Te preocupă cum o să fie interviul de angajare la Heylux? Stai liniștită, e simplu!

Oricine merge să se angajeze undeva are ceva emoții. Chiar și cele mai curajoase persoane. Că te tot gândești cum o să fie, dacă o să te prezinți bine, ce impresie își va face angajatorul despre tine. 

Dacă lași emoțiile astea să te domine, o să fii tentată poate să amâni discuția. Sau să nu te mai prezinți chiar. Tocmai pentru că te înțelegem, încercăm la Heylux să facem interviul de angajare cât mai simpatic cu putință.

De fapt, nici nu e un interviu de angajare propriu-zis. Pentru că aici devii mai mult o parteneră de afaceri pentru noi. E o discuție ca între prietene, la o cafea bună. Doar ne cunoaștem, vedem cum putem colabora.

Heylux videochat Iasi 1

Totul începe cu un telefon

Mai întâi, îi dai un telefon Claudiei, colega noastră care se ocupă de modelele noi, ca să-i spui la ce oră ți-ar conveni să vii la sediul nostru. Apoi iei un taxi și ajungi la Heylux, cu adresa comunicată de Claudia. Te rugăm să păstrezi bonul de la taxi, pentru că noi îți vom da banii de călătorie, să nu te coste nimic pe tine.

Mai departe, te primim cu drag în studio, îți arătăm cum e amenajat la noi. Dacă vrei, îți putem prezenta chiar și câteva camere, să vezi cât de bine arată. Continuăm cu o cafea bună și o mică discuție.

Cum spuneam, e mai mult o conversație de cunoaștere. Să vezi cum suntem noi, ca persoane, ce îți oferim dacă decidem să colaborăm. E important și pentru noi să vedem că ești o persoană serioasă, motivată și că merită să investim în succesul tău. 

Apoi, Claudia o să te roage să dai și un simplu test de engleză, ca să vedem la ce nivel ești. Facem lucrul ăsta pentru tine, ca să ne dăm seama dacă ai avea nevoie de cursuri de engleză, pe care la Heylux ți le oferim gratuit. 

Aspectul ăsta e important, pentru că în videochat discuți online doar cu membri  din alte țări. Cu cât știi mai bine să comunici cu ei, cu atât o să-ți crești șansele de a face mai mulți bani. 

Vorbim despre banii tăi la Heylux

Imediat după formalitățile astea, Claudia îți prezintă oferta noastră financiară. Sigur o să-ți placă mult, pentru că timp de 20 săptămâni o să beneficiezi de comisionul excepțional de 70%! Iar banii îi vei primi la zi.

Ca să ai condițiile astea wow, e de ajuns să lucrezi după un program normal. Adică lucrezi primele 5 zile din săptămână, câte 8 ore online pe zi, urmate de 2 zile libere. După cele 20 săptămâni, îți recomandăm să păstrezi stilul ăsta de lucru, pentru că te ajută mult consistența programului.

Și mai departe, la Heylux vei putea avea comisioane progresive, de până la 70%. Adică mai mult ca la orice alt studio de videochat din Iași. Plus bani de transport, până la 500 lei pe lună și multe alte avantaje.

Ca să fii și mai liniștită, te asigurăm că aici toată lumea e foarte simpatică și caldă. Dacă ai nelămuriri, îți răspundem cu multă răbdare. Dacă nu știi așa bine engleza, nu-i nimic, o s-o înveți mai bine cu noi. 

Nu vei da probe practice, nu-ți vom cere CV sau să ne spui lucruri din viața ta privată. Iar faptul că vii la interviu rămâne un secret, desigur, pentru că prețuim confidențialitatea.

Cu alte cuvinte, te respectăm ca femeie. Iar dacă și tu ne dai impresia că ești o persoană ok, suntem mai mult decât bucuroase să lucrăm cu tine! Lasă emoțiile deoparte și hai să ne auzim la un telefon! O să vezi cât de simplu și ușor e!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *