Uneori, parcă e ceva ce te împiedică să câștigi mai bine. Heylux te ajută să discuți cu un psiholog!

Sunt perioade din viață în care ceva parcă nu merge. Se poate să fi avut niște discuții aiurea cu cineva, poate te afectează niște lucruri din copilărie. La fel, e posibil să fi avut o relație mai puțin reușită și încă încerci să o uiți. Toate astea te fac să lucrezi mai dificil. Te gândești prea mult la trecut și simți un fel de frână, care te încetinește în tot ce faci. La Heylux, avem multe colege care au trecut prin asta. Fiindcă e normal să mai ai greutăți. Important e ce faci în legătură cu ele. Ca să treci de ele și să ai o viață mai bună, să te poți bucura de succesul tău ca model în videochat Iași.

Din respect pentru tine, am făcut la Heylux un parteneriat cu câțiva psihologi din oraș. Dacă vrei să discuți cu cineva despre ce îți stă pe suflet, ai ocazia acum să o faci mai ușor. Heylux îți plătește prima ședință cu un psiholog. Dacă vrei alt specialist decât cei recomandați de noi, ești liberă să-l alegi. Heylux tot îți plătește prima ședință.

Heylux videochat Iasi 141

Apoi, dacă vrei să continui aceste discuții, noi îți plătim 50% din prețul ședințelor, până la 10 ședințe. Bonusul ăsta e unic în videochat Iași. Așa, Heylux te susține să îți limpezești un pic sufletul. Îți poți pune ideile în ordine și reușești să te eliberezi de trecut. Avem multe modele care au făcut deja asta și acum sunt mult mai deschise, mai vesele. E ca și cum cineva le-a ridicat o piatră de pe inimă.

Merită să încerci și tu. Chiar dacă te simți perfect echilibrată, tot ajută să discuți din când în când cu un psiholog. Așa cum ne îngrijim de orice altă parte a corpului, e bine să ne îngrijim și de mințile noastre. Mai ales că acum Heylux te susține financiar să te ocupi mai mult de tine.

Ăsta e un motiv în plus să vii în echipa noastră. Heylux e un studio în videochat Iași 100% feminin și înțelegem să ne sprijinim între noi. Așa ne place să fim, să ne facem treaba. Prin respect, prin grijă față de colega de lângă noi. Te așteptăm și pe tine cu drag la Heylux, să câștigi bani zâmbind mai mult!

Pentru angajări în videochat Iași, sun-o acum pe Claudia, la Heylux: 0744.33.77.11

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *