Iași. Asta e ușor de demonstrat, că avem 40 de camere de lucru. Mai multe decât orice studio din Moldova, nu doar din Iași. Se spune despre noi că suntem și cel mai bun studio. Putem demonstra și asta. Convinge-te din comparația asta dintre Heylux și cum e prin alte părți:

  1. Comisionul tău

La Heylux, îți garantăm comision progresiv, de până la 70%. Poți atinge pragurile destul de ușor, cu un program de 8 ore online pe zi și 2 zile libere pe săptămână. În alte locuri, procentul rămâne de obicei la 50%. Destul de rar primești ceva în plus și doar cu niște condiții mai dificil de realizat.

  1. Comision de angajare

Aici ai 70% comision în primele 20 de săptămâni. Plata banilor e la zi, deci te poți convinge chiar tu că primești ce meriți. În alte părți ți se promit sume cash, sub niște condiții dificile, uneori ascunse. În multe cazuri, nu mai vezi niciodată banii ăia.

  1. Studio 100% feminin

Heylux are doar femei în echipă. De la trainere, fotografe, videografe și până la doamnele de la departamentul financiar și juridic. La alte studiouri de videochat din Iași, ai admini bărbați, care îți pot crea o stare de disconfort.

  1. Corectitudine financiară și legală

Lucrăm doar cu forme legale și facem plăți transparente din punct de vedere fiscal. Nu lucrăm la negru, cum se practică prin alte locuri din domeniu.

  1. Bani pentru a ajunge la studio

Îți dăm până la 500 lei în fiecare lună pentru transport. Ca să ajungi la studio și acasă în deplin confort. Alte studiouri nu-ți dau nimic în sensul ăsta.

  1. Machiaj gratuit

Avem 6 colege care te machiază profesionist zilnic, indiferent pe ce tură lucrezi: dimineața sau noaptea. Aceleași doamne te machiază gratuit și pentru ședințele foto și video. Pe la alte studiouri nici nu s-a auzit de așa ceva.

  1. Cursuri de limbi străine

Poți să înveți mai bine engleza chiar aici, în sediul nostru. Îți aducem noi profesoare pentru orice nivel ai nevoie. Din nou, la alte studiouri, lucrul ăsta e de neînchipuit.

  1. Training profesionist

14 colege ale noastre lucrează pentru succesul tău la Heylux. Dacă întrebi pe la alte studiouri, o să vezi că, în cele mai multe cazuri,  sunt 2-3 admini, cel mult. Care n-au nici timp, nici chef să se ocupe de tine.

Astea sunt doar câteva diferențe între noi și alte studiouri din Iași. Dar cred că și atât e suficient să vezi de ce se spune despre Heylux că e cel mai bun studio de videochat din Iași. Nouă ne face plăcere acest titlu și îl luăm în serios. Chiar ne ambiționează să lucrăm și mai mult ca să-l onorăm. Nu doar din când în când, ci în fiecare zi în care vii la studio!

Heylux videochat Iasi 1

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *