Nr. 1 în lume pe LiveJasmin! Un model câștigă 106.040 de dolari într-o lună de videochat!

Chiar avem motive să sărbătorim zilele astea: modelul Heylux care a început luna August cu peste 50.000 dolari la perioadă, continuă câștigurile impresionante. Acum a reușit să ajungă din nou în zona cotei 50.000 dolari, reușind un câștig total de peste 106.040 dolari în cele 2 perioade complete din luna August!

Succesul acesta are prea puțin de a face cu întâmplarea sau norocul. La bază sunt multe luni de muncă, de organizare, de îmbunătățire constantă a show-urilor. E un efort comun model-trainere, bazat pe multă seriozitate. Lucru răsplătit prin poziția supremă pe LiveJasmin în ultima perioadă din August!

Nr.1 la încasări LiveJasmin în lume

Încasările colegei noastre au crescut constant încă de la începutul acestei veri. La început, am depășit 15.000 dolari la perioadă, apoi 20.000 dolari. Sigur că ne-am bucurat și atunci, dar am continuat să tragem tare împreună. Mai ales că suntem pe un drum bun.

Efortul nostru comun e încununat acum cu poziția supremă pe LiveJasmin: Nr. 1 la încasări pe plan mondial. E o realizare superbă, pe care modelul o merită din plin. De asta credem că nu va rămâne doar o excepție, ci va deveni o regulă. Adică vom stabili și alte recorduri de încasări pe acest site.

Heylux videochat Iași 106040 1
Record LiveJasmin

Ambiția sigur e prezentă. La fel și organizarea, resursele interne pe care le avem la Heylux pentru a ajunge din nou în top. Vrem să ne batem constant și cu alte modele pentru astfel de realizări. Suntem convinse că acesta este doar începutul.

Până repetăm această performanță, este însă momentul celebrărilor. Ne bucurăm cu toată echipa, felicităm toate colegele implicate în această reușită. Și deja facem planuri pentru a repeta succesul.

Dăm acest exemplu modelelor noi de la Heylux

Succesul modelului nostru poate fi o inspirație extraordinară și pentru modelele noi. Unele fete cred poate că trebuie să ai niște calități ieșite din comun pentru a reuși în domeniul ăsta. Iată că modelul nostru dovedește contrariul. Cu doar 2 ani de experiență în videochat în Iași, poți fi și tu Nr. 1 mondial.

Campioana noastră e o persoană absolut normală. Simpatică, deschisă, concentrată pe ce are de făcut. Respectă persoanele din jur și, mai ales, își respectă membrii. Totodată, lucrează mult cu trainerele Heylux să devină mai bună în fiecare zi. Lucrul ăsta te poate inspira și pe tine.

Vezi, de fapt ăsta e secretul succesului: nu mofturi, nu mari impresii de divă, ci seriozitate. Calea către marea performanță e uneori dificilă. Dar e clară, sunt lucruri de bun simț pe care le ai de făcut. Ăsta e farmecul jobului. Dacă urmezi și tu drumul ăsta, lucrând bine cu trainerele de la studio, poți fi și tu campioană la încasări.

Acum ai dovada că se poate. Că orice model are șansa unor venituri excepționale. Că LiveJasmin îți dă posibilități nelimitate dacă știi să te folosești de ele. Acum e rândul tău: te mulțumești cu doar câteva mii de dolari pe lună sau tragem tare pentru mari recorduri? La Heylux, ai șanse extraordinare! Hai, că poți și tu!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.