Heylux face 5 ani de videochat în Iași! E ziua noastră!

Acum 5 ani, lansam cel mai frumos studio de videochat din Iași. Chiar de asta i-am spus Heylux. Ca o invitație într-un loc superb. Într-un spațiu al eleganței desăvârșite. Aveam deja o mare experiență cu Lucky Studio, de care toată lumea știa în oraș. Și ne doream un proiect nou, cu totul extraordinar. Așa a apărut Heylux, care acum e cel mai mare studio de videochat din Iași. Și mai cunoscut chiar decât Lucky Studio. Asta ne bucură enorm și ne ambiționează pentru viitor. Vrem să creștem și mai mult, să oferim servicii excepționale pentru modelele noastre. Suntem sigure că vom reuși pentru că ne place mult ceea ce facem. Și chiar ne pricepem la organizare, la training, la tot ce ține de jobul ăsta.

Firește, sărbătorim cu șampanie, cu multe prăjituri și alte bunătăți. Amânăm un party așa cum trebuie pentru anul viitor. Că respectăm distanțarea socială, regulile de protecție actuale. Însă indiferent de mofturile virusului, bucuria noastră e la fel de mare. Avem multe trainere și modele care își aduc aminte cu bucurie de tot felul de povești de la Heylux. Primim mesaje de felicitare de la parteneri din industrie. Chiar ne simțim bine așa. Am realizat ceva important și suntem apreciate pentru asta. Deja facem planuri pentru următorii 5 ani de Heylux. Cu mult optimism și energie.

Heylux videochat Iasi 16

Ce ne propunem de acum încolo? Să ridicăm și mai mult standardele de calitate în videochat Iași. Să oferim la Heylux oportunități pentru cât mai multe fete. Să creștem profesional în fiecare zi. Pentru că mereu e câte ceva de învățat. Tot timpul putem da ceva nou și util modelelor noastre. Ăsta e motivul pentru care suntem atât de apreciate. De asta Heylux are multe modele care lucrează din prima zi a studioului. Și vor fi alături de noi mult timp de acum înainte. Faptul că ne pasă, că avem o atmosferă extraordinară, că ne purtăm impecabil cu fetele de la Heylux contează. Modelele din videochat Iași compară mereu studiourile între ele. Și știu ce e mai bine pentru ele.

Pentru următorii 5 ani de Heylux, avem planuri mari de investiție. Cumpărăm cele mai bune platforme tehnice, vrem să extindem echipa colegelor de la machiaj. Tocmai am lansat cel mai avantajos sistem de bonusare din videochat Iași. Care e net deasupra oricărei oferte a concurenței. Deci ai și tu toate motivele să ne fii colegă. Dacă vii zilele astea pentru angajare încă mai poți găsi sticle de șampanie, baloane albe și roșii, culorile Heylux. Te așteptăm și pe tine cu drag să fii parte a celei mai mari echipe din videochat Iași! Și să faci mai mulți bani decât ți-ai imaginat vreodată!

Sun-o chiar acum pe Claudia pentru angajare în videochat Iași la Heylux: 0744.33.77.11

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *