Vrei și tu pe Jasmin? Îți spunem acum dacă ești pregătită!

Asta se întâmplă aproape în fiecare zi: modelele noi ne întreabă când intră pe Jasmin. “Vreau și eu, vreau cont acolo, că se câștigă cel mai bine!”. Ne bucurăm mult dacă auzim asta și de la tine. Pentru că asta demonstrează ambiție, determinare. Mai întâi, îți confirmăm că LiveJasmin este un site de videochat cu adevărat premium. Desigur, poți să faci bani și pe alte site-uri. De exemplu, la Heylux avem modele care câștigă bani frumoși pe Flirt4Free sau Adult Work. Cu toate astea, tot LiveJasmin rămâne site-ul preferat al multor modele. 

Heylux videochat Iasi 116

Ce înseamnă că e site premium? Simplu: are cei mai buni membri, e mult mai elegant, cu niște reguli de bun simț. Heylux e studio Certificat LiveJasmin, adică primești suport tehnic și training suplimentar de la partenerii noștri. Asta înseamnă că ești ajutată și de noi și de site să faci mai mulți bani. Desigur, pentru că sunt avantajele astea, e nevoie ca și tu să fii pregătită pentru site. Astfel încât, din ziua în care intri pe Jasmin, să-ți meargă totul din plin. Hai să-ți spunem când credem noi că ești pregătită pentru Jasmin:

  1. Îți iei în serios jobul și vii minimum 8 h pe zi, 5 zile pe săptămână la studio. Volumul și constanța orelor contează enorm, mai ales la început, când vrei să-ți ridici contul și să te duci repede peste 3.000 $ la perioadă încasări.
  2. Știi bine engleză și îți place să comunici pe teme variate cu membrii tăi. Asta te ajută mult în fidelizarea admiratorilor tăi. Cu efecte pozitive în încasările tale, firește.
  3. Lucrezi bine cu trainerele de la Heylux. Colegele noastre au multă experiență și te ajută în fiecare clipă cât ești la studio. Profită de suportul și cunoștințele lor!
  4. Ești disciplinată ca model. Pe LiveJasmin e necesar să-ți faci notițe după fiecare privat sau discuție cu un membru. Apoi să trimiți mesaje, să faci story-uri video în fiecare zi, să-ți anunți programul de lucru pe profil etc. Atunci când faci toate lucrurile astea sistematic, ești pregătită de acest site premium.
  5. Te îngrijești ca femeie. Ca să faci mulți bani pe Jasmin, trebuie să îndeplinești standardele de calitate ale site-ului. Noi îți oferim camere și decoruri superbe, îți garantăm machiaj zilnic gratuit. Tu, în schimb, vii cu un look îngrijit, cu ținute de calitate, cu unghii făcute frumos, cu părul curat și coafat impecabil. Plus ai grijă de silueta ta.

Îndeplinești deja standardele astea? Îți facem cont chiar acum pe Jasmin! Mai ai de lucrat la engleză sau la ținute? Te ajutăm noi să faci progrese și să fii pregătită cât mai repede de mare pas pe Jasmin!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.