Mulțumim LiveJasmin pentru primirea din Luxembourg!

Ce frumos e la Luxembourg! Daaa, știm, sună exotic ☺ Într-adevăr, e foarte drăguț aici. Parcă special, cu un aer simpatic, mai intim față de restul Europei. Dincolo de impresiile turistice, echipa Heylux e venită treabă. Ca studio certificat LiveJasmin, avem plăcerea să fim invitați la sediul celui mai prestigios site de videochat din lume. 

Care-i programul? Ne întâlnim cu managerii companiei și vizităm birourile centrale. Evident, avem prilejul să facem planuri, să analizăm împreună trendurile și contextul industriei. Și mai plăcut este faptul că modele de top de la Heylux au prilejul să ia contact organizarea care susține tot acest business.

Desigur, am mai participat la LiveJasmin Campus și ținem tot timpul contactul cu partenerii noștri. Dar, mai ales acum, legăturile trebuie să fie mai strânse ca oricând. Rezultatele excepționale din ultimul timp ne confirmă că asta e calea de urmat. 

Ce urmează după această vizită a noastră? Suntem optimiste că industria va crește susținut în perioada următoare. Încasările modelelor sunt foarte încurajatoare în acest sens. Avem convingerea că viziunea LiveJasmin deschide noi oportunități atât pentru noi, ca studio, cât și pentru fetele noastre. Acum, mai mult ca oricând, videochatul e un job pe care îl poate face oricine în condiții premium. 

Dacă avem proiecte concrete pentru când ne întoarcem? Bineînțeles că da! Știm exact pe ce să te concentrăm, ce șanse noi se deschis, care sunt micile lucruri pe care le avem de îmbunătățit. Energia pozitivă e mai sus ca oricând, deci avem tot ce ne trebuie să depășim recordurile de anul trecut. Pandemia îi sperie doar pe cei slabi. Pe noi ne ambiționează și mai mult. Mai ales că oportunitățile în domeniul nostru sunt excepționale în contextul ăsta.

Ok, deci locuri frumoase, parteneri extraordinari și planuri pentru ce urmează. Mai stăm câteva zile pe aici, prin Luxembourg, că e prea frumos. După care venim acasă cu darul ăsta frumos de la gazdele noastre. E un munte de bomboane, ciocolățele și alte nebunii, ca să îndulcim tot studioul. 

Vă sărutăm cu drag de aici și ne bucurăm că suntem în marea familie LiveJasmin!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *