Acuși începe facultatea în Iași! Ce-ar fi să înveți și să faci bani în același timp?

E deja toamna și vacanța cam trece la capitolul amintiri. Te întorci în Iași ca să începi sau să continui facultatea. Și iarăși ai aceleași provocări: taxa anuală, cărțile pentru cursuri, poate chiria, bugetul ca să te descurci pur și simplu zi de zi. Toate astea înseamnă o mulțime de bani, pe care trebuie să-i iei de undeva.

Din partea noastră ai în primul rând felicitări pentru faptul că înveți. E un lucru extraordinar, care te va ajuta toată viața. De asta merită să faci un pic de efort ca să-ți închei studiile și poate să faci și un master apoi. Dacă-ți faci încă griji pentru bani, uită de asta! Poți să rezolvi problema cu un job în videochat în Iași. Vezi aici cum!

La Heylux, faci bani de facultate 

Multe modele de la Heylux fac exact ca tine. Sunt studente în Iași la Universitatea “Al. I. Cuza”, la FEEA sau la Universitatea Tehnică. Unele abia încep studiile, în vreme ce altele sunt în anul 2, sau deja se pregătesc de licență. Au ales domenii diverse, de la Medicină, Geografie, până la Psihologie și Contabilitate.

Vin la studio să facă bani, apoi ajung și la cursuri. Mai ales că programul la Heylux e super-flexibil, special gândit să le dea oportunitatea asta. La fel poți face și tu. Odată ce te angajezi ca model, gândim împreună un program de lucru axat pe nevoile tale. 

Heylux videochat Iasi 5
Facultate Iasi

Dacă vrei, poți să lucrezi în weekend, de exemplu, și să ai 2 zile complet libere în timpul săptămânii pentru studii. Mergi la cursuri, la seminarii, la bibliotecă, unde ai nevoie. În felul ăsta îți faci timp și pentru învățat, și pentru a face bani. 

Evident că nu e așa ușor. E un efort în plus din partea ta. Dar, dacă vrei cu adevărat să termini o facultate și să nu ai stres cu banii, merită. Chiar merită din plin. De ce să te chinuiești într-o cameră de cămin, mâncând iaurt și covrigi de la Petru când se poate mult mai bine? 

În plus, atunci când ai sesiune, poți să te concentrezi 100% pe pregătirea examenelor. La Heylux găsim mereu înțelegere și îți păstrăm bonusurile la studio. Așa că poți să-ți vezi de note mari, până poți să te întorci iar la program.

Meriți să fii o studentă cu bani

Noi credem că meriți să te descurci mult mai bine ca studentă. Modelele ca tine de la Heylux câștigă din videochat în Iași câteva mii e dolari pe lună. Cu banii ăștia deja îți permiți o chirie bună, să mănânci la restaurant, să-ți plătești taxele de studii fără emoții.

În plus, ai șansa să-ți faci și plăcerile tale personale. Îți cumperi un laptop bun, telefon nou, haine cu care să faci impresie. Poate că o să faci invidioase câteva colege de grupă, dar asta e problema lor, nu a ta. Bine că tu te poți descurca așa cum vrei tu. 

Important e că nu mai depinzi de nimeni. Nu mai aștepți să-ți dea bani părinții tăi sau vreo rudă. Îți iei de pe cap grijile de până acum și te concentrezi doar pe două lucruri: facultate și bani. Iar dacă îți organizezi bine timpul, cu banii din videochat te poți și distra. 

Așa fac celelalte modele de videochat de la Heylux care sunt studente. Și lor le-a fost un pic mai dificil la început până s-au obișnuit cu mersul de la facultate la studio și invers. Dar acum s-au obișnuit și le este foarte bine. Mai ales că noi îți dăm până la 500 lei pe lună pentru transport. Tocmai ca să ajungi repede la cursuri.

Oricum, probabil că mai pe la iarnă se vor introduce din nou și cursurile online. Deci o să-ți fie mai ușor să le faci pe amândouă. Dă-ne un telefon și hai să discutăm despre cea mai bună variantă pentru tine! 

Abia așteptăm să te cunoaștem, să ne spui ce facultate urmezi și să facem treabă bună împreună!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *